30 Aralık 2016 Cuma

Evo Binary Yatırım Paketleri Nelerdir? Kazanç Planı Nasıldır?

  Hiç yorum yok

Evo Binary Yatırım Paketleri Nelerdir?

Kazanç Planı Nasıldır?



1.Referans Kazancı: Siz bir arkadaşınıza Evobinary iş fırsatını sunduğunuzda hak ettiğiniz tavsiye kazancınızdır.
·         Partner Paket için Evobinary size 20 euro ödemektedir.
·         Profesyonel Paket için Evobinary size 50 euro ödemektedir.
·         Master Pket için Evobinary size 100 euro ödemektedir.
·         Vip Paket için Evobinary size 300 euro ödemektedir.
·         Vip Premium Paket için Evobinary size 1000 euro ödemektedir.


2.Binary Bonusu: Her network marketing firmasının farklı çalışma şekil olduğu gibi, Evobinary kazanç portalıda en çok para kazandıran binary sistem ile çalışmaktadır. Bu sistemde yukarıda ki her paketin bir puanı vardır. Bu puanlar bu noktada bize refah yolunun anahtarını sunmaktadır.
·         Partner Paket bize 20 puan kazandırır.
·         Profesyonel Paket bize 60 puan kazandırır.
·         Master Paket bize 120 puan kazandırır.
·         Vip Paket bize 360 puan kazandırır.
·         Vip Premium Paket bize 1200 puan kazandırır.
Network marketing organizasyonunda kazanılan bütün kazançlar haftalık olarak ödenir. 6 farklı para çekme kanalı ile kazançlarınızı rahatlıkla alabilirsiniz.

3.Residual Bonus: Bu bonus tamamiyle farklıdır. Ve yukarıda anlattığımız binary kazanç yolu ile karıştırılmamalıdır. Burada sizin başladığınız paketin çok büyük önemi vardır.Siz bir arkadaşınızı Evobinary ile tanıştırdınız ve arkadaşınız her ay ilk girişte almış olduğu paket karşılığında aylık ödemeler alıyor. Residual bonus; sizden başlayan organizasyonunuzdan aylık extra pasif gelir etde etmenizi sağlar. Bu önemi şu şekilde anlatabiliriz .
·         Eğer siz Partner Paketten başlarsanız ilk 4 basamağınıza kadar %0,001 alırsınız.
·         Eğer siz Profesyonel Paketten başlarsanız ilk 5 basamağınıza kadar %0,001 alırsınız.
·         Eğer siz Master Paketten başlarsanız ilk 6 basamağınıza kadar %0,001 alırsınız.
·         Eğer siz Vip Paketten başlarsanız ilk 7 basamağınıza kadar  %0,001 alırsınız.
·         Eğer siz Vip Premium Paketten başlarsanız ilk 8 basamağınıza kadar  %0,001 alırsınız.


Resudual Bonus hakkında daha detaylı bilgi verecek olursak.Resudual bonus Evobinary çalışmasistemi içerisinde çok farklı bir kazanç yolunu sunmaktadır. Resudual Bonus binary sistem olarak çalışmaz. Unilevel sistem olarak, aylık kazanç dağılımı yapmaktadır.
Unilevel sistem hakkında kısa bil bilgi ve resudual bonusun kazanç ortalamasını paylaşırsak; ve takımınızda ki kişiler VIP paket ile başlarsa;

·         1. basamağınızda 5 kişi 45 euro aylık sabit kazanç hak etmiş olursunuz.
·         2. basamağınızda 25 kişi 225 euro aylık sabit kazanç hak etmiş olursunuz.
·         3. basamağınızda 125 kişi 1125 euro aylık sabit kazanç hak etmiş olursunuz.
·         4. basamağınızda 625 kişi 5625 euro aylık sabit kazanç hak etmiş olursunuz.
·         5. basamağınızda 3125 kişi 28125 euro aylık sabit kazanç hak etmiş olursunuz.

 Hemen Sizde Kazanmaya Başlayın : http://www.evobinaryturkiye.club/

28 Aralık 2016 Çarşamba

22 Aralık 2016 Perşembe

21 Aralık 2016 Çarşamba

Güven Civata

  Hiç yorum yok


Firmamız, 1968 yılında Selman Şengül tarafından, İstanbul’da faaliyete başlamıştır. 1977 yılında çalışmalarımıza Erol Şengül’ün de adımını atmasıyla firmamız kuşaklar boyu devam edecek bir aile şirketi halini almıştır.

Yurt içi ve yurt dışında firmaların standart ve özel civata, somun, saplama, perçin … gibi her çeşit ve kalitedeki ihtiyaçlarını karşılayan firmamızın misyonu yurt içi ve yurt dışında maksimum müşteriye uygun fiyat ve kalitede, en hızlı hizmeti sunmaktır.

Kurulduğu günden bu yana mobilya, inşaat, otomotiv, savunma sanayi gibi bir çok farklı sektöre imalat yapan firmamız her geçen gün değişen ve gelişen çalışma sistemiyle dünyadaki bütün sektörlere en iyi olarak adını yazdırmayı hedeflemektedir.

3 kuşaktır çalışmalarına devam eden firmamız gelecek kuşaklara ışık tutmaya devam edecektir.

www.guvencivata.org

Anahtar kelimeler: civata, vida, somun, perçin, bağlantı, güven

Isparta Alım - Satım & Firma Rehberi

  Hiç yorum yok

Isparta Alım - Satım & Firma Rehberi


Günümüz teknolojisinin gelişmesi ile beraber internet kullanıcılarının istekleri artmaktadır. Özellikle ülkemizin güzide şehirlerinden biri olan Isparta internet teknoloji alanında gün geçtikçe gelişmekte ve farklı sektörlerin ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok firmanın bulunduğu Isparta teknolojik alanda geliştiği gibi de özellikle firmaların reklam anlayışı da farklılaşmaktadır. Görsel medya ve radyo gibi reklam modellerin yerini Isparta firma rehberi almaktadır bu artan rağbet ortamında Isparta firma ve iş rehberi çalışma faaliyetlerine başlayarak tüm Isparta ve tüm ilçelerini kapsayan bir platform oluşturmuştur. Firma rehberine tüm emlak alım satım işi yapan Isparta emlak ofisleri ücretsiz olarak kayıt olabilir ve Isparta kiralık daire, Isparta satılık daire, Isparta satılık ev, Isparta kiralık ev, Isparta satılık tarla, Isparta satılık arsa, Isparta satılık bahçe alım satım ilanlarını girebilirler.



Diğer taraftan Isparta oto galeriler ispartam.com'a üye olarak tüm, Isparta araba, Isparta araç alım satım, Isparta nakliye ilanlarını sınırsızca ekleyebilirler. Isparta kiralık işyeri ve Isparta satılık işyeri arayışları son dönemlerde çok fazla rağbet görmektedir bu gibi arayışta bulunan internet kullanıcıları Isparta iş rehberi platformumuza üye olarak aradıkları işyerlerine kolaylıkla ulaşabilirler. Şehrimizde turizmin gelişmesi ile beraber bir çok ihtiyaçta ortaya çıkmaktadır, özellikle konaklama bakımından Isparta günlük kiralık apartdaireler, Isparta satılık apart lar şehrimize gelecek olanlar için çok büyük bir ihtiyaçlar arasındadır. Isparta temizlik firmaları bu gibi konaklamalarda temizlik hizmeti vermektedir fakat Isparta'ya gelen bir yabancı için temizlik şirketlerine ulaşması zor olmaktadır bu nedenle ispartam.com'a üye olunması size yeni müşteriler kazandırdığı gibi de firmanızı Isparta dışında tüm Türkiye'ye tanıtma olanağı tanımaktadır.


Isparta bölgesinde iş arayanlar sayısı oldukça fazladır ispartam.com'a iş ilanlarınızı girebilir personel eksikliğinizi giderebilirsiniz. Isparta öğrenci ve geçici asker aileleri içinde yerleşim merkezi olduğundan Isparta eşya alım satım işi yapan firmalar kesinlikle www.ispartam.com'a üye olmalıdırlar.Unutmayalım ki gelişen teknoloji sayesinde özellikle akıllı telefonların fazlalaşması sebebi ile halkımız neredeyse tüm ihtiyaçlarını internet firma rehberi sitesi üzerinden yapmaktadırlar. Gelişen pazar ekonomisi ve rekabet ortamına baktığımızda dijital medya üzerinden reklam ve tanıtım yapan firmalar her zaman için diğer firmalara nazaran daha güçlü şekilde ayakta durmaktalar ve gün geçtikçe işlerini daha da fazla büyütmekteler. Isparta alım satımkiralama ve firma rehberine üye olarak sizlerde dijital dünyada yerinizi alabilir daha çok kazanabilirsiniz.

Web Sitemiz : http://ispartam.com/

Anahtar Kelimeler : ısparta günlük kiralık apart daireler, ısparta emlak, ısparta alım - satım kiralama

Mark And Miss | Kadının İzi

  Hiç yorum yok
Çocuk sahibi olmaya karar verip de hamilelik haberinin ilk alındığı andaki heyecan kadar olmasa da; bebeğin giyeceği kıyafetlerin listesini hazırlamak, araştırmak, bulmak da ayrı bir heyecan yaratır. Tecrübesiz anne ve baba adayları hem minik yavrularını bağırlarına basacakları günü heyecanla beklerler hem de cici bici elbiseler, bebek kıyafetleri araştırıp doğacak yavrularına hastane çıkışıyla birlikte A’dan Z’ye bir gardrop hazırlarlar.


Neler yoktur ki bu gardropta? Hastane çıkışı kullanılacak hastane takımları, yarım kundaklar, bol bol body, tulumlar, zıbınlar, eldivenli takımlar, 3-6-9-12 aylık olunca giyeceği kıyafetler, takımlar, elbiseler , hırkalar, yelekler, mevsimine göre şortlu takımlar v.s. en az bir yetişkinin dolabı kadar çeşitli ve detaylıdır. Büyükşehirde yaşayan anne-babalar için bebek kıyafetlerine ulaşmak ve alternatifleri araştırmak, onların arasından seçmek kolaydır. Ancak küçük şehirlerde ya da kasabalarda oturanlar için, her zaman istedikleri gibi bir ürünü almaları ya da bulmaları, fiyat ve kalite araştırması yapmaları o kadar kolay olmayabilir. İster büyükşehirde yaşıyor olsun ister ücra bir kasabada; anne ve baba yavrusuna en iyiyi seçmek, en iyi şekilde giydirmek kuşatmak ister. Böylelikle üretici tarafından bakıldığında; ürünlerini pazarda ulaştıramadığı bir kitle bulunmaktadır. Gerek pazardaki bu boşluk gerekse satıcıların ürünlerini her platformda sergileyerek alıcılara/tüketicilere ulaşma gayreti; online alışveriş sitelerini gündeme getirmiştir.Günümüzde internet teknolojisi ile özellikle son yıllarda ivme kazanan e-ticaret işlemleri neticesinde, evin içinden çıkmadan sadece bilgisayarda internete bağlanılarak online olarak mağaza gezilebilir, ürün seçilebilir, ürünlerin kalitesi, fiyatları ve özellikleri karşılaştırılabilir olmuştur.

Bebek kıyafetleri üzerine isim yapan belli başlı birkaç site bulunmaktadır. Bunlardan ismi gibi cici ürünlere sahip olan www.cicistil.com‘da bebek sahibi olan tüm anne ve babalar, hem ihtiyaçlarına ve tercihlerine hem de keselerine uygun ürünleri bulabilir, karşılaştırma yapabilir ve satın alabilirler.

Web Adresimiz : https://www.markandmiss.com/

20 Aralık 2016 Salı

Ankara Tesettür Gelin Başı Tasarım Moda Merkezi

  Hiç yorum yok


Geçmiş dönemlerde tesettür modası söz konusu olduğu zaman tesettürlü bayanların akıllarına gelen şeyler tek renkli klasik tarzda parçalardı. Ancak bizim sektöre giriş yapmamız ile birlikte ise bu durumu değiştirmeye başladık. Henüz çalışmalarımızın başındayken çevremizdeki gerek kişiler gerekse bu sektörün içerisinde yer alanlar yapmış olduğumuz çalışmaların asla bizim istediğimiz başarılı sonuçları elde edemeyeceğini ve kadınların hazırladığımız tesettür gelin başlarını tercih etmeyeceklerini söylüyorlardı. Fakat onların bu düşünceleri bizim modaya ve tesettür akımına yön verme konusundaki isteğimizi köreltmedi, aksine karşılaştığımız her zorluk bizim bu konuda çok daha ciddi anlamda çalışmalar yapmamıza yardımcı oldu. Yalnızca Türkiye içerisindeki değil dünyanın dört bir yanındaki moda akımlarını en iyi şekilde takip eden ekibimiz, meydana gelen gelişmeleri oldukça dikkatli bir şekilde inceliyor ve daha sonrasında da bunlardan hangilerini Ankarada bulunan tesettürlü bayanlar için geliştirerek onlara sunabileceğimiz yeni ürünleri ve tasarımları hazırlıyoruz.

Web Sitemiz : http://tesetturgelinbasi.net

Anahtar Kelimeler : Kapalı gelin başı, Tesettür gelin başı, Ankara tesettür gelin başı

Oto Pusula

  Hiç yorum yok

otopusula.com, otomobil dünyası ile ilgili Youtube'da yer alan en seçkin ve en yeni videolar otopusula.com'da sizlerle. Aradığınız kategoriler sade bir şekilde sizin için hazırlandı. Otomobil adına ne varsa burada. Güncel testler, lansmanlar, otomobil fuar görüntüleri, yararlı bilgiler, klasik otomobiller, güncel haberler ve daha fazlası burada. Amacımız sizi karmaşadan kurtarmak ve istediğiniz bilgiye ve hep daha fazlasına en kısa sürede ulaşmanızı sağlamak.

Web Sitemiz : https://otopusula.com
Anahtar Kelimeler : otomobil test, güncel testler, Klasik otomobil

Emre Medikal Kırıkkale - 24 Saat Açık Medikal

  Hiç yorum yok
Kırıkkale Medikal konusunda oldukça geniş bir yelpazeyse sahip olan bir şehirdir. Kırıkkale Emre Medikal, medikal sektöründe ki firmalar ve işletmeler içerisinde uygun fiyat anlayışı ve güler yüzlü hizmeti sayesinde isim yapmış, müşterilerine medikal anlamda çok geniş bir ürün yelpazesi sunabilmiş bir firmadır. Emre Medikal, Kırıkkale ilinde faaliyet göstermekte ve Medikal bazında tüm ürünleri vatandaşlara sunabilme imkânına sahiptir. Medikalcilik sektöründe isim yapmış olan bu firma yine bu ilde en çok tercih edilen İşletmelerden biridir.

http://emremedikal.net/

Anahtar Kelimeler : kırıkkale medikal , kırıkkale emre medikal , emre medikal

18 Aralık 2016 Pazar

13 Aralık 2016 Salı

Dr.Cavit Meclisi Ağrı Tedavisi Uzmanı

  Hiç yorum yok
Futbolculardan, tenis şampiyonlarına muay thai şampiyonlarından survivor yarışmacılarına kadar birçok isimle çalışan Dr. Cavit Meclisi bizim için sorularımızı yanıtladı.
Sporcular Her Gün İçin Karbonhidrat Alımı Ne Kadar Olmalı?
• Hafif spor (düşük yoğunluk, ya da beceri egzersizleri, ör pilates),
Kg başına 3-5 gram
• Orta şiddette, yaklaşık günde 1 saat,
Kg başına 5-7 gram
• Yüksek şiddette, günde 1-3 saat,
Kg başına 6-10 gram
• Çok yüksek şiddette, günde 4-5 saat
Kg başına 8-12 gram

Dayanıklılık Sporcularında  (ör. maraton) Hangi Ciddi Sebeplerle Bilinç Kaybı Olabilir?
1- Kalp krizi (genellikle tanı konmamış doğuştan kalp sorunu olan sporcu)
2- Sıcak çarpması (vücut sıcaklığı 40 derecenin üstündedir. bir kısmı uygun giysi ve yeterli sıvı alımı ile engellenebilir)
3- Hiponatremik ensefalopati (kaybettiğinden fazla su içmesi sonucu kanın aşırı sulanması, kan sodyumunun düşmesi ve beyin hasarı durumu)
4- Böbrek yetmezliği (sıcak çarpması ile birlikte kas yıkımı ve böbreğin hasar görmesi)
5- Hiperkalemi (kan potasyum seviyesinin aşırı yüksekliği).
Bunlar nadir görülen durumlar olmasına rağmen hayatı özelliktedir. Sporcu ilk yardım sonrası derhal hastaneye sevk edilmelidir.

Antrenman Sonrası Kas Ağrısı İçin Ne Yapmalı?

Yoğun antrenmanın 1-2 gün sonrası gelişen kas ağrısı (DOMS) için araştırmalara göre yapılacak şeyler şunlardır:
1- Masaj
2- Hafif antrenman
2- Fizik tedavi
4- Hiperbarik oksijen tedavisi
5- Basınç uygulayan kolluk ya da bacaklık
6- Germe
Engellemek için yapabilecekler:
1- C vitamini
2- E vitamini
3- Yüksek protein

Teniste En Sık Gördüğümüz Sakatlanmalar ve Sıklığı Nedir?

Dünyanın üst düzey tenisçileri 10 yıl takip edildikten sonra sakatlanma sıklısının oynanan her 1000 set için 20 olduğu tespit edilmiştir. Sakatlanma kadınlarda daha sıktır. Sakatlanmaların %48 oranında travma, % 52 oranında ise aşırı kullanımdan (overuse) kaynaklanmaktadır. Omuz, diz ve bel sakatlananları iki cinste de eşit oranda görülür. Ancak, erkeklerde kalça, kasık, ayak bileği ve topuk sakatlanmaları daha yüksek oranda tespit edilmiştir. Ayak ve el bileği sorunları ise kadın oyuncularda daha sıktır. Sakatlanmaların %24 oranında kafa, omurga ve karında görüşmektedir. Kol sakatlanmaları iki cinste de %28, bacak sakatlanmaları ise iki cinste %48 oranında görülür.
Özellikle Koşucularda Daha Sık Gördüğümüz Stres Kırığı İçin Risk Faktörleri Nelerdir?
1- Haftada toplamda 32 kilometreden fazla koşmak,
2- Antrenman programının ani biçimde ağırlaşması,
3- Sert zeminde koşma,
4- İnce kemik yapısı,
5- Yetersiz kas kuvveti,
6- Artmış kalça dışa dönmesi,
7- Düşük kilo,
8- Kadın olmak,
9- Kadın atlet üçlemesi (osteoporoz, düzensiz adet, beslenme bozukluğu).

11 Aralık 2016 Pazar

7 Aralık 2016 Çarşamba

Moda Kedi - Aksesuar

  Hiç yorum yok
www.modakedi.com olarak ‘’Unutulmaz Her Gün İçin Bir Aksesuar’’ Sloganı ile yola çıktık. Charmlarımızla, bayanların kendilerini sembolize eden figürleri , özel tasarım charmlı set bilekliklerimizle de tarzlarına bütünlük katabilmeyi amaçladık
Soufeel ve Angemiel gibi dünya markaları ile hizmet veriyoruz. 
Soufeel, gümüş ve swarowski element sertifikalı yurt dışında kendini kabullendirmiş ve yakında Türkiye pazarında yerini alan bir markadır. 
Angemiel, gümüş kaplama ve kristal materyalleri ile Türkiye pazarında yerini almış, fiyat politikası ile ulaşılabilir, ürün çeşitliği ile dikkatleri çeken, sektörde fark yaratan bir marka olmayı başarmıştır.
Son moda erkek ürünlerimiz ve bayan koleksiyonlarımız, en trend ürünlerden oluşmakta ve özenle tasarlanmaktadır. 
Herkesin kendi tarzını bulabileceği 500’ den fazla ve her geçen gün artan ürün alternatifleri ve 6 kategoriden oluşan, bay-bayan-çocuk ‘lara yönelik 10000 den fazla stoklu ürünle hizmet vermekteyiz. 
Müşteri memnuniyeti öncelikli hizmet politikamızdır.

Hemen tıkla alışverişe başla Moda Kedi

5 Aralık 2016 Pazartesi

İzmir Tente

  Hiç yorum yok

İzmir Tente satislari için en uygun fiyat ve kaliteli isçilik için ulasabilirsiniz. Tente sektöründe lider firma olan sirketimiz İzmir ilinde sizlere daima en iyi hizmeti vermek için ugrasmaktadir. İzmir pergola ve satis sonrasi hizmetlerimiz ile sizlere en güzel tente modellerini sunmaktayiz. İzmir otomatik tente ve ürünlerimizi incelemeden kesinlikle satin almayin. Çok özel modellerimiz ile İzmir ilindeki en ucuz fiyati vermektedir.

www.izmirdetenteci.com

Anahtar kelimeler : izmir tente. izmir pergola. izmir otomatik tente

2 Aralık 2016 Cuma

Sivas Şehri

  Hiç yorum yok

Gönlümüzün sultanını Sivas Şehri sitemize hoş geldiniz ey dostlar, mert yigidolar, gardaşlar...Sefalar getirdiniz... 

“Sivaslı..” dendiğinde, tırnak içine almak gerekir... Lafımız meclisin içine yahut dışına değil; kimsenin de kalbini kırmak niyetinde değiliz. Her insan güzeldir, elbette; fakat biz “Sivaslı”  dediğimiz zaman farklı bir mana çıkartıyoruz... 
“Sivaslı” demek, sılanın hasretiyle tutuşan, gurbette hemşerisine kardeşten de öte gardaş olan, özü sözü ve özlemi bir insan demektir. Sefalar getirerek girmiş olduğunuz sitemiz de, işte bu insanlar ve memleketleri, yani Sivas anlatılmaktadır. Sivas haberleri dendiğinde, bakmanız gereken yerdir burası. 
Burada kah Selçuklunun izlerini görürsünüz, kah Veysel'in sazından türküleri. Pir sultan Abdalın Memleketi Yıldız dağının soğuk zirvesi de buradadır, Çermik'in sıcak yüzü de...Hatta hatta asaletiyle tarihe ve dünyaya nam salmış bozkırın bekçisi Sivas Kangal'da sizi beklemektedir burada.
Hedefimiz, insanı, insan yapan değerlerin harmanlandığı Sivas’ımızı merak edenlere tanıtmaktır. Bunun dışında, “Sivaslı” gurbetçi hemşerilerimize, hasretiyle kavruldukları şehrimiz Sivas hakkında bilgi vermektir. Sivas ilçeleri ile merkezi ile bir derya denizdir...  Bize bıraksanız, Sivas özlemi diyerek  lafı alır, bırakmayız. İyisi mi biz sözü, Sivas için yola çıkan Sivas Şehri isimli sitemize bırakalım...
Sitemizde tüm “Sivaslı” kardeşlerimiz tek bir çatı altında toplanır. Esnafın kardeşlerimizin reklamlarını, haberlerini, dertlerini ve dermanlarını cümle alemle paylaşmaktır hedefimiz. Bir yandan güzel şehrimize ticaret rehberi olurken, diğer yandan “Sivaslı” hemşerilerimizle bürokratlarımızı bir araya getirmeyi de hedefliyoruz.
Tüm dünyaya, tarihiyle ve doğal güzellikleriyle dolu Sivas’ımızı paylaşacağız. Sivas gezilecek yerler açısından, bir ömre bedeldir neredeyse...   Başımızın tacı misafirlerimize bir rehber olacak, görülecek yerleri güzelce anlatan bir yol gösterici olacağız. Sivas’ın gerek nazlı, gerekse mert güzelliğini anlatan fotoğraflar ve videolar da paylaşacağız. 
Bunlara ek olarak, elbette ki, şehrimizin kahraman delikanlıları Sivasspor ve Sivassporlu yigidolar ile  alakalı, haberleri desteklerimizle birlikte yayınlayacağız sitemizde...
Bütün bunların yanı sıra Sivas haberleri buradan iletilsin istedik hemşerilerimize. Sivas ilçeleri ile merkezi ile tek yürek olsun, birlik ve dirliğimiz burada da var olsun istedik.
Pir Sultan Abdal’ın,  Muzaffer Sarısözen’in, Aşık Veysel’in yetiştiği ozan kokulu sokaklarını, memleketimizin güzel insanlarına sunmaktır tek derdimiz... Tarihi Roma döneminin öncesine uzanan, iklimi soğuk insanı sıcak, geçmişiyse  kah tatlı bir masal, kah şanlı bir destan olan şehrimize bir nebze olsun hizmet etmektir amacımız. Göçün, gamın, umudun, içtenliğin ve her şeye  rağmen mutluluk veren yar gibi mutluluk veren, sevgilimiz, şehrimiz, Sivas’ımızdır  derdimiz...





Anahtar Kelimeler: Sivas ilçeleri , Sivas gezilecek yerler, Sivas haberleri

29 Kasım 2016 Salı

Pendik TV

  Hiç yorum yok

Pendik Tv, İstanbul Anadolu yakasının ilçesi olan Pendik hakkında hemen herşeyi bulabileceğiniz sosyal medya platformu.




Etkinlikler, Mekan tanıtımları, ilçe'den haberler, röportajlar, başarı hikayeleri, sokak roportajları gibi tüm içerikleri bulabilirsiniz.
Pendik ve çevresi ile kısıtlı kalmayı düşünmeyen ve iyi bir editör kadrosu olan kafalı adamlar.Yakın gelecekte ismini birçok yerde duyacaksınız. PendikTV.net sadece Pendikli değil herkesin takip edebileceği güzel organizasyon.

Web Sitemiz : http://www.pendiktv.net/

25 Kasım 2016 Cuma

GetMysAds - Usahan

  Hiç yorum yok
GetMyAds‘in Kurucusu ve Ceo’su Frank Hanson‘dur… Kendisi aslen HongHong’lu bir iş adamıdır.
Ana şirketin kuruluşu 2011’dir. Şirketler ve müşteriler arasında aracı bir reklam şirketidir. Merkezi HongHong, Ofisi; Almanya Frankfurt’da dır. Şirket 2015 yılının mayıs ayında affiliate yani satış ortaklığı sistemine girme kararı almış ve Ocak 2016 tarihinde de kapılarını iş ortaklarına açmış oldu… Bu sayede sizler ve bizler gibi gönüllü iş ortaklarına güzel vede yüksek gelir kaynağı fırsatı sundular.

Şirketin aracı olduğu dünyaca ünlü sosyal medya, arama motorları, ödeme vb. gibi 75’den fazla şirket ile iş ortaklığı yapmaktadır. Bunlar arasında sayacaksak (Google, facebook, youtube, twetter, yahoo, yandex, msn, bing, mastercard, visa) gibi… Şirketlerden reklam alanları kiralayarak bunları reklam vermek isteyen diğer şirketlere kiralar/satar! Bu reklam alanlarından %2 kar eder, bize de yatırdığımız para üzerinden %1 ücret öder…
Üstelik alexa sıralamasında 6 ay gibi kısa bir zaman zarfında network şirketleri arasında ilk 5 sıraya yükseldi. Dünya çapında %87 oranında da büyüme sağladı.
*3 köklü holding’in birleşimi ile oluşmaktadır.
Etkin sosyal ağlardan ve google den toplu olarak reklam alanları satın alıp. Bu alanları şirketlere kiralıyor. ve yatırdığınız paranın %1’ini de bizlere günlük ve saatlik olarak geri ödüyor.
İsviçre borsasında 10 bin franklık hissesi var. *Uzun vadeli kazanç planı ile gerçek bir şirket.
Reklam izlemek ve tıklamak yok. *Ürün almak ve satmak yok. *Alt üye bulma zorunluluğu yok.  *Ödemeler talep edildiği zamandan itibaren max. 24-48 saat içinde hesabınıza düşüyor.
GERİ ÖDEME PROGRAMI (PAYBACK)
Getmyads’a üyelik ücretsizdir. Ancak kazanmak istiyorsanız. Düşükte olsa Şirketin belirlemiş olduğu en düşük 50$, (1 Jeton) en yüksek 50.000$ (1000 Jeton) gibi bir ücret yatırıp iş ortaklığı sistemine dahil olarak günlük ve saatlik ödeme alma imkanınız var.
En düşük paket olan 50$ ile 1 jeton alınabilmektedir. Günlük getirisi %1 yani 0,50$’dır. Bu’nun 0,25$’i zorunlu birikim havuzuna diğer yarısı olan 0,25$ da günlük nakit çekim havuzuna aktarılmaktadır.
Kasa” (Nakit çekim) havuzunuzda ki para 20$ veya üzeri olduğunda hesabınıza birkaç ödeme yöntemi ile transfer edebilirsiniz. Dilerseniz de; Zorunlu tasarruf havuzu+Günlük Nakit çekim limitiniz 50$’a ulaştığında extra dan jeton alarak günlük kazancınızı arttırabilirsiniz. Her bir jetonun ömrü 600 gündür ve her jeton alındığı gün itibari ile 600 gün boyunca para kazandırır….
*50$ ile 600 gün boyunca alt üyeniz olmadan 300$ kazanırsınız. Bu da size 250$ kar sağlar.
*100$ ile 600 gün boyunca alt üyeniz olmadan 600$ kazanırsınız. Bu da size 500$ kar sağlar.


Ayrıca; Aldığınız jetonlar belirli seviye başarılarına ulaştığında şirket 1 ay içerisinde satın alınan havuzda ki jetonları bu üyelere dağıtarak bonus olarak vermektedir. (500-750-100 Jeton)Bunun adı “Sadakat Bonusu” dur. ve sonrası elit kulübü dür.


getmyads-nedir-nasil-calisir10
*Yukarıda ki tablo alt üyeliksiz yatırdığınız paraya göre kazanacağınız yüzeysel hesaplama tablosudur.
ALT ÜYE PROGRAMI (NETWORK)
GetMyAds’a iş ortağı olduğunuz ve günlük kazancınıza extra referanslarınızdan da gelir elde edersiniz.
Yakın ve uzak çevrenizden referans olduğunuz 1.Sıra alt üyelerinizden her reklam paketi alımlarında %12 yani 50$’a (1 Jeton)  / 6$ komisyon elde edersiniz. ve referans olduğunuz alt üyenizin de referans olduğu 2.Sıra alt üyeden de %12 – 50$’a (1 Jeton)  / 6$ dolar komisyon alırsınız. 3. ve 4. Sıra referans alt üyelerden de %2 – 50$’a (1 Jeton) 1$ komisyon alırsınız. bu “Mentor Bonusu” dur. Bu program da video da da anlatıldığı üzere en çok geliri 2. sıra referanslarınızdan elde edersiniz. Bunun adı da “Danışmanlık Bonusu” dur.

1 ve 2. seviye Alt üyelerinizin satın aldığı jetonların toplamı ile resim de görüldüğü üzere belirlenen seviyelere geldiğinde sizlere Seviye Rozetleri verilir. Kariyer atlarsınız…

Deneme amaçlı 01.10.2016 tarihi’nde şahsıma ait olan; Payeer MasterCard hesabıma aktardığım. 31,30$’ ın 80₺’sini İş Bankası atm’den çektim. Normal de çekim yapmıyorum. Ancak ekip arkadaşlarıma örnek olsun diye sadece!.. Her gün 1 jeton alıyorum şimdilik… Hedef 1000 jeton

  1. Seviye alt üyem; Sadettin ERBAY‘a ait 03.11.2016 tarihli, 1.005,55Euro Getmyads ödeme dekontudur.

  • Yakın arkadaşım ve Üst sponsorum Murat YALÇIN‘a ait ödeme dekontudur!..

Yüksek geri ödeme sistemine sahip hızlı kazanç sağlayabileceğiniz gerçek bir şerkette hayallerinize birkaç adım daha yaklaşın.. Geleceğin işine şimdi kayıt olun!..
getmyads-uye-kayit0
Web Sitemiz : http://usahan.com/