31 Mayıs 2017 Çarşamba

Kıbrıs Emlak Merkezi

  Hiç yorum yok
Portföyler zenginleşecek, kalite çıtası yükselecek, firmaların marka değeri artacak, kazançlı yatırım fırsatları doğacak, arayan aradığını bulacak, profesyonel isimler markalaşacak, hatta çürük elmalar ayıklanacak. Kıbrıs Emlak Merkezi Kurucu Ortağı Atıl Ayaz ilk bakışta böyle sıralıyor ayrıcalıklı yenilikleri. O yüzden de son günlerde her yerde karışımıza çıkan “emlakta yeni bir dönem başlıyor” sözünü paylaşıyor.
Kıbrıs Emlak Merkezi
Otel zincirleri geliyor, yeni üniversiteler açılıyor. KKTC her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Bu gelişim süreci emlak sektörüne de paralel olarak yansıyor.
Yeni konut projeleri, güçlü emlak acenteleri ön plana çıkıyor.
İşte bu süreçte aktif rol oynayan Kıbrıs Emlak Merkezi, yeni bir sayfa açıyor. “Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber portalı” sloganıyla başarılı işlere imza atan proje, yeni yüzüyle artık çok daha dikkat çekici ve işlevsel.
Sitenin yeniliklerini, emlak profesyonellerine ve inşaat sektörüne sağladığı çok özel avantajları Kıbrıs Emlak Merkezi Kurucu Ortağı Atıl Ayaz ile değerlendirdik.

“KIBRIS EMLAK MERKEZİ YENİLENDİ, AYRICALIKLI ÖZELLİKLERLE GELDİ”
Hayırlı olsun diyelim öncelikle. Kıbrıs Emlak Merkezi yeni yüzüyle gerçekten dikkat çekici. Nasıl bir değişim yaşadı proje?
Teşekkürler, hepimiz için hayırlı olsun, güzel olsun diyelim.
Ben uzun süredir bu heyecanı yaşıyorum aslında. Gördüm ki emlak profesyonelleri ve inşaat sektörünün saygın isimleri de bu heyecanımıza ortak oldu. Çünkü çok doğru bir projeye imza attık. Kıbrıs Emlak Merkezi mevcut bir markamızdı bizim, ama profesyonel dokunuşlarla özel bir konsepte taşıdık. Çok zengin bir haber içeriği var. İlan kanadı da dolu dolu. Projede inşaat firmaları kendilerini en iyi şekilde ifade edecek, emlak acenteleri markalarına güç katacak. Danışmanların ise her biri ayrı bir marka olacak.
Yani işin profesyonelleri için maddi manevi kazandıran bir yapıya kavuştu Kıbrıs Emlak Merkezi.
Ziyaretçiler için de öyle. Artık eskisi gibi tedavülden kalkmış ilanlar arasında didinip durmayacaklar. Çöp ilanlardan uzak, en yeni yatırım fırsatlarını yakalayacaklar. 
  
“REKABET ARTACAK, SEKTÖRÜN KALİTE ÇITASI DAHA DA YÜKSELECEK”
Genelde emlak sitesi denince, birçok kişinin aklına ilan siteleri geliyor. Haber portalının artıları neler?
Maalesef öyle bir algı var ama değiştiğini görüyorum yavaş yavaş. Emlak haber portalı Kıbrıs’ta ilk, fakat daha önce dünyanın birçok noktasında hayata geçti ve çok önemli gelişmeleri tetikledi. Özellikle de yapı olarak KKTC’ye daha çok benzeyen Türkiye’de kalite çıtasının yükselmesinde payı büyük.
Çünkü firmalar arası rekabet arttı bu portallar ile birlikte, yine aynı şekilde markalar kendini ifade edebilme olanağı buldu. Kıbrıs Emlak Merkezi de KKTC’de bu rolü üstleniyor.
Emin olun aynı etkiyi burada da yaşayacağız. Sırf para kazanmak için değil, marka değerini arttırmak ve prestiji vurgulamak için daha kaliteli projeler göreceğiz bu sektörlerde.
Ve düşünün ki Kıbrıs Emlak Merkezi hem haber, hem de bahsettiğiniz ilan konseptinin en zengin halinin bir arada buluştuğu tek örnek. O yüzden her şey daha güzel olacak.
“PROJELER DİREKT HEDEF KİTLEYE ULAŞACAK”
İnşaat firmaları için ne tür avantajlar sağlıyor Kıbrıs Emlak Merkezi? Firmalar nasıl değerlendirebilir bu projeyi?
Birçok konut projesi var KKTC’de, ama ne kadar doğru anlatılıyor, tartışılır. Kıbrıs Developments’ın 30’uncu yıl özel projesi Milos Park Homes projesi aslında bu alanda da bir ilk. İletişim danışmanlığını yaptığımız projenin medya akışını Kıbrıs Emlak Merkezi üzerinden sağladık.
Daha birinci yılını doldurmadan projenin satışı tamamlandı. Hem KKTC’de, hem de Türkiye’de Milos Park Homes en iyi şekilde anlattı kendini.
Milos’un kapısından girenler projeyi tanıyarak, bilerek geliyordu. Dairesini seçmek ve fiyat pazarlığı kalıyordu bir tek geriye.
İşte Kıbrıs Emlak Merkezi inşaat firmalarına direkt doğru hedef kitleye ulaşma fırsatı sunuyor. Güçlü haber akışımız, alanında uzman editör kadromuz ve zengin içerikli haber paketlerimizle, konut projelerine medyada hayat veriyoruz diyebiliriz aslında. 
İşte bu akış, emlak acentelerinin de satış sürecini hızlandıracak.

“SADECE EMLAK PROFESYONELLERİ İLAN GİRİŞİ YAPABİLECEK”
Emlak acenteleri Kıbrıs Emlak Merkezi’nde nasıl yer alıyor?
İnşaat firmaları ve emlak acenteleri sistemde yer alan iki kanat aslında. İnşaat firmaları projeleriyle, emlak acenteleri ise kiralık/satılık portföyleriyle yer alıyor Kıbrıs Emlak Merkezi’nde. Fakat burada bir not düşmek istiyorum, çünkü ayrımcılık yapacağız bu platformda.
Şöyle açıklayayım; 100 bin öğrenci, binlerce otel çalışanı, sayıları hızla artan inşaat firmaları… İşte böyle olunca emlak sektörü her geçen gün büyüyor. Kimi zaman sektörde “merdivenaltı” olarak tanımlanan kayıtdışı emlakçılar da türüyor. Sektörün ciddi bir sıkıntısı var bu kişiler karşı. Çünkü haksız kazanç elde ediyorlar, piyasanın dengeleriyle oynuyorlar.
O yüzden Kıbrıs Emlak Merkezi’ni herkes değil, sadece kurumsal bir çatıda hizmet veren emlak profesyonelleri kullanabiliyor. Böylelikle “sahibinden ilan” adı altında el altından komisyonculuk yapmak isteyenlerin de önüne geçmiş oluyoruz.
Sadece ziyaretçiler için değil, emlak profesyonelleri için de arınmış, ayıklanmış bir yapı diyebiliriz.
Bir ekleme daha yapayım emlak acentesi demişken. En büyük sıkıntılardan biri ilan girmeden, ilanını güncelleyerek ilk sırada çıkanlardı. Biz onu da ortadan kaldırıyoruz.
Kıbrıs Emlak Merkezi’nde en yeni portföyler ilk sırada çıkacak. Yani sayfa yenileyen değil, gerçekten emek veren, çalışan profesyoneller ön planda yer alacak.
 “HER DANIŞMAN BİR MARKA OLACAK”
Danışmanları da heyecanlandıran bir yapısı var Kıbrıs Emlak Merkezi’nin. Emlak profesyonelleri ile yatırımcılar arasında çok önemli bir yenilik bu.
Gerçekten de öyle. Güçlü ve profesyonel bir ekiple çalışıyoruz, o yüzden de sürekli yeniliklere ve farklılıklara hayat veriyoruz. Bahsettiğiniz konu da bir ihtiyaçtan ortaya çıktı aslında.
Emlak sektöründe markalar önemli, ama veriler gösteriyor ki danışmanlar daha önemli. Birçok yatırımcı markası için değil, danışmana duyduğu güven üzerinden tercihini yapıyor.
O yüzden Kıbrıs Emlak Merkezi, bu sektörde kariyer planı yapan emlak danışmanları için bulunmaz bir fırsat.
Diğer ilan sitelerinde firma ismi ve logosu öne çıkarken, Kıbrıs Emlak Merkezi “her danışman bir marka olacak” mottosuyla ilerliyor. Her ilanın sağ tarafında danışmanın fotoğrafı, altında firma bilgileri yer alıyor.
Kıbrıs Emlak Merkezi anasayfasında ise en popüler danışmanlar bölümümüz var. Emlak profesyonelleri, her adımda hedef kitlesiyle yüz yüze bir buluşma sağlıyor aslında, kendini gösteriyor. Kişisel markalarının oluşumuna hız veriyor bu site ile.

“ARADIĞINIZI BULABİLECEĞİNİZ BİR EMLAK SİTESİ DÜŞÜNÜN”
Genelde emlak siteleri bünyesindeki ilan sayısı ve sayfa görüntüleme oranıyla gurur duyar. Sizece sağlıklı veriler mi bunlar?
Keşke sağlıklı olsa, ama değil. Siz bir ilan aradığınızı düşünün. İstediklerinizi yazdınız, kriterlerinizi belirlediniz, aramayı yaptınız. Eğer karşınıza beklediğiniz sonuçlar çıkarsa onlarca sayfa daha gezer misiniz? Yok eğer geziyorsanız, aradığınızı bulamamışsınız demektir.
Bunun da iki sebebi var. Bunlardan ilki çöp ilanlar. Ve yenilenme sürecinde gördük ki, en büyük şikayet çöp ilanlarla ilgili. Yani kiralanan ya da satılan ama yayından kaldırılmayanlar. Aslında ilk bakışta sorumluluk emlak acentelerinin burada. Dalgınlıkla ya da yeni müşteriler bulurum kaygısıyla bu iş böyle gidiyorsa, bir an önce tedbir alınmalı. Yani portalın bunu denetlemesi gerekiyor. Geri bildirimlerle çözüm üretmesi lazım.
Eğer sen bunu yapmazsan, bir süre sonra site ilan çöplüğüne döner. Ki son zamanda bunun birçok örneğini görüyoruz.
Gayrimenkul arayan vatandaşı bırakın, bir süre sonra emlakçılar bile şikayet ediyor bu durumdan. Birçok profesyonelden bu konuda öneri aldık, ona göre de işleyiş oluşturduk. Kıbrıs Emlak Merkezi’nde ciddi bir kontrol mekanizması geliştirdik.
Yapay zeka belirli bir süre işlem yapılmayan ilanlar üzerinden emlak firması ile iletişim kuruyor, portföyün son durumunu teyit ediyor. İnsanlık hali, satılmıştır, kiralanmıştır ama gözden kaçmış olabilir. Hatırlatmış oluyoruz.
Fakat bu kadarla kalmıyoruz. Bu sağlamanın bir de ziyaretçi kanadı var.
Örneğin siz Karakum’da daire arıyorsunuz, ilanı buldunuz. İletişime geçtiniz emlak acentesiyle, fakat portföyün satıldığını söyledi. Satmış ama yayından kaldırmamış. Hemen “hatalı ilan bildirimi” butonunu tıklıyorsunuz,  Kıbrıs Emlak Merkezi editörlerine uyarıda bulunuyorsunuz. Biz ilgili acente ile iletişime geçiyoruz.
Gelelim şimdi sitelerin sizi sayfa sayfa dolaştıran, sonunda da isyan ettirip başından uzaklaştıran diğer detaya. Biz bu hazırlığı yaparken gerçekten çok özel geri dönüşler aldık yatırımcılardan ve profesyonellerden. Ona göre de ihtiyaç odaklı bir filtreleme yaptık. Arama yaparken koçanın türüne, ilanın havuzuna, hatta ebeveyn banyosuna kadar filtreleme uygulayabiliyorsunuz. Böylelikle bir gayrimenkul bulmak için sayfalarca dolaşmak, dakikalarca zaman kaybetmek ortadan kalkıyor. Deyim yerindeyse aradığınızı şak diye buluyorsunuz.
Bu kadar da farkımız olsun değil mi..
  
“ÇOK GÜÇLÜ BİR YAYIN AĞIMIZ VAR”
Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin genel yayın yönetmeni olarak değil, Kıbrıs Emlak Merkezi Kurucu Ortağı olarak konuk aldık sizi. Fakat sormadan olmaz. Kıbrıs Emlak Merkezi, kendisinin dışında nasıl medyada bir etki oluşturacak?
Bu soru için çok yorum yapmadan, mevcutları sıralayarak yanıt verebilirim. Yeterli olacağını da düşünüyorum. Medya grubu olarak Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige’in sahibiyiz. Ekonomi haber sitesi Ekonomi Kıbrıs da bu çatı altında faaliyette. Televizyon programlarımız var. Türkiye’nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlak Kulisi’nin Kıbrıs çözüm ortağıyız. Bireysel olarak Türkiye’de yayın yapan birçok ulusal yayının temsilciliğini yapıyorum. Dijital medya sınır tanımaz, yayınlarımız zaten çok geniş kitlelere ulaşıyordu. Artık bu network daha da güçlenecek. Kıbrıs Emlak Merkezi için bu yıl iki büyük anlaşmaya daha imza attık. O yüzden rahatlıkla diyorum ki; Çok güçlü bir yayın ağımız var.

“ÇÖZÜM ORTAĞIMIZ: NEAR EAST BANK”
İlan detay sayfalarındaki dörtlü fiyat bölümü gerçekten büyük kolaylık. Kredi hesap makinesi de öyle. Nasıl hesaplıyorsunuz fiyatları?
İlan eklentisi sonrası, gördük ki tüketicinin en büyük ihtiyacı doğru finansman ihtiyacını karşılamak. İşte burada da kredi hesap makinesi olmazsa olmaz dedik.
Bu özel projede, özel bir banka ile çalışıyoruz. Çözüm ortağımız Yakın Doğu Grubu’nun bankacılık sektöründeki markası Near East Bank.
Bahsettiğiniz gibi ziyaretçilerimiz her ilanın dört para biriminde karşılığını görecek; Sterlin, Euro, Türk Lirası ve Dolar kurunun anlık değerleri Near East Bank ile hesaplanacak. Yine bu da bir ilk ve çok büyük bir kolaylık olacak ziyaretçi için. Elde hesap makinesi, “kur ne kadar oldu” derdi ortadan kalkıyor böylece.
Ayrıca satılık ilanlarda konut kredisi, kiralık ilanlarda ihtiyaç kredisi fırsatlarını ziyaretçilere sunacak NEB. Banka faiz ve vade avantajı sağlayan konut kredisi ürünüyle bir hayli iddialı.
Sadece bu kadar değil elbet. Near East Bank – Kıbrıs Emlak Merkezi işbirliğinde yeni atılımlar da olacak. Gelişmeleri paylaşacağız sizlerle.

“TAKLİT ETMEYE ÇALIŞANLAR OLACAK”
Kıbrıs Emlak Merkezi’nin yeniliklerini çok güzel, tane tane anlattınız. Peki hiç endişe etmiyor musunuz birileri kopyalar diye?
Tek kelimeyle hayır diyebilirim. Daha önce olduğu gibi, şimdi de proje geliştirmek yerine fikir kopyalamak isteyenler, yani taklit yoluna girenler olacak mutlaka. Fakat bu konuda hiçbir endişem yok. Çünkü fikrin kaynağı benim. Onlar sadece paylaştıklarımı, anlattığım ve anladıkları kadarı kopyalayabilir. Oysa bizim proje mutfağımızda sürekli yenileri pişiyor.
Unutmamak gerekir ki; Önemli olan bir hevesle ya da birilerinin zorlamasıyla bir işin peşine takılmak değil, sürdürülebilir projelere imza atmak. Ben bugüne kadar hep bu prensiple hareket ettim.
Çok yakında Kıbrıs Emlak Merkezi çatısı altında 3 yeni projemiz hayata geçecek. Bunlardan biri uluslararası boyutta olacak. İkincisi KKTC içinde inşaat sektörü ve emlak profesyonelleri arasında gerçek anlamda köprü kuracak bir oluşum. Üçüncü ise keyifli bir program.

Buz Ankara

  Hiç yorum yok


Buz Ankara Ankara’da ki bir çok mekanın buz ihtiyacını karşılamakta ve yaptığı yeni yatırımlarla kapasitesini yeni müşterileri ve yeni ürünleri için genişletmiş bulunmaktadır.
Ankara genelinde dağıtım yapan araçlar ile sabit abonelerimizin ve ALO BUZCU hattımızı arayan müşterilerimizin buzlarını büyük bir hassasiyetle ürünleri teslim edilmektedir.
7/24 Hizmetle siz değerli müşterilerimizin acil buz ihtiyacını en kısa zamanda çözümlüyoruz.
34 yıllık tecrübe ile otel, market, restaurant, cafebar, gece klübü, organizasyon ve catering firmaları ile ev partilerinde kullanılmak üzere kristal poşet buz imalat ve dağıtımı yapıyoruz.
1979 ‘ dan beri buz sektörüne hizmet eden Buz Ankara geleceğe yönelik yatırımlarnı Türkiye’de avrupa standartlarını uygulamaya başlamıştır. Ürün gamını ve hizmet kalitesini arttırarak gün geçtikçe daha iyisi için çalışmaktadır.

24 Mayıs 2017 Çarşamba

Özel Okullar ve Eğitim Yatırımları

  Hiç yorum yok
Aşama Danışmanlık, eğitim yatırımı destekleri konusunda uzman bir firmadır. Ülke genelinde gerçekleştirdiğimiz ve sürdürdüğümüz, okul yatırımlarına yönelik teşvik projeleri mevcuttur.

Aşama Danışmanlık Belgelendirme ve Eğitim Hizmetleri olarak ayrıca Devlet Teşvikleri ve Yatırımları, Kalkınma Ajansları, Kosgeb, Tübitak, Dış Ticaret destekleri gibi birçok desteğin de danışmanlığını yapmaktayız.

Firmamızın diğer danışmanlık konuları için www.asama.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.



https://egitimyatirimi.com/

Anahtar Kelimeler : Okul yatırımı, Eğitim yatırımı, özel okul yatırımı, okul yatırım teşviki, okul yatırım destekleri

Özel Okullar ve Eğitim Yatırımları

23 Mayıs 2017 Salı

BURSA TESİSAT GİDER AÇMA VE ALT YAPI HİZMETLERİ

  Hiç yorum yok
Bursa'da kurulmuş olup her türlü yapı sorunlarını çözme amacıyla genç dinamik ekibiyle Bursa ve çevre ilçelerde gider açma, ,lavabo tıkanıklığı,klozet tıkanıklığı,mutfak banyo tıkanıklığı, kanal tıkanıklığı, gider görüntüleme, foseptik çekimi, yağmur suları, gibi her türlü alt yapı sorunlarını çözme hizmeti vermektedir çözüm odaklı çalışmayı kendisine ilke edinmiş kaliteli ve titiz çalışan bir Bursa firmasıdır. Marka olma yolunda hızla ilerleyen firmamıza her türlü acil hizmetimiz için 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.

GSM : 05339201775

www.bursagiderac.com


Anahtar Kelimeler : Bursa gider açma, Mutfak gideri açmaTuvalet gideri açmaTıkalı gider açma ,Lavabo tıkanıklığı açma ,Gider açma ,Gider tıkanıklığı açma


BURSA TESİSAT GİDER AÇMA VE ALTYAPI HİZMETLERİ

Garanti Oto Ekspertiz & Araç Expertiz Raporu İSTANBUL

  Hiç yorum yok
Firmamız araç alırken yanılmayı zaman kaybını ve Araçlara değerinden fazla fiyat ödememeniz için kurulmuş bir ekspertiz otomotiv firmasıdır Araçların ekspertizi yapılırken aynı zamanda ön muayene işlemleri de gerçekleşmiş olur.

Konusunda uzman ekibimiz ve son teknoloji cihazlar ile her marka araca sorunsuz %100 doğrulukta ekspertiz hizmeti yapılmakta ve bu işlemler raporlar halinde müşterilerimize sunulmaktadır.

Firmamız, 1999 yılından beri otomotiv Sektöründe faaliyet gösteren, tecrübemiz doğrultusunda Oto ekspertiz alanındaki perakende boşluğu 2009 yılında fark ederek ekspertiz hizmetini profesyonel anlamda ve tamamen bağımsız bir yapıda tüketicilerin hizmetine sunan tam teşekküllü Profesyonel bir kuruluştur.


http://www.garantiotoekspertiz.com/

Anahtar Kelimeler : Ümraniye oto ekspertizİstanbul oto ekspertizMobil oto ekspertiz



Garanti Oto Ekspertiz & Araç Expertiz Raporu İSTANBUL 

21 Mayıs 2017 Pazar

ÇiftçidenEve, Sağlıklı Nesillere

  Hiç yorum yok
ÇiftçidenEve, Sağlıklı Nesillere

Sağlıklı ürünlerin sosyal pazar yeri olan ÇiftçidenEve, doğal ve organik üretim yapan çiftçi ve üreticileri sağlıklı beslenmek isteyenler ile buluşturuyor. Türkiye’de diğer organik ve doğal ürün satışı yapan web sitelerinden farklı olarak güvenilir çiftçileri ve üreticileri bir araya getiren CiftcidenEve.com , katkı maddeleri kullanılmadan, ev yapımı veya geleneksel yöntemlerle üretilen organik ürünlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor.

Doğal, organik ve yöresel birçok ürünün listelendiği sosyal pazar yerinde, aradığınız sağlıklı ürünü doğrudan çiftçiden veya üreticiden satın alabilirsiniz. Taze meyve, sebze, köy yumurtası, çeşit çeşit salçalar, ev yapımı reçeller, sağlıklı peynir, ekmek, doğal zeytin ve sağlıklı zeytinyağları, bin bir çeşit soslar ve baharatlar bulabileceğiniz sitede, her gün yepyeni ve hiç denemediğiniz doğal ve sağlıklı bir ürün keşfedebilirsiniz. Site içerisinde organik domates, gezen piliç, köy yumurtası, hatay nar ekşisi, doğal zeytinyağı, köy tereyağı, peynir ve daha birçok yöresel, doğal ve sağlıklı ürünü bulmanız mümkün.

Türkiye’de diğer organik ve doğal ürün satışı yapan web sitelerinden farklı bir model ile öne çıkan CiftcidenEve.com , çiftçilerden ürün alıp satmak yerine, iyi tarım yapan çiftçi ve doğal üretim yapan butik üreticileri, geleneksel yöntemleri kullanan ev hanımlarını doğrudan tüketici ile buluşturuyor. Doğal, organik, katkı maddeleri kullanılmadan, sağlıklı yöntemlerle üretim yapan çiftçi ve üreticilere kolay bir şekilde dükkan açma imkanı verilen sitede, ürünleri pazarlamak için ekstra reklam harcamasına, pazarlama maliyetine ve zaman kaybına son veriliyor ve bu sayede butik üretim yapan üreticiler, aracı veya komisyoncu derdi olamadan daha yüksek kazanç elde ediyor. Aracısız satışlar ile mahsulünün hakkını alan çiftçiler ise tarım uygulamalarını iyileştirebiliyor. Böylece ev usulü reçeller, salça ya da kahvaltılık ürünler, organik ve taze köy ürünleri, yöresel tatlılar, doğal köy ürünleri, organik meyve ve sebzeler, köy yumurtası, sağlıklı etler, hiç denemediğiniz baharatlar ve özlediğiniz yöresel lezzetler sofralardaki yerini alıyor.

Markette, pazarda organik ürün aramaktan bıkan, çiftçiyi ve organik ürünleri ancak uzak köylerde bulan tüketicilere, organik ve doğal ürünlere tek tıkla ulaşma imkanı sağlanan sitede, sosyal pazar yeri özelliği sayesinde ürünler hakkında yorum yapmak, kendi ürün listenizi oluşturarak sevdiklerinizle paylaşmak, çiftçilere doğrudan ulaşmak, puan vermek ve profillerini ziyaret ederek daha fazla bilgi almak mümkün. Ayrıca sitede yer alan blog yazıları sayesinde sağlıklı yaşam ve beslenme hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

Tüketicilerin sağlıklı ürünlere aracısız olarak ulaşabilecekleri ilk ve tek sosyal pazar yeri olarak öne çıkan CiftcidenEve.com organik ve iyi tarımın sürdürülebilir olması için doğal üretim yapan çiftçi ve üreticilerden alışveriş yapmanızı sağlıyor. Tüketiciler, hem daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde alışveriş yapıyor, hem de şehirde ulaşılması çok zor olan sağlıklı ürünlere kolayca erişme olanağı buluyor. Sağlıklı beslenmek isteyen kişiler sitedeki taze, organik, yöresel ve organik ürünlere kolaylıkla erişebiliyor ve satın alabiliyor.

ÇiftiçidenEve’nin sosyal pazarında yer almak isteyen çiftçiler ve üreticiler kolayca dükkan açıyor, ürün fotoğraflarını ve açıklamalarını ekleyerek, kendi belirledikleri fiyat ile sağlıklı ürün ve mahsullerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. CiftcidenEve.com yönetimi ise, üretime ait sertifikalar, üretim metodu gibi bilgileri kontrol ederek tüketicilere güvenli alışveriş imkanı sunuyor. Sağlıklı beslenmek isteyen kişilere ve müşterilere kolayca ulaşan çiftçiler ve butik üreticiler, yüksek aracı ve komisyoncu payları ödemek yerine, kaliteli, taze, doğal, organik ve yöresel ürünlerini uygun fiyatlar ile müşterilerinin evlerine ulaştırıyor. Organik ve iyi tarımın sürdürülebilir olması için büyük bir hizmet sunan ÇiftçidenEve, ürün fiyatları içindeki yüksek aracı paylarının ortadan kalkmasına ve çiftçilerin emeklerinin karşılığını almasına yardımcı oluyor. Kaybedilen sağlığın tekrar yerine konulamayacağını bilerek, doğal üretim yapan çiftçi ve üreticilerden doğrudan alışveriş yapan müşteriler ise iyi tarımın ve organik üretimin desteklenmesine katkıda bulunuyor.


Sağlıklı bir yaşam için doğal, taze, organik ve yöresel lezzetleri CiftcidenEve.com ’da bulabilir, kolay bir şekilde evinize, sofranıza getirebilirsiniz.



Sosyal Medya








20 Mayıs 2017 Cumartesi

Sevda Uysal - Gym Chef - Personal Trainer - Fit tarifler ve Spora Dair Herşey | Sevda Uysal - Gym Chef

  Hiç yorum yok
Hey Selam, Ben Sevda
Buradasın çünkü,

Ya beni rol model aldın,ya motivasyonun eksik,sağlıklı beslenmede renkli seçimler istiyor olabilirsin değişim zamanın gelmiş olabilir birisinin seni,tatlı sert yönlendirmesi,yap yada yapma ye yada yeme demesi ve net olması gerekiyordur belki kaptan belki hoca belki koç lazım hepsi ile ilgili bir parça,ya da birini bende bulmuş olabilirsin. Buralara gelip birde bunları da okuduysan ve hala buradaysan sen değişime hazırsın.
Kendine inan,bana güven



Sevda Uysal - Gym Chef - Personal Trainer - Fit tarifler ve Spora Dair Herşey | Sevda Uysal - Gym Chef

17 Mayıs 2017 Çarşamba

Toptan Sepeti I Binlerce Ürün Yelpazesi I Toptan Alışveriş Merkezi

  Hiç yorum yok
Toptan Sepeti I Binlerce Ürün Yelpazesi I Toptan Alışveriş Merkezi
Sitemiz toptansepeti.com siz değerli müşterilerimize ve ziyaretçilerimize fırsat sitesi ve e-ticaret sitesini bir arada bulabileceğiniz çevrimiçi geniş bir mağaza konsepti sunmaktadır. Sitemizde sizler için değişen temalarımız, sürekli güncellenen ürünlerimiz ve fırsat ürünlerimiz ile kapıda ödemeli alışveriş, üyeliksiz alışveriş imkanını sunmaktayız.

www.toptansepeti.com
Anahtar kelime: Gizli Kamera NargileElektronik

14 Mayıs 2017 Pazar

Toptanal.com: Binlerce Ürün Yelpazesi Toptan Fiyatına Burada

  Hiç yorum yok
Sitemiz toptanal.com siz değerli müşterilerimize ve ziyaretçilerimize fırsat sitesi ve e-ticaret sitesini bir arada bulabileceğiniz çevrimiçi geniş bir mağaza konsepti sunmaktadır. Sitemizde sizler için değişen temalarımız, sürekli güncellenen ürünlerimiz ve fırsat ürünlerimiz ile kapıda ödemeli alışveriş, üyeliksiz alışveriş imkanını sunmaktayız.
Türkiye’nin öncü tedarik firmaları ile çalışmakta olup sizlere sitemizde ihtiyacınız olan ürünleri güvenli alışveriş imkanları ile sağlamaktayız. Sizlerden gelen öneri,dilek ve şikayetleriniz bizim için önemli olup sitelerimizi, hizmetlerimizi ve ürünlerimizi bu yönde şekillendirmekteyiz.



Toptanal.com: Binlerce Ürün Yelpazesi Toptan Fiyatına Burada

Renderhane - 3D Görselleştirme

  Hiç yorum yok
Renderhane 2D&3D görselleştirme alanında uzun yıllar çalışmış İç Mimarlardan oluşan bir kadroya sahip olan Renderhane bilgi ve deneyimi ile müşterilerine en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için kurulmuş yeni nesil bir hizmet ajansıdır. 

Renderhane 2D & 3D Görselleştirmeİç Mekan Tasarımı , Ürün Tasarımı ve İç Mimari Danışmanlık hizmeti sunar.

https://www.renderhane.net/

Renderhane - 3D Görselleştirme

12 Mayıs 2017 Cuma

Dervish Oto Kiralama | KONYA'NIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN OTO KİRALAMA FİRMASI DERVİSH

  Hiç yorum yok
Konya Dervish Oto Kiralama Hava Limanı ,Tren Garı ve Otogara teslim edebileceğimiz Rent a Car kasko'lu bakımlı Son Model araçlarımızla hizmetinizdeyiz.
En yeni araçları en ekonomik fiyatlarla kiralayın.
Profesyonel hizmet anlayışımızla sizin konforlu ve güvenli seyahat etmeniz için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.
Havalimanına ve kent sınırları içinde ücretsiz olarak araç teslimi yapılmaktadır.
Müşterimizi Havaalanında 7 gün / 24 saat karşılanır ve kiraladığı aracı teslim edilir.
Düğün, Nişan, Sünnet merasimi gibi özel günlerinizde ihtiyacınız olacak kadar aracı hizmetinize veriyoruz.
Konya'da araç kiralamak için doğru adrestesiniz.
Sektörde eksikliği duyulan güvenli araç, hizmet kalitesi ve ekonomik fiyat üçlüsünü firmamızda bulacaksınız.



Dervish Oto Kiralama | KONYA'NIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN OTO KİRALAMA FİRMASI DERVİSH















10 Mayıs 2017 Çarşamba

HDFilmBak.Com - Full HD Film İzlemeye Hazır Mısınız?

  Hiç yorum yok
Full Hd Film Keyfine Hazır mısınız

Kişisel bilgisayarlar piyasaya çıktığından beri, hemen herkes bilgisayarda film izler. Pekiyi günümüz teknolojisinde film izlemek için neleri kullanıyoruz. 
Piksel teknolojisinin de ötesinde retina teknolojisi ile çalışmakta olan ekranlarımızda HD film izle seçeneğini kullanmadan mı video izliyoruz. Hele ki, çekiminde yüksek çözünürlüğün kullanıldığı o muhteşem aksiyon filmlerini ve bilim kurgu yapımlarını full hd seçeneğini kullanmadan olur mu? Elbette olmaz. Zaten bunu siz de biliyorsunuz. Ama maalesef Hd Film İzle seçeneğini verimli biçimde kullanabileceğiniz bir mecra bulamıyor ve full hd izle yazan sitelerde hüsrana uğruyorsunuz. Ama artık bu bir sorun değil. HDFilmbak.com size samimiyetle oluşturulmuş kapsamlı bir kaynak sunuyor. Mükemmel tasarlanmış site arayüzü, hızlı ve kolay biçimde sizi sonuca ulaştırıyor ve film keyfiniz haya kırıklığına asla dönüşmüyor.


Hd Film İzle seçeneğimizle açacağını hiçbir film, asla başka kalite standartlarında çıkmayacaktır. Size Full Hd İzle butonu sunmuşsak, aradığınız filmi mutlaka o standartta izleyecek ve sinema keyfini sonuna kadar yaşayacaksınız. Sitemiz 2017 filmleri veya izlemek isteyeceğiniz eski filmleri arşivinde barındırır ve her geçen gün genişleyen bir listeyi sizlere sunar. Özellikle en son çıkan filmler kategorilerimizdeki hemen her filmde film seyret seçeneği bulur ve bunun yanı sıra özellikli yapımlarda mutlaka full hd izle seçeneği yer alır. Sizin için en kapsamlı içeriği sunuyor ve bunun karşılığından sizde sadece övgü bekliyoruz. Haydi ne duruyorsunuz, hemen izleyin…


HDFilmBak.Com - Full HD Film İzlemeye Hazır Mısınız?

Kadınlar Plajı Burada

  Hiç yorum yok

Kadınlar Plajı Burada

Göz önünde olmak istemeyen hanımların tatil ihtiyaçları için sunulan çok özel bir hizmet olan kadınlar plajı burada, siz de yaz aylarında herkes gibi güneş ve denizden gönlünüzce faydalanmak ve bu arada gözlerden uzak olmak istiyorsanız, tam mahremiyet ilkesi ile yönetilen kadınlar plajına sizi de bekleriz. Hangi dine ve hangi sosyal gruba dahil olursanız olun, hemcinslerinizle birlikte çok daha rahat olabilirsiniz. Bu genel geçer bir kuraldır. Kadınlar plajı burada ve sizin için bu ihtiyacı karşılamak için tam teşekküllü biçimde hizmetinizde. Kabinler ve temel ihtiyaçların giderilmesine yönelik ek servisleri de siz değerli hanımlara sunan kadınlar plajında güvenle tatil yapıp, günün keyfini çıkarabilirsiniz.

Açık plajlarda yabancıların bakışları altında olmak istemeyen hanımlar için kadınlar plajı burada; mayonuzu gönlünüzce giyip, mahremiyet ilkelerine uygun biçimde tatil yapabilir, bunun yanında tam anlamıyla güvenliğe tabi olursunuz. Hizmet personeli dahil olmak üzere kadınlar plajında karşı cins yer almamaktadır. Korunaklı biçimde giriş ve çıkışları sınır


http://kadinlarplajiburada.com/
Anahtar Kelimeler : kadınlar plajı , kadınlar plajı altınkum , poyrazköy kadınlar plajı


9 Mayıs 2017 Salı

Ocean Balık Yağı - Balık Yağında En Doğru Tercih

  Hiç yorum yok

Türkiye'de İLK ve TEK Ocean Ultimate ile, her kapsülde en yüksek konsantrasyonda omega 3 deneyimi!


Her omega 3 Ocean değildir. Çünkü Ocean Balık Yağı, en temiz denizlerde yaşayan balıkları sizin için seçer, 24 saat içerisinde Avrupa Birliği standartlarında emilimi yüksek saf balık yağı çıkarma işlemini tamamlar.

Yüksek omega 3 kalitesi ile IFOS’tan 5 yıldızlı kalite onayı sahiptir. ITQI’dan üstün tat ve kalite ödüllü olup, bu kadar yüksek omega 3, EPA ve DHA (omega 3 yağ asitleri) içeren dünyadaki nadir markalardan biridir.

Türkiye'nin lider omega 3 markası, zengin omega 3 kaynağı Ocean Balık Yağı.
Ocean Omega 3 ailesinden satın aldığınız her ürünün IFOS analiz sertifikalarını, güncel olarak internet üzerinden denetleyebilirsiniz.


Site : www.oceanbalikyagi.com
Anahtar kelime : Omega 3


Ocean Balık Yağı - Balık Yağında En Doğru Tercih

UKİ YAPI / UZUNAL KARDEŞLER İNŞAAT

  Hiç yorum yok
1960 yılından bu yana İstanbul'da baba mesleği olarak
sürdürmekte olduğumuz müteahhitlik mesleğini konut
inşaatı olarak icra etmekteyiz.
2000 Yılında "Uzunal Kardeşler İnşaat Otomotiv Turizm
Gıda San. ve Tic. Lim. şirketini" kurmak suretiyle; bina,
toplu konut, iş merkezi ve yazlık villa inşaatı alanında
faaliyet gösterdik. ;
2009 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığımız protokol
ile Maltepe ilçesi,İdealtepe Mahallesi Karayolları caddesi
Sağlık sokak’da 3 firma adına 32 derslik UZUNAL-MUTLUHAN-ÇOLAKOĞLU İlköğretim okulunu 2010 yılı sonunda bitirip, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağışlanarak teslim edilmiştir. Bu yaptığımız bağış okul, 2010-2011 öğretim yılında hizmete başlamıştır.;
50 yıllık tecrübe ile bugüne kadar yaptığımız projelerden aldığımız olumlu referanslarla, bundan sonra daha büyük projelere imza atmaya kararlılıkla devam edeceğiz.
Misyon
İnsana ve doğaya saygı felsefesini temel alarak bireylerin yaşam kalitesini ve refahını yükseltmek, mimari ve teknolojideki en güncel gelişmeleri yakından takip edip uygulayarak hayatı kolaylaştıran tasarımlara imza atmak, yatırımcılar için her zaman doğru ve güvenilir yatırım fırsatları oluşturmak ve sunduğumuz hizmetin her aşamasında koşulsuz müşteri memnuniyetine ulaşmaktır.

Vizyon
Yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla yurt içinde ve yurt dışında doğru zamanda, doğru yerde, doğru projelerle, garantili yatırım sunan lider inşaat şirketi olmak

ÖZEL DERS/ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK/TEOG HAZIRLIK

  Hiç yorum yok
ÖZEL DERS/ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK/TEOG HAZIRLIK www.kursevinde.com Bilindiği gibi 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında 8. sınıf öğrencilerinin Teog hazırlık hizmeti alabileceği özel etüt merkezleri olmayacaktır. Aynı şekilde Üniversite Hazırlık (özel öğretim kursları) ise sadece tek dersten kurs açabileceklerdir. İşte Kursevinde.com programında, kurs hizmetlerinin tamamı, branşında uzman öğretmenlerle öğrencinin evinin rahatlığında sunulur.Klasik özel dersten farklı olarak bir kurs hizmetinde alınan her hizmet öğrenci/öğrencilerin ayağına getirilir. 

**Tüm derslerin uzman bir kadro tarafından (TEOG/YGS-LYS) bir akademik takvim dahilinde verilmesi, **Ekstra soru çözüm birebir dersleri, **Düzenli Koçluk –Ders takibi, **Sınavlara hazırlık ders kitapları, soru bankaları, etkin defterler, yaprak testler **Deneme Sınavları, **Aile Danışmanlığı Ve daha fazlası kursevinde.com da sizlere sunulmaktadır.

http://www.kursevinde.com/




7 Mayıs 2017 Pazar

Elektronik Sigara Sepeti

  Hiç yorum yok
2016 Yılında yeni nesil elektronik sigara satışını kaliteli ve doğru biçimde müşteriye en uygun ve en kaliteli hizmeti sunmak için kurulmuştur.

Avrupa ve Amerika kalitesinde hizmet ve ürün yelpazesine sahip bu yepyeni sitemizden sizlere hizmet vermekten gurur duymaktayız.

En uygun fiyat ve üstün kaliteli hizmetle sizlere en güzel elektronik sigara deneyimini yaşatmaya hazırız.



Elektronik Sigara Sepeti

5 Mayıs 2017 Cuma

Tardu Osgb | Ortak Sağlık Güvenlik Birimi | İş Güvenliği | İş Sağlığı | Risk Analizi

  Hiç yorum yok
İş sağlığı ve iş güvenliği hizmetleri tarduosgb.com tarafından sunulmaya devam ediliyor. İş yerlerinde sağlık ve güvenlik adına yasal mevzuatlara uygun hizmet alabilmek adına kendilerini tercih edebilir. İnşaat gibi iş güvenliğinin önemli olduğu pek çok sektöre kendileri güvenilir bir şekilde hizmet vermektedir. Detaylar ve iletişim için tardu osgb yani tarduosgb.com a giriş yapabilirsiniz.

http://tarduosgb.com/is-guvenligi/

Tardu Osgb | Ortak Sağlık Güvenlik Birimi | İş Güvenliği | İş Sağlığı | Risk Analizi

ARAS DEKOR | Mobilya, Oturma Odası, Yemek Odası, Yatak Odası, Tv Ünitesi Mobilyaları

  Hiç yorum yok
Tuzla mobilya firması2017 mutfak ve yemek odası iç mekan tasarım modelleri ile hizmet vermeye devam ediyor. Tuzla iç mekan tasarım konusunda modern ve ince çizgiler kullanan bu oluşum profesyonel bir şekilde hizmet sunmaktadır. Sizler de göz alıcı güzellikte Tuzla mutfak ve yemek odası takımları için arasdizayn.com 'u tercih edebilirsiniz. Aras dizayn ev ve iş yerlerine yenilik katmaya devam ediyor.

http://arasdizayn.com/

ARAS DEKOR | Mobilya, Oturma Odası, Yemek Odası, Yatak Odası, Tv Ünitesi Mobilyaları