19 Kasım 2018 Pazartesi

Odetta Pırlanta | Tek Taş Pırlanta, Tektaş Yüzük, Beştaş Yüzük, Pırlanta Kolye, Elmas, İnci

  Hiç yorum yok
Odetta pırlanta 15 yılı aşkın kuyumculuk sektöründeki deneyimini; tasarım, üretim ve e ticaret tecrübesiyle birleştirerek, mücevher sektöründe iddialı bir marka olma yolunda ilerlemektedir.
Altın ve pırlantayı tasarımla birleştirerek, kusursuz işçilik ile muhteşem mücevherlere dönüştürmektedir. Pırlanta tektaş yüzük,  uluslararası sertifikalı pırlanta yüzük, beştaş yüzük, tamtur yüzük, pırlanta bileklik, pırlanta kolyepırlanta küpe ve incilerle benzersiz ürün yelpazesini uygun fiyatlara sizlere sunmaktadır.
"Herkesin Odetta Pırlanta tek taş yüzüğü olmalı” düşüncesiyle yola çıkarak; müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Üreticiden tüketiciye direk satışa sunulan mücevherlerimize, hepsiburada, n11, gittigidiyor gibi pazar yerlerinde de çok uygun fiyatlara sahip olabilirisiniz. Sevgililer günü, yılbaşı, anneler günü gibi özel günlerde; tasarım ekibimiz tarafından tasarlanan ve özel üretilen kişiye özel mücevherlerimiz, sevdikleriniz için eşsiz bir hediye seçeneği olacaktır.
Odetta Pırlanta ailesi olarak; kapalı çarşıdaki atölyemizde el emeği ile çalışan ustalarımız, sizin için tasarlayan tasarım ve e ticaret ekibimizle sizlere hizmet vermekten onur duyarız.


Odetta Pırlanta | Tek Taş Pırlanta, Tektaş Yüzük, Beştaş Yüzük, Pırlanta Kolye, Elmas, İnci

18 Kasım 2018 Pazar

Diş | Türkiye | Ankara | Implant | Diş Hekimi Kutay Gorucu

  Hiç yorum yok
Lise öğrenimini Ankara Atatürk Anadolu lisesinde tamamladıktan sonra Ankara Universitesi Diş Hekimliği Fakultesini bitiren Diş Hekimi Kutay Görücü mezun olduktan sonra ilk işyeri olan Özel Ümitköy Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğin'de Mesul Müdür olarak çalışmıştır.
Sonrasında bir süre devlet kurumlarında görev yapmış ancak mesleğini çok sınırlayıcı ve kendini geliştirmeye yönelik bir katkısı olmadığını düşündüğü için burdan ayrılarak. Sağlık turizmine yönelmiş ve Kuşadası'nda bulunan Özel Estetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde görev almıştır burda bir çok yabancı hastası olmuştur. 
Aynı zamanda askerlik görevi sırasında Bolu Komando Tugayında Asteğmen Diş Hekimi olarak görev almıştır. Kendini geliştirmek adına bir çok seminere kursa ve kongreye katılmış bu sayede sertifika ve katılım belgeleri elde etmiştir.
Yaklaşık 8 yıllık bir tecrübe sonrasında Ankara da 7. cadde de bulunan kendi kliniğini kurmuş ve çalışma hayatına burda devam etmektedir. 

Anahtar Kelimeler : diş hekimidiş doktoru, implant, kanal tedavisi, diş, dolgu, diş taşı, diş beyazlatma, gülüş tasarımı, tel tedavisi, ortodonti, çocuk diş hekimi, lazerle beyazlatma, en iyi diş hekimi


https://www.dtkutay.com/

Diş | Türkiye | Ankara | Implant | Diş Hekimi Kutay Gorucu

4 Kasım 2018 Pazar

E-Sözler.Net - Güzel Sözler, Aşk Sözleri, Anlamlı Sözler

  1 yorum

Hayat Güzel Sözler İle Anlam Bulur
Bazen edebi bir cümle dile gelir ve hayatımıza yön verir. Yürekten kopup gelmiş, tecrübe ile perçinlenmiş anlam yüklü kelimeler her zaman bizi etkiler. Sevda kokan aşk sözleri yüreklerde daima anlam bulur. Yeri gelir bir söz ile hayatımız değişir. Ve günümüzde bu iletişimi kurmak bir hayli kolaylaştı.
Yaşadığımız yüzyıl bize birçok hizmeti aynı anda sunmakta. Gündelik hayatın işlerini kolaylıkla hallederken düşüncelerimizi uzaklara kolayca iletebiliyoruz. Güzel sözler, mesajlar anında dünyanın öbür ucuna iletiliyor. Çok değil bundan 10 yıl kadar önce bu imkanlar yoktu. Özellikle akıllı telefonların çoğalması etkileşimi hızlandırdı.
Bir dosta, bir arkadaşa özel gününde uzaktan da olsa ulaşabilmek, anlamlı sözler gönderebilmek çok güzel. Hayat akıp gidiyor ve uzaktaki dostlar, sevdiklerimiz her zaman bizden haber, ilgi bekliyor. Güzel sözler ise birkaç tuş ile anında sevdiklerimize ulaşıyor. Kısa ve etkileyici kelimeler bir biri ardına geliyor ve sözler uzaklara doğru yol alıyor. E-sözler sitesi bu durumlarda imdada yetişiyor.
Aşk Sözleri
·         Uzaklar sevdan ile daima yakın olacak. Göz görmese bile bu gönül daima sevecek. Sevdaya sınır mı tanır mekanlar.
·         Bir olup aynı hedefe bakmadıktan sonra neyleyim ben aşkı. Aşk aynı gün batımını izlerken, aynı duyguları hissetmek değil midir?
·         Gidersen üzülürüm, dayanırım acına. Ya sen, bir gün dönersen hangi yüzle bakacaksın bu sevdaya. Ey sevgili gitme! Gündüzümü gece eyleme. Her zaman bu gönülde olacaksın bilesin.
E-sozler.net sitesi bir süredir yayında ve birçok kategoride takipçilerine hizmet veriyor. Sitede özgün cümleler, aşk sözleri, anlamlı sözler ve birçok başlık altında kısacümleler bulunuyor. Gecenin bir yarısında veya günün herhangi bir anında siteye uğramak ve sevgiliye aşk sözleri göndermek mümkün. Sevdalar bile daha güzel artık. Sevdiklerimiz ile anında iletişime geçebiliyoruz.


https://www.e-sozler.net/

E-Sözler.Net - Güzel Sözler, Aşk Sözleri, Anlamlı Sözler

OPEN ZONE STUDIO

  Hiç yorum yok
OZ is a comfortable, cozy and private event space. Our 106 sqm loft has 5mt ceiling which allows us to divide the space as upper / lower floor. Our entire space comfortably accommodates 50 seated, 100 standing guests with walking distance to Maslak ITU metro station.
OZ is equipped with stage & party lighting, good quality sound system, projector, LCD television, high-speed internet and allows you to tailor-made any other request that includes various catering options on demand.
OZ is available for day and evening bookings. Ideal for photo & video shoots, corporate/PR events, various art exhibitions, birthday, wedding, bachelorette party and more.



OPEN ZONE STUDIO

Lastik değişim | Gebze | Miniotoservis | Araç Periyodik Bakımı

  Hiç yorum yok

Şirketimiz 45 yıllık eşsiz tecrübesiyle araçlarınızın marka ve modeli ne olursa olsun yetkili servis kalitesinde ve güvencesinde aracınızın motor bakımlarını titizlikle yapıyoruz, aracınızın analizini yaparak hasar, hata tespit durumundan sonra taktirinize sunumu yapılarak; yağ değişimi, hava filtresi değişimi, polen filtresi değişimi, mazot filtresi değişimi, benzin filtre değişimi servisimizde yapılmaktadır.

Ayrıca servisimizde lastik onarım ve değişim hizmeti altında İyi bir yol tutuşu sağlıklı bir lastikle mümkündür. Aracınızın lastiklerinin bakım onarım ve değişimini uzman ellerde yapıyoruz. Kış aylarında kazaların önüne geçebilmek amacıyla 1 Aralık itibariyle kış lastiği takmak zorunlu durumdadır. Kış lastiği takma zorunluluğu 1 Nisan itibariyle son bulmaktadır ilgili tarihler öncesinde soğuk kış günlerinde yolda kalmamak için sitemiz üzerinden online randevu hizmetini kullanarak ya da telefon numaralarımızdan randevu almanızı tavsiye ederiz. Servisimizde lastik bakım hizmeti adı altında; Yol yardım, sıfır lastik, ikinci el lastik, çıkma lastik, lastik otel, lastik değişimi, patlak lastik yama uygulaması, patlak lastik fitil uygulaması, lastik sibop değişimi, lastik balans ayarı, lastik bijon, lastik jant göbek bileziği, jant düzeltme, özel lastik tel kopukları ekipmanları. Hizmetleri verilmektedir. 

Servisimizin uzmanlık alanlarından biri de Frenlerdir, fren sistemi araç içerisinde kendimizi ve sevdiklerimizi güvende hissetmemize ve aracı doğru mesafede durdurabilmeye odaklı önemli bir sistemdir. Fren bakımları asla ihmale gelmeyecek araç bakımları arasında en çok dikkat edeceğimiz hususlardan olmak zorundadır. Sizin ve sevdiklerinizin sağlığı MİNİ OTO SERVİS' e emanettir. İşinin bilgi ve bilincinde hareket ederek çalışan işinin ehli bir kadroya sahip servisimizi tercih ettiğinize asla pişman olmayacaksınız. Servisimizde; Ön ve arka fren balata değişimi, ön ve arka fren silindir ve kaliperi, ön ve arka fren hortumları, fren disk değişimi, kampana değişimi, kampana ve disk torna, yeni fren merkezi ve tamiri, vestanuz değişimi ve tamiri, sıfır fren ekipmanları, el freni arayı ve hataları, istenilen renkte kaliper boyama, istenilen renkte kampana boyama, fren hidrolik değişimi, her türlü araçlar için fren bakımı, orijinal fren parçaları, yan sanayi fren parçalarının hizmeti verilmektedir.


Anahtar Kelimeler : fren bakımı, motor bakımıoto lastik


Lastik değişim | Gebze | Miniotoservis | Araç Periyodik Bakımı