31 Temmuz 2019 Çarşamba

Açılış Organizasyonu - Gökkuşağı Organizasyon İstanbul

  Hiç yorum yok

Açılış Organizasyonu

Ticari hayata en önemli başlangıcı yapmak adına mağaza, firma, iş yeri ve restoran açılışlarınızda her türlü etkinlik, aktivite, sunum ve animasyonlar için açılış kokteyllerinizde hizmet vermek için Gökkuşağı Organizasyon olarak karşınızdayız.

İş yeri ve Firma Açılış Organizasyonları
En güzel açılışlarla firmanızın adından söz ettirmek için...
Ticari hayata en önemli başlangıcı yapmak adına mağaza, firma, iş yeri ve restoran açılışlarınızda her türlü etkinlik, aktivite, sunum ve animasyonlar için açılış kokteyllerinizde hizmet vermek için Gökkuşağı Organizasyon olarak karşınızdayız. Bu aşamada sorunsuz ve mükemmel bir açılış organizasyonu için işinin ehli, deneyimli ve güven veren bir organizasyon firması ile çalışmanız hayati önem taşır. Referansları güçlü, uzman personel ve zengin ekipmanla faaliyet gösteren firmalar İstanbul açılış organizasyonları arasında açık ara öne çıkmaktadır. Biz, bu firmaların arasında en önde gelenlerden biri olarak, davetinizin bütün aşamalarını baştan sona kusursuz ve sorunsuz gerçekleştirecek birikime sahibiz.
Açılış Organizasyonu Detayları
Açılış Organizasyonu Fiyatları ve Paketleri Açılış organizasyonu, çoğunlukla ticari işletmenizin başlangıç aşamasında önemli bir bütçe ayırmanız gereken bir unsur olarak lanse eedilmektedir. Bu açıdan, açılış davetinizin kendisini en kısa sürede amorti edecek ve şirketinizi kara geçirecek bir etkinlik olması önem taşımaktadır.
İşte bu noktada, Gökkuşağı Organizasyon sizi şaşırtacak derece uygun paket ve organizasyon aşamalarındaki farklı fiyat seçenekleriyle, Açılış Organizasyon fiyatları açısından benzersiz bir noktada bulunmaktadır.
Planlama ve bütçelendirme kısmında firmanızın ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak bir organizasyon firması ile çalışmak böyle önemli bir başlangıç etkinliğini sorunsuz geçirmenizi sağlayacaktır.
İstanbul açılış organizasyonları kapsamında İstanbul`un her iki yakasında da hizmet vermekteyiz. Fiyat seçeneklerimiz ve sizin için hazırladığımız özel paketleri incelemek, ve ücretsiz ön dnaışmanlık almak için sizi firmamıza bekliyoruz.
Açılış Süslemeleri
Açılış davetlerinizde, kuşkusuz ilk dikkat çekecek unsur süsleme ve dekorasyondur. Misafirlerinizin ve davetlilerinizin yanı sıra çevreden geçen potansiyel müşterilerinizin de dikkatini çekecek, ve işyerinizin ya da markanızın adını akıllarına kazıyacak bir tanıtım açısından, bu süslemelerin firmanızın kurumsal kimliği, renkleri ve konseptiyle uyum içinde olması üzerinde çalışılması gereken bir noktadır.
Açılış süslemeleri kapsamı oldukça geniş bir kalem olup, gönlünüzden geçen her türlü süslemeyi, konsep tasarım ve dekoasyon trendleri doğrultusunda hayata geçirecek yaratıcı ve işini zevkle yapan ekibimizle karşınızdayız.
Açılış organizasyon etkinliğinizin yapılacağı mekanın keşif çalışmasıyla başlayacak sürecimiz, ihtiyaç ve isteklerinizin belirlenmesi ve bunlara uygun tasarım fikrileri ve bütçenize en uygun düşecek fiyat seçeneklerinin tarafımızdan size sunulmasıyla devam eder. Mevcut hizmetlerimiz içinde balon süsleme, zincir balon ve balon taklarının yanı sıra, masa sandalye süsleme kapsamında tül ve kumaş süslemeleri de kapsamaktadır.
Kuşkusuz ki en önemli aşama olan giriş ve davetlilerinizin karşılayacak giriş yolunun süslenmesi konusunda da iddialıyız. Sokağa bakan cephe, giriş yolu ve giriş kağısının en göz alıcı ve dikkat çekici olmasının yanında cezbedici ve davet edici görüntüsünün sağlanması için uçan balonlar, balon kemerler, yeri geldiğinde ışık şovlarıyla görselliği ön planda tutarız.
Balon süslemelerinden bahsetmişken, çeşitli form ve renklerde balonlarımızdan söz etmemek olmaz. Papatya gibi çiçek şeklinde balonlar, ahize ve top balonlarla birlikte palyaço şeklinde balonlar da işyerinizin girişinde kullanmanızı önerdiğimiz, en davet edici ve canlı süsleme tiplerindendir. Açılış Bayrak süsleme ile de davetinize festival havasını ve coşkusunu katabilir, misafirlerinize eğlenceli bir davet yaşayacakları izlenimi ilk dakikadan itibaren yansıtabilirsiniz.
Açılış Kokteyl Hizmetleri
Açılış kokteylinizde, değerli misafirlerinize yaşatacağınız görsel şov ve etkinliklerin yanısra, onlara leziz ikram ve atıştırmalıklarla kendilerini özel hisettirir, ve davetinizde daha fazla vakit geçirerek sizinle ilgili daha detaylı bilgi ve fikir edinme olanağını sunabilirsiniz. Bu açıdan davetinizin tipine ve sunum tercihinize uygun olarak kokteyl masası kiralama, bistro masa kiralama , bu ekipmanların tedarik ve kurulumu konusunda da size hizmet vermekten mutluluk duyarız. En canlı ve dikkat çekici, aynı zamanda şık ve zamanın ruhuna uygun kokteyl süslemeleri gibi ihtiyaçlarınız da bizim hizmet önceliklerimiz arasındadır.
İkramlarınızı davetlilerinize sunmak için deneyimli ve güleryüzlü personelimiz, insanları karşılayacak ve servis yapacak garson, host ve hostes kiralama hizmetleri açısından da rakipsiziz.
Açılış Catering Hizmetleri
Ticari bir firmanın yapacağı açılış organizasyonu etkinliğinde, es geçilmemesi gereken bir husus da bahsettiğimiz gibi ikram ve atıştırmalıklar, dilenirse gerekli yemekli sunumların yapılmasıdır. Açılış kokteylini organize edecek firmanın, davetin konsept ve ambiyansı uygun olarak en doğru yiyecek içecek hizmetini belirlemesi de bütünselliği sağlayacak hususlardan biridir. Bu açıdan davet ve organizasyon tipinize, ve misafirlerinizin beklentilerini deneyimlerimizle belirleyebilecek ve sizlerle tavsiyelerimizi paylaşabilecek bir firma olarak Gökkuşağı Organizasyon catering hizmeti ile de fark yaratmayı amaçlamaktadır.
Ticari hayata giriş yapacağınız bu açılış etkinliğinde, misafirlerinizle lezzetli bir yemeğin yanında sıcak diyaloglar kurarark iş hayatınızın ilk adımlarını atmak, bağlantı kurmak ve iş ortaklıklarını görüşme fırsatı bulacaksınız.
Palyaço, Maskot ve Karşılama
Açılış davetinizin ilk dakilalarından itibaren benzersiz şok ve dikkat çekici etkinliklerle potansiyel müşteri ve misafirlerinizi eğlenceye davet edecek şovları da size sunmaktan mutluluk duymaktayız. Mağaza açılış organizasyonları ve market açılışlarında özellikle tercih edilen, tüketim ürünlerinin tanıtılmasına uygun olarak coşku ve neşe ile insanları cezbetmek için palyaço, maskot ve karşılama hizmetleri ile bu ihtiyacınızı giderme konusunda da iddialıyız.
En canlı, neşeli ve coşku dolu etkinlikler ile mağazanızın girişlerinde müşterilerinizi karşılamak ve eğlenirken sizi ve sunduğunuz hizmetleri keşfetmelerine olanağını yaratacak animasyon ve etkinliklere hakkında bilgi edinmek için palyaço hizmetleribölümümüzü ziyaret edebilirsiniz.
Ses Sistemi ve Müzik Yayını
Mağaza ve dükkan açılışı etkinliklerinizin en dikkat çekici ve davet edici ayağını oluşturan kısıım şüphesiz ki müzik yayını ve kaliteli ses sistemi seçimidir. Bu konuda da ekipman kiralama hizmetimizi de size sunarak, yine yapacağımız mekan keşfine göre ses sisteminin yerleşimi planlanır ve ekipmanların tedarik sürecine başlanır. Oluşturacağımız Organizasyon planlama şemasına göre techizat kurulumu ve yerleşimleri yapılr, sunum ve şovların gerçekleştirilmesi için mikrofon sistemi ve müzik seçimi de yapılarak, açılış kokteyli boyunca sürekli yayın yapmak için teknik ekip desteği ile sorunsuz bir yayın yapılır.

http://www.gokkusagiorganizasyon.com/

Açılış Organizasyonu - Gökkuşağı Organizasyon İstanbul

25 Temmuz 2019 Perşembe

Avukat Çiğdem Gündüz Hanoğlu - Hukuk ve Danışmanlık

  Hiç yorum yok
Av.Çiğdem Gündüz Hanoğlu tarafından kurulan hukuk büromuzda ulusal ve uluslararası hukuki işlemler ve ihtilaflar hususunda gerek dava yönetimi gerekse hukuki danışmanlık hizmeti anlamında hizmet verilmektedir.

Büromuzun temel faaliyet alanları gayrimenkul ve inşaat hukuku, aile hukuku, miras hukuku ve şirketler hukuku, yabancılar hukuku, iş ve sosyal güvenlik hukuku, icra-iflas hukuku ve ceza hukuku oluşturmaktadır.

Dünyanın birçok ülkesinde bulunan hukuk büroları ile iş birliği içinde olan büromuzda ayrıca İngilizce, Almanca dillerinde hukuk hizmetleri verilmektedir.

Anahtar Kelimeler : Hukuk, Avukat, Danışmanlık, Dava



Avukat Çiğdem Gündüz Hanoğlu - Hukuk ve Danışmanlık

23 Temmuz 2019 Salı

21 Temmuz 2019 Pazar

Anadolu Jet Uçak Bileti | Hotel Finder

  Hiç yorum yok

Anadolu Jet Uçak Bileti


Ekonomik Anadolu Jet uçak bileti için 5 uçakla hizmet vermeye başladığı 2008 yılından günümüze kadar geçen süre içinde filosunu 39 uçağa çıkarmayı başarmıştır. ucuz fiyatlı uçak biletleri sunması nedeniyle de doluluk oranı %85 düzeyine yükselmiştir. ‘Uçmayan kalmasın’ sloganıyla işe başlayan ve günümüzde de aynı sloganla çalışmaya devam etmektedir. Geçtiğimiz 10 yılda, 73 milyon yolcu taşıyan firma kalitesinden ödün vermiyor. Filosunda 39 adet B737-800 bulunan firma, daha iyi hizmet vermek için filosunu genişletiyor. Şu anda Türkiye'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nin 69 noktasına yolcu taşımaktadır. Şirket Türk Hava Yolarının alt markası durumunda bulunması nedeniyle TK 7000’li kodlarını kullanmaktadır.

Anadolu Jet Rezervasyon


Hotel Finder'den güvenli bir şekilde kolayca online Anadolu Jet rezervasyon yapabilirsiniz. Havayolunun hedefi ücretsiz ikramlarıyla değerli misafirlerine ayrıcalıklarını hissettirmek, Anadolu'nun misafirperverliğinden havada da taviz vermemek olarak belirtilen firma, Anadolu’nun birçok noktasına tamamı ekonomi sınıfı koltuklardan oluşan koltukları ve sürekli büyüyen filosu ile hizmet vermektedir. Uygun Fiyata Anadolu Jet Uçak Bileti Adana, Adıyaman, Ağrı, Ankara, Antalya, Batman, Bodrum, Denizli, Diyarbakır, Edremit, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Iğdır, İzmir, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Nevşehir, Ordu/Giresun, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Trabzon, Van gibi birçok Anadolu kentine ekonomik olarak uçmanızı sağlayan şirket, 4 Eylül 2008 tarihinden itibaren KKTC Ercan Havalimanı’na da seferleri hizmete girmiştir.

Anadolu Jet Kampanya

Anadolu Jet ekonomik uçuşlar sağlamakla birlikte, THY ile aynı kalitede uçaklar ile uçuş yapmaktadır. Anadolu Jet kampanya ve uçuşları web sitemizden takip edebilirsiniz. Anadolu Jet promosyon ve ucuz uçuşlar için Hotel Finder.

Hotel Finder havayollarının promosyon ve kampanyalarını sorgulayarak, en uygun uçuşları sunar. Hotel Finder e üye olmanız durumunda kampanyalardan haberdar olup uygun uçak bileti fırsatlarımız ile daha uygun fiyatlara uçma imkanına sahip olursunuz. Dilediğiniz zaman destek servisimiz den yardım alabilirsiniz.


Anadolu Jet Uçak Bileti için : https://www.hotelfinder.com.tr/anadolujet

Anadolu Jet Uçak Bileti | Hotel Finder

20 Temmuz 2019 Cumartesi

Zorlu İstanbul Kadıköy Kız Yurdu

  Hiç yorum yok

Kadıköy Kız Öğrenci Yurtları


Kadıköy kız yurdu ulaşımının merkezinde rıhtıma, metrobüse,otobüse sadece birkaç dakika uzaklıkta, Odaları, sosyal olanakları,

Etüt odaları ve cafetaryasıyla sizlere en uygun ortamı sağlayan kadıköyün en nehiz yurdu.


Kadıköy’de yer alan pek çok eğitim kurumu, başarıları ile biliniyor. Bu kurumların başarılı öğrencileri ise eğitim yaşamlarını kolaylaştırıp, aynı zamanda bu konuda destek olacak olan kurumlarda konaklamayı tercih ediyor. Özel Zorlu Öğrenci Yurtları olarak biz, tam da bu noktada karşınıza çıkıyoruz. Çünkü öğrencilerimizi, ulu önder Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği gençlerimizi en konforlu şekilde ağırlamayı hedefliyoruz. Bu hedef ile uzun bir sürece yayılan tecrübemizi, 2013 – 2014 yılında özel yurtlarımız ile hayata geçirdik. Çağdaş anlayışımızı, farklı görüşlere karşı duyduğumuz saygı ile birleştirip, öğrencilerimize mükemmel bir yaşam alanı inşa ettik. Birbirinden farklı hizmetler, kaliteli mobilyalar, konforlu yaşam alanları, verimli çalışma alanları, sosyalleşmeyi destekleyen cafe ve hatta sağlıklı yaşama vurgu yapan Fitness salonumuz, öğrencilerimizin hizmetindedir. Kadıköy ve çevresinde eğitim alan öğrencilerin tercihi olan kurumumuz, hayal ettiklerinizden daha fazlasını kapsıyor ve ev konforunu sunuyor. Kadıköy Kız Yurtları ile Adeta evdeymiş gibi hissedeceğiniz bir konaklama ile başarılarınızda yanınızda olmak istiyoruz. Geleceğinizi inşa ettiğiniz ve aynı zamanda da ömrünüzün en güzel yıllarını geçirdiğiniz üniversite yaşamını, sizin için daha sorunsuz, daha konforlu ve daha keyifli hale getirmeyi hedefliyoruz. Kadıköy Zorlu Öğrenci Yurtları tercihiniz olacaksa, gözünüz arkada kalmamalı. Beklediğinizden çok daha fazlası zaten burada sizin için hazır. Misafir ettiğimiz öğrencilerimizi, kendilerini yalnız hissetmeyecekleri, konforlu ve huzur dolu bir ortamda barındırıyor, mutlu olmalarını sağlıyoruz. Kısacası, faydalı geri dönüşler, öneriler ve tecrübe ile şekillenen hizmet detaylarımız, öğrencilerin istediği gibi bir şekil almıştır. Gençlerimize verdiğimiz değeri görebileceğiniz bu durum, onlar ile birlikte gelişen hizmetlerimiz, size çocuğunuzun sahip olacağı huzuru da anlatıyor olmalıdır. Kadıköy’de özel yurt demek biz demek! Siz hala gelip yurtlarımızı görmediniz mi? Bunun için tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek. Sizin için en özel hizmetler, en kaliteli mobilyalar ve en güvenli ortam hazırlığı yapıyor ve öğrencilerimize sürekli kaliteye sahip bir alan yaratıyoruz. Çağın şartlarına uygun, gençlerin isteklerine cevap veren ama aynı zamanda bir ev huzurunu da taşıyan başka bir alternatife sahip değilsiniz. Çocuğunuz için doğru adres burası!


Anahtar Kelimeler : Kadıköy kız yurdu, Kadıköy kız yurtları, Kadıköy kız öğrenci yurtları

Zorlu İstanbul Kadıköy Kız Yurdu

Odtülü Hocalar Kolej & Dershane Kpss Dgs Lgs Tyt Ayt Kursları | Ankara

  Hiç yorum yok
Kurumumuz Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak faaliyet göstermektedir. 5 sınıftan 12. sınıfa kadar öğrencilere kolej eğitim vermektedir. Ayrıca bu sene Dershane olarak ta hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 8. sınıf LGS, 12. Sınıf ve Mezun TYT-AYT, ayrıca KPSS, DGS kursları ile de öğrencilerine hizmet vermektedir. 12.950 TL den başlayan okul fiyatlarımıza Ücretsiz Servis ringi ve yemek dahildir. Kurs ücretlerimiz ise 5.000 TL den başlamaktadır. Her iki fiyatında ödemesinde 12 taksit yapmaktayız. 16 senelik eğitimin içinde olan öğretmen kurucusu, Odtülü sayısal hocaları, yazarlık yapan deneyimli öğretmenleri, 16 kişilik tamamı akıllı tahtalı sınıfları, müstakil 7 katlı binası, ulaşım kolaylığı, zengin yayın desteği, senede 23’ü ulusal 60 deneme sınavı ile öğrencilerimizi sınavlara ve hayata hazırlıyoruz. Öğrenci Koçluğu sistemi ve Öğrenci Takip sistemi ile Velimize bilgilendirme sistemi üzerinden cep uygulamamız ile çocuğu ile ilgili bilgileri anında tek tıklama ile sunuyoruz. Disiplinden taviz vermeden, sosyal etkinlikleri de yaparak öğrencinin sıkılmadan bıkmadan eğitim almasını ve iyi bir temel oluşturmayı hedefliyoruz. Ayrıca 3 yabanci dil eğitimi ile de İngilizce’yi tam öğretmeyi, Rusça ve Almanca dillerininde temelini atıyoruz.

Anahtar Kelimeler : Ankara Özel Okullar, Batıkent Özel Okullar, Ankara En iyi Kolejler, Ankara Dershane Fiyatları, LGS Hazırlık Kursu, TYT Hazırlık KursuAYT Hazırlık Kursu, KPSS Hazırlık Kursu



Adres : Uğur Mumcu Mahallesi 1594. Sokak No:6 Batıkent Yenimahalle / ANKARA

Odtülü Hocalar Kolej & Dershane Kpss Dgs Lgs Tyt Ayt Kursları | Ankara


PARVEGA Network Marketing

  Hiç yorum yok
Tutkunun Limitlerini Zorla…

Hep Beraber Başkanlığa…

Biz Kimiz?

PARVEGA Network Marketing Firmasında Kazandırıp Kazanmak İçin Çalışan

Bir Takımız.

Hep Beraber Başarmak İçin !

PARVEGA
2019 Ocak ayında start veren yepyeni bir network marketing firmasıdır.

Önümüzde Kocaman Bir Gelecek Var!

Network Marketing Nedir?

21.yy’ın ticaret sistemi network marketing her ölçekli şirketlerin müşterilerine daha kolay ulaşmak, kendine sadık müşteriler ve çalışanlar sağlamak için; kısacası satışlarını arttırmak için kullandığı pazarlama stratejisidir. Bu sayede hem doğrudan müşterilere ulaşma fırsatı sunduğu gibi; klasik ticaretten farkı ise bir ürünün üretimden müşterilere ulaşana kadar oluşan giderleri ( toptancı payı, perakendeci payı, reklam giderleri, mağaza kirası, depolama, işçi ücretleri ) belirlenen kariyer ve plan çerçevesinde distribütörlerine paylaşmaktadır.Parvega şuan aktif satışa sunulan 5 ürünü bulunmaktır.

Parvega Thermo Çay:
Yağlarını Yak /  Zinde Kal

Parvega Thermo Tablet:
Bölgesel İncelme Sağla / Enerjini Tamamla

Parvega R-Tox:
Eklem ve Hareket Sistemini Destekle / Ağrısız ve Zinde Yaşama Katkı Sağla

Parvega Mrc:
Sağlıklı Yaşama Temelden Başla / Güçlü Antioksidandan Faydalan

Çocuklara yönelik ürünler, sporculara yönelik ürünler, gençlere ve yetişkinlere yönelik ürünler, dermokozmatik ürünleri ve kilo kontrol ürünleri başlıkları altında da ürün yelpazesini geliştirmek için Ar-Ge çalışmalarını yapmaktadır.

Doğru ve iyi sistem.

Sonuna Kadar Asla Pes Etme.19 yıllık doğrudan satış tecrübesini harmanlayarak yola çıkan kurucularımız, uluslararası vizyonu ile geleceğimize ışık tutarak hayatlarımızı değiştirecek bir sistemin fırsatını sunuyor bizlere.

1 aktif – 5 pasif kazanç fırsatı

Perakende Geliri
Satış Yapmak Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı.

Sponsor Teşvik Primi
Doğru Sistem Her Adım Kazandırır.

Kopyalama Geliri
Gelecek Kurmak İstiyorsan En Önemli Sistem Geliridir.

Koçluk Geliri
PARVEGA’da Liderlik Çok Başkadır. Bunu Görmelisin.

Binary Geliri
Hayatımızın Temeli Dengedir. Parvega’da Dengeni Kurduğun Zaman Seni Kimse Tutamaz.

Dünya Cirosu Bonusu
Bu Muhteşem Bonusun Tadına Bakınca Kesinlikle Çok Seveceksin.

Bütün Büyük İşler, Küçük Başlangıçlarla Olur!

Network marketing bir takım işidir. Biz takım olarak buradayız sizlere daha iyi bilgi ve birikimleri aktarmak için.

Sende aramıza takılmak daha detaylı bilgi almak istersen bir telefon kadar yakınız.

BEKLEME!

Doğru Zaman Asla Gelmeyecektir.

Karar Ver Şimdi Adım At.

Teşekkür ederiz…
Whatsap destek hattı : https://chat.whatsapp.com/JajGRL000bq3dCIJczXzLe

https://www.parvegagroup.com/

Anahtar Kelimeler : Network Marketing, Ürün, Satış, Para Kazan

PARVEGA Network Marketing

16 Temmuz 2019 Salı

Tufan Derince Music - Tufan Derince Music Organisation

  Hiç yorum yok
Tufan Derince Gaziantep üniversitesi Konservatuvar Mezunu Aslen Diyarbakır Doğumlu olup 20 yıldır Bağlama Çalmaktadır.. 
Bir-çok ünlü müzisyenle çalışmaları olmakla beraber kültürel etkinliklerde aktif rol oynayan bir müzisyendir.. 
Kürtçe müzik ve halay denince akla gelen ilk isimlerdendir.. kurt folklorik müziğine verdiği katkıda aldığı bilimsel eğitimin etkisi büyüktür.. 
Su anda Hollanda da yaşayan bağlama üstadı aktif olarak düğünlere konserlere ve stüdyo çalışmalarıyla her gün öne çıkmaktadır.


http://tufanderince.com/

İletişim ve Sosyal Medya


Instagram : www.instagram.com/tufanderince
Facebook : www.facebook.com/tufanderince21
YouTube : www.youtube.com/tufanderince

Anahtar Kelimeler : tufan derince, grani tufan, kürtçe halay, grani, Ağır DeliloMüzik


Tufan Derince Music - Tufan Derince Music Organisation

Astropay| Astropay Bozum | Paykasa |Paykasa Bozum |Astropay |Astropay fiyat | Kart Reseller Bayii | paykartlar.com - Paykartlar.com

  Hiç yorum yok
paykartlar.com olarak sizlere paykasa astropay paykwik , jeton kart gibi tüm ön ödemeli kartları reseller bayi avantajı ile güvenli bir şekilde satın almanızı kolaylaştırıyoruz.

Anahtar Kelimeler :  paykasa satın al , paykasa fiyatları ,paykwik satın al , jeton kart satın al , astropay satın al 

http://paykartlar.com/

Astropay| Astropay Bozum | Paykasa |Paykasa Bozum |Astropay |Astropay fiyat | Kart Reseller Bayii | paykartlar.com - Paykartlar.com

8 Temmuz 2019 Pazartesi

Fatih Erkek Yurdu - Zorlu

  Hiç yorum yok

İstanbul Fatih Zorlu Erkek Yurdu


İstanbul Fatih'te yer alan pek çok eğitim kurumu, başarıları ile biliniyor. Bu kurumların başarılı öğrencileri ise eğitim yaşamlarını kolaylaştırıp, aynı zamanda bu konuda destek olacak olan kurumlarda konaklamayı tercih ediyor. Özel Zorlu Öğrenci Yurtları olarak biz, tam da bu noktada karşınıza çıkıyoruz. Çünkü öğrencilerimizi, ulu önder Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği gençlerimizi en konforlu şekilde ağırlamayı hedefliyoruz. Bu hedef ile uzun bir sürece yayılan tecrübemizi, 2013 – 2014 yılında özel yurtlarımız ile hayata geçirdik. İstanbul Fatih Erkek Yurdu Çağdaş anlayışımızı, farklı görüşlere karşı duyduğumuz saygı ile birleştirip, öğrencilerimize mükemmel bir yaşam alanı inşa ettik. Birbirinden farklı hizmetler, kaliteli mobilyalar, konforlu yaşam alanları, verimli çalışma alanları, sosyalleşmeyi destekleyen cafe ve hatta sağlıklı yaşama vurgu yapan Fitness salonumuz, öğrencilerimizin hizmetindedir. Fatih ve çevresinde eğitim alan öğrencilerin tercihi olan kurumumuz, hayal ettiklerinizden daha fazlasını kapsıyor ve ev konforunu sunuyor. Adeta evdeymiş gibi hissedeceğiniz bir konaklama ile başarılarınızda yanınızda olmak istiyoruz. Geleceğinizi inşa ettiğiniz ve aynı zamanda da ömrünüzün en güzel yıllarını geçirdiğiniz üniversite yaşamını, sizin için daha sorunsuz, daha konforlu ve daha keyifli hale getirmeyi hedefliyoruz. Fatih Zorlu Öğrenci Yurtları tercihiniz olacaksa, gözünüz arkada kalmamalı. Beklediğinizden çok daha fazlası zaten burada sizin için hazır. Misafir ettiğimiz öğrencilerimizi, kendilerini yalnız hissetmeyecekleri, konforlu ve huzur dolu bir ortamda barındırıyor, mutlu olmalarını sağlıyoruz. Kısacası, faydalı geri dönüşler, öneriler ve tecrübe ile şekillenen hizmet detaylarımız, öğrencilerin istediği gibi bir şekil almıştır. Gençlerimize verdiğimiz değeri görebileceğiniz bu durum, onlar ile birlikte gelişen hizmetlerimiz, size çocuğunuzun sahip olacağı huzuru da anlatıyor olmalıdır. Fatih'te özel yurt demek biz demek! Siz hala gelip yurtlarımızı görmediniz mi? Bunun için tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek. Sizin için en özel hizmetler, en kaliteli mobilyalar ve en güvenli ortam hazırlığı yapıyor ve öğrencilerimize sürekli kaliteye sahip bir alan yaratıyoruz. Çağın şartlarına uygun, gençlerin isteklerine cevap veren ama aynı zamanda bir ev huzurunu da taşıyan başka bir alternatife sahip değilsiniz. Çocuğunuz için doğru adres burası!

http://www.zorlufatihyurdu.com/

Anahtar Kelimeler : Fatih Erkek Yurdu, İstanbul Fatih Erkek Yurt, Erkek Yurdu Fatih, Erkek Yurdu İstanbul

İletişim Bilgilerimiz

Molla Hüsrev Mahallesi, Mehmethan Sokak No: 9 Fatih / İstanbul
Tel: 0 (555) 394 86 16


Fatih Erkek Yurdu - Zorlu

6 Temmuz 2019 Cumartesi

Diamond Lumiere - Tektaş Yüzük, Pırlanta Yüzük, Kolye, Küpe

  Hiç yorum yok

Diamond Lumiere Pırlanta Dünyası
Son dönemlerde özellikle kadınlar arasında yaygınlaşan pırlanta tutkusu, her kadın için olmazsa olmaz haline gelmiş durumda. Hal böyleyken özel günler başta olmak üzere çeşitli günlerde kadınlara hediye alınmak istenmesi durumunda akıllara ilk olarak "Pırlanta" gelmektedir. Bu konuyla alakalı olarak yapılan araştırmalarda son dönemde pırlanta yüzük başta olmak üzere kolye, bileklik ve küpe gibi takıların oldukça fazla rağbet gördüğü belirlenmiştir.

Bu konuda Diamond Lumiere Firması olarak siz değerli misafirlerimize birbirinden güzel tasarımlara sahip pırlanta ürünleri sunmaktan ve özel gününüzü daha bir anlamlı yaparak, günü ölümsüzleştirme konusunda sizlere yardımcı oluyoruz. Yapılan tasarımların birbirinden bağımsız olarak hazırlanması ve her tasarım için uzun uğraşların yapıldığı ürünlerimizde piyasada görebileceğiniz standart tasarımlardan oldukça sıra dışı ve bir o kadar etkileyici modellere şahit olabilirsiniz.

Bununla birlikte mağazamız üzerinden alacağınız ürünlerde imalat hatasından kaynaklanan herhangi bir hatadan dolayı iade alınmakta olup gerekli yardımların yapılacağı bilinmelidir. Aynı zamanda mağazamızdan satın aldığınız ürünler için zaman şartı olmaksızın istediğiniz zaman her ürünün ölçü, bakım, temizlik, tamir vb. işlemleri tarafımızdan herhangi bir ücret talep edilmeden yapılmaktadır. Bununla birlikte satın aldığınız ürünün garanti kapsamında kalması noktasında oldukça dikkatli hareket etmeli ve mağazamızdan satın aldığınız ürünleri kesinlikle üçüncü şahıslara teslim etmemelisiniz. Bu noktada mağazamız dışında farklı bir yere yapılan ölçü, bakım, temizlik, tamir vb. işlemlerin sonrasında ürün garanti kapsamı dışında kalacaktır. 
İnternet sitemiz üzerinden vereceğiniz yüzük siparişlerinde size gönderilecek yüzüğün tam parmak ölçünüzde olmasını istiyorsanız, yüzük numaranızı bize bildirerek bunu sağlayabilirsiniz. Yüzük parmağınızın ölçüsünü bilmiyorsanız sitemiz üzerinden "Yüzük Ölçüsü" kısmına girerek parmak ölçünüzü nasıl alabileceğiniz konusunda yardım alabilirsiniz. 

Diamond Lumiere Firması olarak İnternet sitemizden aldığınız tüm ürünleri ücretsiz kargo ile gönderecek olup her ürün için kendi sertifikasının olduğu bir belge ile birlikte elinize en kısa sürede ulaşabilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Sizlerde sevdiğiniz kadına güzel bir gün yaşatmak ve onunla birlikte geçirdiğiniz günü ölümsüz yapmak istiyorsanız sizi mağazamıza bekliyoruz.

https://www.diamondlumiere.com/


Diamond Lumiere - Tektaş Yüzük, Pırlanta Yüzük, Kolye, Küpe

Kadının Gözünden Hayat - İmkansız Nedir ?

  Hiç yorum yok
İnsanlar doğdukları ilk andan itibaren; daha konuşmaya başlamadan da evvel, gözleriyle dahi olsa sorgulamaya başlar ki bu insanları diğer canlılardan ayıran en önemli özelliktir. Hele yeni yeni konuşmaya başlanıldığında ise; "Bu ni, bu ni?" diye belki de aynı şeyi birçok kere sorgulayarak etrafındakileri bezdirebilir bile...
İşte bu sorgulama, hayatın her noktasında bizimledir ve bizi biz yapan, kendimizi ve hayatımızı keşfetmeye yarayan en büyük vasfımızdır. Bundan kaynaklıdır ki; "Düşünüyorum öyleyse varım, sorguluyorum öyleyse insanım!" diyerek en büyük keşfimize yani kendimize ulaşırız. Dünya varolduğundan beri nice keşifler ve çokça güzellikler/faydalı işler işte bu vasfının peşinden giden insanlarca yapılmış ve daha niceleri de olacaktır.
Hani "İnsan yaş aldıkça olgunlaşır" derler ya da "Bu yaşıma geldim bunu yeni öğrendim" diye de duyarız bazen… Demek ki her insan, yaşamı boyunca kendisinin kaşifi ve hayatının sorgu-sualcisidir, olmayanlar ise tez zamanda olmalıdır. Çünkü bir kişi kendini sorgulayamıyorsa sadece yerinde sayacak, hayatın ona bir şey katmasına izin vermeyecek demektir.
İnsanlık kendisine sunulmuş imkanların tamamını henüz keşfedip, tek tek tanımlayamamışken, nasıl oluyor da imkansızı tanımlayabiliyor ki?
Örenegin; "Benim doktor olmam imkansız" ya da "Bu dersi geçmem imkansız" veya "bu hastalıktan kurtulmam imkansız" gibi veyahut çıtayı daha da yükseltmek istersek "Benim uzaya çıkmam imkansız" diye liste uzaaar gider. Peki sizce de unuttuğumuz bir nokta yok mu? Bu denli kendimizi kısıtlamak neden? Ne zorumuz var kendimizle de, kimsenin veremeyeceği zararı basit düşüncelerle kendimize bile isteye veriyoruz? Dünyanın ilk oluştuğu zamanlarda yaşayan insanlar için "Drone" denen araç ne anlama gelirdi? Ben söyleyim "İMKANSIZ"ve hatta hayal dahi edemezlerdi. Öyleyse başka bir soru geliyor; "Şuanda sizce imkansız olan nedir?" Bence bu soruya cevap vermeden önce, sahip olduğunuzu sandığınız ve sahip olduğunuzu henüz bilmedidiginiz/bilemediğiniz imkanları dikkate alın, onların varlığını daha bilmeden reddetmeyin derim.
Bu sebeple imkanlarımızı/yeteneklerimizi ve en önemlisi kendimizi keşfedip, sonra da bu keşfettiklerimizi en rafine şeklide kullanmayı başarırsak, imkansızlıklar bizim imkanlarımız olabilir. Öyleyse şunu söyleyebiliriz; "Biz imkanlarımız çerçevesinde bunlara sahibiz”. İşte bu bizim hayattaki en büyük başarımız olur. Zaten buna ulaşmış bir çok insan hali hazırda yaşamlarını çok güzel ve yolunda bir şekilde sürdürmekte. Belki de o sizsiniz veya yakın çevrenizdekilerden biri. Bunları örnek almak ve bu çizgide ilerlemek, bizi en büyük gücümüze ulaştırır; "insani başarı".
Ne mutlu bunu yaşayabilene ve onu özünden çıkartıp da diğer insanlarla paylaşabilene...
Daima sevgiyle ve umutla!


Anahtar Kelimeler : İşKadınHayat

Kadının Gözünden Hayat - İmkansız Nedir ?