29 Eylül 2019 Pazar

28 Eylül 2019 Cumartesi

Kaspersky İnternet Security | Dijitalseller Software

  Hiç yorum yok

Antivirüs Programı
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kullanım alanları da bir hayli artan bilgisayarlar, artık hayatımızın vazgeçilmez parçalarından birisi olmuş haldedir. Özellikle günlük hayatımızı yaşarken bilgisayarlara olan bağımlılığımız arttı ve bunun sonucunda da neredeyse her işimizi bilgisayarlar tarafından yapılmasına alışmış duruma geldik. Bu durum yaşamımızı devam etmemiz için oldukça cazip bir fırsat gibi gelse de bilgisayarlara bulaşan virüslerden dolayı bazen aksaklıklar yaşanmaya ve bu aksaklıkların oluşmasından da bizim etkilenmemiz söz konusu olmaktadır.

Bilgisayara bulaştırılan virüsler özellikle bilgisayar programının bozulmasına ve kullanılamaz hale gelmesine neden olmaktadır. Bu duruma karşı alacağımız en önemli önlem ise virüs programı kullanmak olacaktır. Virüs programları bilgisayarlarınız için zararlı olan yazılımları belirleyerek herhangi bir sorun oluşturmadan engellemeye ve bu sayede bilgisayarınızı güvende tutmaya yardımcı olmaktadır. Bilgisayarı zararlı yazılımlardan koruyan programların geneline anti virüs programı ismi verilmektedir. Bu anlamda en fazla tercih edilen anti virüs programı olarak Kasersky internet Security bilinmektedir.

Bununla birlikte yine oldukça yaygın kullanılan Eset Nod32 Antivirüs ve Eset Smart Security programları da oldukça başarılı kabul edilen anti virüs programlarıdır. Bu programların ortak amaçları zararlı yazılımları bilgisayardan uzak tutarak herhangi bir zararın ortaya çıkmasını önlemektir. Bu anlamda oldukça fazla kullanılan anti virüs programları hem kendi bilgisayarlarınızın zarar görmesini engellerken aynı zamanda bazı virüsleri bilgisayarınız aracılığıyla başka bilgisayarlara da bulaştırmanızın önüne geçecektir.

Yine aynı şekilde başkasının bilgisayar, cd, flash bellek ya da hafıza kartı gibi donanımlarında bulunan virüslerin sizin bilgisayarınıza bulaşmasının önüne geçecektir. Bunun için antivirüs programı satın al işleminizin ardından bu programları bilgisayarınıza kurmanız yeterli olacaktır. İlk kurulumun ardından gerekli güvenlik önlemleri alınacağı için artık gönül rahatlığıyla bilgisayarınızı kullanabilirsiniz. Bununla birlikte satın aldığınız anti virüs programının yenileme tarihlerine oldukça dikkat etmelisiniz. Eğer yıllık ödemeli olarak satın almışsanız bu durumda yıllık ödeme zamanlarına dikkat etmelisiniz ve her yıl bu ödemeleri yaparak anti virüs programınızın kullanım ömrünü uzatmalısınız. Bu sayede bilgisayarınızın sürekli bir koruma altında bulunduğunu bilecek ve virüs bulaşma korkusu olmadan kullanmaya devam edeceksiniz.


https://www.dijitalseller.com

Kaspersky İnternet Security | Dijitalseller Software

22 Eylül 2019 Pazar

Kozmodans | Kişisel Gelişim, Motivasyon ve İlahi Boyut yazıları.

  Hiç yorum yok

Kozmodans sizlere kişisel gelişim, motivasyon ve ilham veren fikirleri aktarmak için bir blog olarak kurulmuş ve kendinizi geliştirmenize yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Kişisel gelişim nedir diye soracak olursanız, farklı kişilerin benzersiz bir kişisel gelişim ve büyüme için bir çabası vardır ve buda sürekli değişim sağlamaktadır. Kişisel gelişim ve büyüme yolları her birey için farklılık gösteren bir yolculuk olarak adlandırılabilir. Bu yolculukta yolun kendisini nereye götüreceği belirsizliğinde olmadan kendi yolunu çizmiş bireyler oluşturmasına yardımcı olmaktadır. Sizlerde blogumuzdan kişisel gelişimin farklı yollarını bakarak kendiniz bir yol çizebilirsiniz.

Genel olarak şuanda insanların çoğunda rastlanan motive olma çabası veya bir işe başlamadan önce veya başladıktan sonra o işi arzulamasını destekleyen farklı işlerde kendi arzu ve isteğini oluşturma süreci olarak görülen motivasyon sayesinde hedeflerinizin ve arzularınızı yerine getirmeye yardımcı olmaktadır.

Komodans ile sizlerde Motivasyon, Kişisel Gelişiminize yardımcı olucak sizlere ilham verecek fikirler edinebilir ve bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olmak için hemen sitemizi ziyaret edebilir ve farkındalık yaratabilirsiniz.



Kozmodans | Kişisel Gelişim, Motivasyon ve İlahi Boyut yazıları.

Vepa Silapov | Burun Estetiği Vepa Silapov | vepasilapov.com

  Hiç yorum yok

Op. Dr. Vepa Silapov Kulak Boğaz İhtisasını Şişli Eftal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlamıştır. Eğitimi ve meslek hayatı boyunca özel olarak ilgi alanlarının başında Burun Estetiği, Çocuk Kulak Burun Boğaz hastalıkları, Horlama Cerrahisi ve Alerji olan Vepa Silapov bu konularda uzman olarak sizlere hizmet vermektedir.

Burun Estetiği : Burun, Karakteristik olarak çok önemli bir yüz özelliği olması ile insanların burun şekillerinden, boyutlarından ve görüntüsünden memnun olmamasından dolayı istediği burun estetiğine sahip olmaları için ve farklı bir görünüme kavuşmak için tercih etmektedirler.

Rinoplasti : Halk arasında genel olarak burun ameliyatı olarak bilinen rinoplasti, burunun şekillendirildiği plastik ve estetik cerrahi bir işlemdir.

Op. Dr. Vepa Silapov insanlara burun estetiği ameliyatında ve bir çok tedavide en kaliteli ve başarılı işlere imza atmıştır ve atmaya devam etmektedir.

Sizlere daha çok bilgi almak ve hizmetlerden yararlanmak için https://www.vepasilapov.com/ sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın!

Anahtar Kelimeler : Rinoplasti, Estetik Burun Ameliyatı, Burun Estetiği Ameliyatı

Vepa Silapov | Burun Estetiği Vepa Silapov | vepasilapov.com

Oyuncustore - Ucuz Oyun Adresi

  Hiç yorum yok
UCUZ OYUN ADRESİ  - Oyuncu Store

Oyunlar gün geçtikçe genç nesil için vazgeçilmez bir tutkuya dönüşüyor. Saatlerce bilgisayar oyunları oynamak tartışmasız her gencin istediğidir fakat ücretli oyunlar her zaman fiyat konusunda gençlerin oyun hevesini kıran bir unsur olmuştur. Oyuncustore bu sorunu ortadan kaldıran ve bilgisayar oyunu oynamayı sevenlerin ucuz oyun satın alabileceği bir platform haline gelmiştir.  

Bildiğiniz üzere her oyuncunun kendine ait oyun hesabı mevcuttur. Bu hesapların seviyelerini geliştirip satışlarını yapmak mümkün ne kadar para verseniz de değerleri satış esnasında oldukça düşüyor. Bu site sizin için oyun oynamayı bırakmış kişilerden hesapları satın alıp satışa sunuyor. Oyun hesapları satın alma sitelerinin başlarında gelen oyuncustore ürünlere tamamen garanti vermiş durumda. Son zamanların popüler ürünü Steam Random Key bu hesapların içerisine aktif etmek için birebir olabilir. 

Son zamanların popüler oyunu Minecraft’da sitede hali hazırda satışta. Minecraft Premium hesap olarak birçok seviyede hesaplar müşterileri bekliyor. Oyun severler artık fazla para vermek yerine çok uygun fiyatlara bu hesaplardan birer tane alıp istediği gibi oynayabiliyor.

https://oyuncustore.net/

Oyuncustore - Ucuz Oyun Adresi

21 Eylül 2019 Cumartesi

Mavitaş Prefabrik A.Ş. - Betonarme Prefabrik Yapı Üreticisi

  Hiç yorum yok
İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde ki üretim tesisimizde İzmir, Muğla , Manisa, Aydın, Balıkesir , Çanakkale, Uşak Afyon, Kütahya ve Türkiye’nin dört bir yanına üretim yapıp fabrikalar kuruyoruz. Beton Prefabrik sektöründe hizmet veren firmamız Prefabrike, Prefabrikasyon ve Prefabrik beton teknolojilerini kullanmaktadır. Prefabrik Alışveriş Merkezi, Prefabrik Betonarme Tesisi, Prefabrik Endüstriyel Yapı, Prefabrik Hayvan Çiftliği, Prefabrik Katlı Otopark, Prefabrik Kümes, Prefabrik Ön Germeli Köprü Kirişleri, Prefabrik Rüzgar Enerji Kulesi, Prefabrik Sanayi Sitesi, Prefabrikabrikasyon, Prefabrik Trafo Köşkü, Prefabrik Tarım Deposu, Prefabrik Ses Bariyerleri gibi hizmetler vermekteyiz.

Anahtar Kelimeler : Prefabrik DepoPrefabrik Fabrika, Prefabrik Tavuk Kümesi, İzmir Prefabrik


Mavitaş Prefabrik A.Ş. - Betonarme Prefabrik Yapı Üreticisi

16 Eylül 2019 Pazartesi

Albay Lift - Yükünüzü Hafifleten Güç

  Hiç yorum yok
Son dönemde yaşanan teknolojik gelişmelerle birlikte hayatımıza yeni cihazların girdiğini ve bu teknolojik cihazlar sayesinde daha yaşanılabilir bir ortam elde edilirken aynı zamanda zamandan da tasarruf edildiğini fark edebiliyoruz. Teknolojinin gelişmesi ve insanların artık daha yüksek yapılar inşa edebilmesiyle birlikte "Asansör" kavramında da çeşitli değişiklikler yaşanmaya başlamıştır. Çeşitli ve birbirinden farklı işler için kullanılmaya başlanan bu asansörler sayesinde insanlar işlerini daha kolay halledebilir hale gelmiştir.

1- Yük Asansörü: Özellikle ağır yüklerin mevcut durumda olduğu mesleklerde kullanılan Yük Asansörü, insan gücüyle yapılabilecek bir işi çok daha kısa bir süre içerisinde gerçekleştirebilecek kapasiteyi ortaya koymaktadır. Genellikle Yük Platformu ile birlikte de kullanılabilen bu asansör türlerinin ortak amacı ise yapılacak işin daha doğrusu taşınması gereken bir yükün daha hızlı, daha kolay ve daha ekonomik bir şekilde taşınmasını sağlamaktır.


2- Makaslı Yük Platformu: Yüksek kapasiteyle çalışan fabrikalar başta olmak üzere birçok sevkiyat yapan firmanın sıklıkla kullandığı Makaslı Yük Platformu oldukça kullanışlı bir sistemdir. Depo kısımlarında istiflenen yüklerin kolay bir şekilde araçlara yüklenmesi ya da üretim bantlarına malzeme eklenmesi gibi birçok farklı alanda da kullanılabilmektedir. Daha çok ağır eşyaların yerden yüksek bir platforma taşınması ya da yüklenmesi aşamasında kullanılmakta olup aynı anda birçok insanın yapabileceği bir işi tek başına daha hızlı ve daha ekonomik bir şekilde halledecektir.


3- Araç Asansörü: Özellikle yeni inşa edilen binalarda kullanılmaya başlanan Araç Asansörü sistemi sayesinde binaların bodrum katlarına ya da yüksek girişlerine araçların park edilebilmesine olanak sağlanmaktadır. Özellikle otopark sorununa köklü bir çözüm sunan Araç Platformu sistemi sayesinde hemen hemen her yere araç park edilebilmesi mümkün olmaktadır. Bu sistem sayesinde aracınızın herhangi bir hasar almadan yukarı katlara ya da aksi bir şekilde bodrum katlara kadar inip çıkabilmesi sağlanacaktır.


4- Katlı Oto Park: Otopark sıkıntılarına çözüm olarak üretilen sistemlerin en kullanışlı olanlarından birisi olan Katlı Oto Park sistemi, hem ticari amaçla kullanılabilir hem de binalarda kullanılan araç asansörlerinin görevini görebilir. Bundan dolayı oldukça fazla kullanım alanına sahip olmakla birlikte aynı anda birden fazla aracın park sorununa çözüm üretebilmesiyle de taktir toplamayı başarmıştır.


5- Araba Döner Platformu: Otopark sorunlarından ziyade genellikle otopark alanının boyutuyla alakalı olarak çözüm sunan bir sistem olan Araba Döner Platformu sayesinde hemen hemen her alandan araçların giriş çıkış yapmasını sağlayabileceksiniz. Otopark alanının herhangi bir bölgesinde bir aracın dönüş alamayacağı kadar dar bir alan bulunuyorsa bu alandan bu sistemi kullanarak yararlanabilirsiniz. Ayrıca araç satımı gerçekleştirilen bayilerde kullanılan bu sistem sayesinde satımı gerçekleştirilmek istenen aracın Araba Döner Platformu üzerine yerleştirilmesiyle sunumunun yapılması oldukça başarılı bir satış stratejisi olarak değerlendirilmektedir.

https://www.albaylift.com/


Albay Lift - Yükünüzü Hafifleten Güç 

İmalattan Toptan Bijuteri Malzemeleri Satışı

  Hiç yorum yok
İmalat Dünyası - İmalattan Toptan Bijuteri Malzemeleri Satışı wholesale bijoux accessories istanbul turkey

Türkiyenin önde gelen Bijuteri İmalatcısı Karma Bijuteri ailesi olarak binlerce çeşit ürünümüzle yurtiçi ve yurtdışı satış yapmaktayız. Sektörde ihracatta önde gelen firmamız AnahtarlıkToptan Bijuteri ve daha bir birçok bijuteri ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Ürünlerimizin hayrınız görürsünüz inşallah.

Kaynak; http://www.imalatdunyasi.com/

İmalattan Toptan Bijuteri Malzemeleri Satışı

14 Eylül 2019 Cumartesi

Şahin Toz Boya | Ufak ve Problemli Parça Alanlarında Öncü

  Hiç yorum yok

2002 yılından itibaren firmamız faaliyet göstermektedir.
İşleyişimiz, temiz işçilik, hızlı teslimat ve müşteri memnuniyetidir.
Acil ve problemli işlerinizi çözmekte öncüyüz. 
Küçük, problemli ve boyamada sorun yaşanan ürünlerde bu sektörde öncüyüz.


Anahtar Kelimeler: Toz Boya, Elektrostatik Boya, Toz Boya Fiyatları


Şahin Toz Boya | Ufak ve Problemli Parça Alanlarında Öncü

1 Eylül 2019 Pazar

Wyndham Çerkezköy “Farkı yaşamak Lazım”

  Hiç yorum yok


Hızı sanayileşme ile birlikte Türkiye’nin sanayi merkezi haline gelen Çerkezköy’de modern mimarisi ve konuklarına sunduğu 5 yıldızlı konaklama hizmetleri ile Wyndham Çerkezköy, iş ve dinlenme seyahatlerinizde vazgeçilmez duraklarınızdan biri olmaya aday.

Dünyada 80 ülkede 9000 otel ve 20 markaya sahip Wyndham Hotels & Resorts otel zincirinin en son halkalarından biri olan Wyndham Çerkezköy uluslararası alanda edindiği tecrübe ile seyahat deneyimine farklı bir bakış açısı getiriyor. Güler yüzlü hizmet, özenli olanakların standart olduğu hotelde konukların iş ve dinlenme seyahatlerinden aldıkları keyfi en üst düzeye çıkarması hedeflenmiş.

Otel Özellikleri
·         Bir çok sanayi kuruluşu ve endüstriyel tesisi bünyesinde  barındıran Veliköy, Çerkezköy bölgesinde bulunan otel, İstanbul Havalimanı’na 89 km Çorlu Atatürk Havalimanına sadece 29 km mesafede oluşu ile ulaşım kolaylıkla sağlanabiliyor.
·         İş seyahatlerinizde size keşke ofisimde olsaydım dedirtmeyecek, tam donanımlı bir ofis imkanı sunan 24 saat kullanılabilecek Business Center,
·         Aracınızı güvenle bırakabileceğiniz açık ve kapalı otopark hizmetleri
·         Eposta ve internet trafiği için tüm odalarda ve genel alanlarda yüksek hızlı internet hizmeti bulunmakta

Çerkezköy Otelleri Özellikleri Konfor, yüksek standartlar ile birlikte

102 Deluxe oda , 11 Premium oda, 7 Premium Suit odası ile farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde hazırlanadan odalarda,
42” Smart LED TV, mini bar, su ısıtıcısı, Çay ve kahve seti, Ütü ve ütü masası, güvenlik kasası ve 7/24 oda servisi standart olarak sunuluyor.
9000 otel ile Dünya’da saygın bir konuma sahip olan Wyndham Hotels grubunun yüksek konfor hedefleyen mimari anlayışı ile tasarlanan odalarda, ziyaretçi memnuniyetinin sağlanabilmesi adına
kalite çıtası yüksek tutulmuş.
Güne Keyifle Başlamak İçin
Günü keyifle geçirmenin en önemli koşullarından biri iyi bir kahvaltıdır. Wyndham Çerkezköy’de yer alan 3 restaurantdan biri olan  Tuana Restaurant’ta güzel bir açık büfe kahvaltı güne iyi bir başlangıç için doping etkisi yaratabilir.
Öğlen ve akşam yemekleri için Ege, Marmara ve Dünya mutfağından lezzetli deniz ürünleri sunan Lagos Restaurant, farklı sunumları ile keyifli bir yemek deneyimi yaşayabileceğiniz Terrace Steakhouse, ayrıca gün boyu alkollü ve alkolsüz içecekleri ve hafif atıştırmalıkları ile Lobby Bar size sunulan lezzet seçenekleri.
Sağlıklı Yaşam Çerkezköy SPA Hotelinde
Lezzetli restaurantlar’da diyeti biraz bozmuş olabilirsiniz, Wyndham Çerkezköy’deki geniş spor olanakları size sağlıklı bir yaşam vadediyor.

Gün boyu kullanılabilen açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna , buhar odasının yanısıra  keyifli bir masaj imkanı sunan My Tuana Tuz ve SPA merkezinde tüm günün yorgunluğunu kolayca atabilirsiniz.
Bölgenin en büyük SPA merkezi olan My Tuana Tuz & SPA Sağlık Merkezi’nde
Himalaya tuz terapi odalası ve bakımları, Aqua Relax Su Yatakları, Isıtmalı doğal taş yatakları, VIP Türk ve Fin hamamları, Jakuzi terapi ve Antik Mısır’ın güzel kraliçesi Kleopatrayı kıskandıracak süt banyoları bulunmkta.


Verimli Toplantılar, Eğlenceli Etkinlikler
Wyndham Çerkezköy, Trakya’nın en modern kongre merkezi
Dünya standartlarında teknolojik altyapısı, deneyimli kadrosu ve misafirlerine sunduğu benzersiz hizmet kalitesi ile uluslararası kongre ve organizasyon merkezidir.
Toplantı, konferans ve balo salonlarında toplam 2984 malan ile ziyaretçilerine eşsiz bir kongre deneyimi sunulmaktadır.
Toplantı odalarında, etkinliklere özel paketler düzenlenebildiği gibi, farklı ikram ve menüleri de tercih edebilmek mümkün
Kurumsal etkinlikler için kullanılabilecek toplantı ve balo salonu, 10 kişi ile 270 kişi ağırlayabilecek 2 adet toplantı salonu, 375 sabit koltuğu ile modern ekipmanlara sahip Erciyes Auditorium Toplantı ve Konferans Salonu, 1200 kişi kapasiteli Crawley Town Kır Bahçesi ve Smyrna Havuz başı etkinlik ve organizasyon alanları etkinlikleriniz için seçebileceğiniz alanları oluşturuyor. Toplantı ve etkinlikler için gerekli teknoloji altyapı ile ses sistemlerinin kurulumdan Wyndham Çerkezköy teknik ekibi size yardımcı olmaya her zaman hazır.
  Kürsü, yönetilebilir ışıklandırma sistemi, projeksiyon, flipchart, printer, gelişmiş bir ses sistemi ile birlikte toplantı salonlarında da yüksek hızlı Wi-Fi hizmet sunulmakta. Toplantı salonlarının oturma düzenlerini etkinliğe göre değiştirebilmek de mümkün.

Nereleri Gezebilirsiniz?
Wyndham Çerkezköy’de konaklarken çevrenizde küçük bir gezinti yapmak isterseniz, Homeros’un İlyada Destanı’nda bahsettiği Trak’ların vatanı Trakya’da tarih ile iç içe bir yolculuğa çıkabilirsiniz.
Tekirdağ’a bağlı bir köy olan Uçmakdere muhteşem bir doğa ile başbaşa kalabilir biraz heyecan arasanız  yamaç paraşütü yapabilirsiniz
Trakya’nın günü birlik gezilebilecek yerleri arasında en popüler yerlerinden biri olan Kıyıköy gezisi , yemyeşil bir ormanın ortasından akan geniş bir akarsu ve bölgenin en iyi kumsalı ile buluştuğu bir alan eğer görmediyseniz size iyi gelebilir
Mimar Sinan’ın ustalık eserim dediği Selimiye Camisini Edirne’de ziyaret edebilir, hem de meşhur tava ciğerinin tadına bakabilirsiniz.
İçerisinden güzel de bir derenin geçtiği Kırklareli’ndeki Dupnisa mağarası Trakya’nın turizme açılmış tek mağarası, güzel bir ışıklandırma ile ziyaretçilerin sıklık uğradığı yer ilginizi çekiyorsa günü birlik turlar için güzel nokta olabilir

Keyifli bir günün bir de ödülü olursa
Wyndham Rewards dünya çapında 25.000 den fazla otel, devre mülk ve tatil köyünde 10 milyondan fazla üyesi ile dünyanın en kapsamlı sadakat programıdır. Siz de Wyndham Çerkezköy ile , Wyndham Rewards ayrıcalıklarından faydalanmaya hemen başlayabilirsiniz. 
Konaklamalarınızda ücretsiz içecek ve atıştırmalık, Ücretsiz erken giriş ve çıkış, ücretsiz bir üst kategori odada konaklama, ya da dünya çapında programa katılan 25.000 den fazla tesisde ücretsiz konaklama imkanı bulabilirsiniz.
Tüm bu ayıcalıklara  sahip olabilme şartlarını öğrenebilmek için wyndhamrewards.com web sayfasını ziyaret edebilir,  ya da otelin http://www.wyndhamcerkezkoy.com/ web sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
Ayrıca Wyndham Cerkezköy ile iletişime geçmek isterseniz

Kızılpınar Mahallesi 221. Sokak No:11/1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ adresinden otele ulaşabilir, 0282 255 50 00 no’lu telefondan bilgi alıp rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz

Wyndham Çerkezköy “Farkı yaşamak Lazım”

Wyndham Çerkezköy “Farkı yaşamak Lazım”