29 Ekim 2019 Salı

Vepa Silapov | Burun Estetiği

  Hiç yorum yok

Burun Estetiği

Gelişen teknoloji ile birlikte insanların kendilerine daha fazla ilgi göstermeye başladığını söyleyebiliriz. Özellikle kadınların kendilerine olan ilgilerinin artmasına yardımcı olarak aynı zamanda daha güzel bir görünüme kavuşmalarını sağlamaya başlanmıştır. Bu çerçevede yapılan estetik operasyonları sayesinde insanların kendilerine olan öz güvenleri artarken aynı zamanda herkes tarafından daha güzel bulunmanın da tadını çıkarmaya başlamaktadırlar. 

Estetik operasyonlarının yaygınlaşması ve bu işlemlerin oldukça faydalı bulunmasıyla birlikte birçok konu ile ilgili olarak çeşitli işlemlerin yapılması sağlanmaktadır. İnsanların genellikle tıbbi bir gerekçe ile ya da tamamen kusursuz bir görünüş elde etmek amacıyla yaptırdıkları bu operasyonlar sayesinde bambaşka bir görünüm elde ettiklerini söyleyebiliriz. Bu operasyonların arasında en fazla talep gören ise "Burun estetiği" olmakla birlikte aynı zamanda en fazla dikkat çeken kısımda bu alan olmaktadır. İnsanların, bakıldığında ilk dikkat çeken uzvu burunları olduğundan dolayı bu alanın oldukça güzel görünmesi için çeşitli çalışmaların yapıldığını söyleyebiliriz. 

Rinoplasti operasyonu ile buruna verilen kalıcı şekil değişikliğinin insan üzerinde oldukça büyük etkisi olmaktadır. Bu operasyonların ardından kısa sürede iyileşme evresine girilmesinin yanı sıra oldukça basit operasyonlar olarak değerlendirilmesi, insanlar arasında ki talebin de artmasına neden olmuştur. Bu durum aynı zamanda yapılan ameliyatların sayısının artmasına neden olmakla birlikte bu alanda görev yapan doktorlarında aralarında bir sıralamanın oluşmasına da neden olmuştur. Özellikle bu alanla ilgili yeni branşlaşmaların ortaya çıkması sağlanmış ve bu alanlarla ilgili doktorların başarılı çalışmalarının ardından daha fazla talep edilen doktorların sayısının da azaldığı görülmüştür.

Bu alanda operasyon yapmalarına rağmen yaptıkları çalışmaların başarılı olmadığı görülen doktorlardan uzak durulurken Op. Dr. Vepa Silapov gibi alanında uzman bir doktorun da daha fazla talep edilmesi söz konusu olmuştur. Bu noktada karar verilirken yapılan ilk iş, ameliyatı gerçekleştirecek olan doktorun referansları kontrol edildiği için geçmiş dönemlerde yapılan operasyonların da oldukça büyük önemi olduğu görülmektedir. Bundan dolayı bu alanda başarılı çalışmaların altına imza atmamış olan ya da istenilen verimin ortaya çıkmasını sağlayamayan doktorların daha az tercih edildiği gözlemlenmektedir.



Vepa Silapov | Burun Estetiği 

21 Ekim 2019 Pazartesi

Dükkanımdan - Uygun Giyim Alışverişi

  Hiç yorum yok

Dükkanımdan - Online Alışveriş İmkanı
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte insanların bilgisayar kullanımları da artmış durumda. Özellikle zamandan tasarruf edebilmek açısından oldukça kullanışlı olan bilgisayarlar, İnternet kullanımının da başlaması ve hızlı bir şekilde yayılmasının ardından daha sık kullanılmaya başlanmıştır. Bu noktada yapılan çalışmalarla birlikte de aynı zamanda insanların tüm günlük ihtiyaçlarının bilgisayarlar üzerinden yapılabilmesi için imkanlar oluşmuştur.

Bu durum özellikle kadın giyim sektöründe kendisini daha net bir şekilde göstermekle birlikte aynı zamanda birçok farklı alanda aramanın da yapılmasını sağlamaktadır. Giyim sektöründe sunulan bu hizmet özellikle zaman kavramının sağlıklı kullanılabilmesinin yanı sıra aynı zamanda ekonomik ürünlerinde elde edilmesine yardımcı olacaktır. Elbise satın almak istediğiniz durumlarda günün tamamını mağazaları dolaşarak harcamak yerine evde oturduğunuz yerde sadece birkaç dakika içinde istediğiniz ürünleri incelemeye başlayabilirsiniz.

Elbise, gecelik, abiye ve iç çamaşırı birbirinden farklı modelleri aynı anda inceleyebilme imkanı elde edebileceğiniz gibi aynı zamanda bu ürünlerin fiyatlarını başka firmalarla kıyas etme imkanını da elde etmiş olacaksınız. Bu durum size hem oldukça fazla modeli kısa süre içinde inceleme imkanı sunacak hem de bu ürünler arasında bir fiyat kıyaslaması yaparak aynı ürünü en uygun fiyata almanız için fırsat oluşturacaktır. Bu sayede istediğiniz ürüne kavuşmakla birlikte paranızın çoğunu harcamak durumunda kalmayacaksınız.

Ayrıca gün içinde dolaşabileceğiniz mağaza sayısından daha fazla online satış yapan mağazayı gezme imkanı bulacaksınız. Yine bu ürünler arasında seçiminizi yaptıktan sonra buna uygun olarak farklı aksesuarları da yine aynı mağaza üzerinden inceleyerek satın alma fırsatı bulabilirsiniz. Sadece bayan giyim üzerine değil başta erkek giyim olmak üzere her türlü ihtiyaçlarınızı bu platformlardan karşılayabilirsiniz. Üstelik hiçbir zahmete girmeden kapınıza kadar kargoyla gönderilecektir.


Dükkanımdan - Uygun Giyim Alışverişi

17 Ekim 2019 Perşembe

Patiler.net - Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu

  Hiç yorum yok

İnsanların En Sadık Dostu Köpekler


İnsanların en yakın dostları olan canlıların kediler ve köpekler olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Özellikle kendisini yalnız hisseden insanların evcil hayvanlar sayesinde yaşantılarına biraz daha renk katabildiklerini görüyoruz. Bu durum hem insanların hem de hayvanların birlikte çok güzel bir şekilde yaşayabildiklerini açık bir şekilde göstermektedir. Bu arkadaşlık sayesinde hem insanlar tek başına bir hayat yaşamak durumunda kalmayacak hem de sıcak bir dostluğun başlaması sağlanmış olacaktır. 

Özellikle evcil hayvan besleyen insanların daha sosyal bir yaşantıya sahip olduğunu ve bu ilişkinin olumlu etkilerini net bir şekilde dile getirmemiz mümkündü. İnsanların birlikte yaşadıkları evcil hayvanlar, hem onlara yoldaş olmakta hem de hayatlarını bir düzene sokmalarında yardımcı olmaktadır. Bu durum karşısında sahiplenilen hayvanların bakımını üstlenen insanlar daha fazla sorumluluk alarak bu durumun hayatının daha kontrollü bir hale gelmesi için oldukça önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

İnsanların en sadık dostu olan köpekler, yüzyıllardır barış ve huzur içinde yaşadığımız dostlarımızdır. Özellikle evcil hayvan olarak beslenmekle birlikte birçok farklı alanda ve ihtiyaca karşılık kullanılan köpek dostlarımız, belki de insanla en iyi anlaşan hayvan olma özelliğini de elinde bulunduruyor. Özellikle Terrier cinsi köpekler evlerde beslenmeye en uygun tür olarak dikkatleri çekmektedir. Dost canlısı, sıcakkanlı ve oldukça hareketli olan bu köpek türü özellikle minik ve sevimli olması sayesinde insanlarla hızlı bir şekilde iletişim kurabilmektedir. 

Bununla birlikte hem evde beslenmeye hem de farklı amaçlar için kullanılmaya en uygun tür ise Alman çoban köpeği olarak kabul edilmektedir. Oldukça atletik bir yapıya sahip olmakla birlikte şirin bir görüntüye sahip olan bu tür, evcil hayvan olarak evde beslenmeye uygundur. Aynı zamanda oldukça zeki olan bu tür gerekli doğru eğitimin verilmesi sayesinde savunmadan tutunda avlanmaya varıncaya kadar birçok farklı alanda kullanılabilmektedir. Bu tür genellikle güvenlik güçlerine olan yardımlarıyla bilinmekle birlikte çoban köpeği olarak da kullanılmaktadır. Alman çoban köpekleri çevik yapısının yanında zekalarını oldukça iyi kullanabildikleri için oldukça aktif bir şekilde kullanılan türler arasındadır. Ayrıca oldukça güzel bir görüntüye de sahiptirler. 'Kral Çoban Köpeği' olarak da isimlendirilen Alman çoban köpeği güzel badem gözleriyle insanın en yakın dostu olmaya adaydır. Yeni şeyler öğrenmeye oldukça isteklidirler. Bundan dolayı diğer türlere göre oldukça kolay bir şekilde eğitimlerinin tamamlanması söz konusudur. Eğitimlerinin ardından sahiplerinin seslerine karşı oldukça hassas bir yapıya sahip olurlar.

Daha sert bir görünüme sahip köpek türü sevenler için ise Danua oldukça yerinde bir tercih olacaktır. 4 asır önce Almanya'da geliştirilen bir köpek türü olan Danua, görüntü itibariyle oldukça heybetli ve sert bir mizaca sahiptir. Bu tür köpeklerin ilk olarak domuz avlarında kullanılmak üzere geliştirildiği bilinmektedir. Alman mastifi olarak da bilinen bu tür, insanlara olan yakınlığıyla bilinir. İnsanlarla birlikte yaşamaktan ve onlarla birlikte zaman geçirmekten oldukça keyif almaktadırlar. Görünüşleri her ne kadar sert ve kaba olsa da aslında çocuklarla oynamaktan mutlu olurlar. Hatta köpek türleri arasında çocuklara karşı en sabırlı tür olarak bile ifade edilebilmektedir. Sevgi dolu yapısıyla bilinen Danua aynı zamanda çok fazla havlamayan bir köpek cinsidir. Oldukça iri bir ırka sahip olmakla birlikte bekçi köpeği olarak kullanılmak için idealdirler. Karşı cins köpeklere ve kedilere karşı baskın bir tavır takınmalarıyla bilinmektedirler. Eğitimleri için özellikle küçük yaşlarından itibaren ilgilenilmeleri gerekmektedir. Oldukça iyi bir eğitim almaları sayesinde oldukça itaatkar olabilirler.


Patiler.net - Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu


12 Ekim 2019 Cumartesi

Gezen Okul - Şehiriçi ve Şehirlerarası Turlar

  Hiç yorum yok
DETUR DERYA TURİZM LTD. ŞTİ., taşımacılık sektöründe okul ve personel taşımacılığı faaliyetlerini yirmibeş yıldır sürdürmektedir. Firmamız İSO ve TSE kalite belgelerine sahip, kurumsal yönetimi ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile hizmet veren bir şirkettir. Kuruluşunda itibaren hızla gelişen ve büyüyen firmamız tüm taşıma hizmeti faaliyetlerini; hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, dürüstlük ve ekonomiklik ilkeleriyle yürtmektedir. Bu anlayışla firmamız 2017 yılında taşıma sektöründeki deneyimlerini turizm ve seyahat sektörüne de taşıyarak “Gezen Okul” adı altında bir Turizm Seyahat Acentesi kurmuş ve TÜRSAB üyesi olmuştur. Firmamız profesyonel organizasyon anlayışı, konforlu araçları ve deneyimli personeli ile özel ve kamu okullarının ve diğer kurumların şehir içi ve şehir dışı tüm gezilerinde tüm organizasyon ve ulaşım hizmetlerini yüksek hizmet kalitesiyle vermektedir. 


Gezen Okul - Şehiriçi ve Şehirlerarası Turlar

Derya Eğitim - Derya Eğitim Okul Öncesi ve Sonrası Takviye Edici Kurslar

  Hiç yorum yok
Derya Eğitim Ltd. Şti. kurumsal yönetim ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmet veren; eğitim hizmeti faaliyetlerini çağdaş eğitim, veli memnuniyeti ve ekonomiklik ilkeleriyle yürüten özel bir eğitim merkezidir. İlkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki tüm derslerden özel ders hizmetinin yanı sıra, mental aritmetik, hızlı okuma, ingilizce kursu, satranç ve enstrüman kursları ve lise ve üniversite hazırlık kursları hizmeti de vermektedir.

Anahtar Kelime: özel dersingilizce dersler

http://www.deryaegitim.com/

Derya Eğitim - Derya Eğitim Okul Öncesi ve Sonrası Takviye Edici Kurslar

10 Ekim 2019 Perşembe

Zemin Temizleme Makinası | Yer Yıkama Makinesi | Yer Temizleme Makinası

  Hiç yorum yok

Akal Kurumsal Zemin Temizleme Makinası


İş yerinde, evinizde veya herhangi bir mekânda zeminlerin kısa sürede oldukça etkili şekilde temizlenmesinde en büyük yardımcı ve kolaylık olan Yer Temizleme Makinası ile kolay kullanımı ve avantajları daha fazladır. 

Zemin Temizleme Makinalarını kullanım alanları arasında ;
  • Alışveriş merkezleri
  • Süpermarketler
  • Spor merkezleri
  • Oteller
  • Restaurant ve gıda işletmeleri
  • Havaalanları
  • Hastaneler
  • Klinikler
  • Mühendislik ve üretim tesisleri
  • Fabrikalar
  • Belediye Binaları
  • Kamu Kurum ve Kuruluşları
Yukarıdaki listeden de görüldüğü üzere, sert zeminlerin mevcut olduğu her alana yönelik bir zemin temizleme makinası çözümü mevcuttur.

Her bütçeye uygun olan yer yıkama, zemin temizleme makinaları sayesinde işlerinizi en kısa sürede halledebilirsini. Farklı farklı çeşitlerde bulunan zemin temizleme makinaları modellerini Akal Kurumsal’dan en uygun fiyat ve bütçelere ulaşabilirsiniz.


Zemin Temizleme Makinası | Yer Yıkama Makinesi | Yer Temizleme Makinası

8 Ekim 2019 Salı

Star Buklet | Otel Buklet Malzemeleri | Otel Ürünleri

  Hiç yorum yok
Buklet malzemele ve otel buklet ürün tasarım ve kalitemizle müşterilerimizin, paydaşlarımızın, çalışanlarımızın beklentilerini ve memnuniyetini sağlamaktır.

Firmamız 2000 yılında İstanbul’da STAR TEMİZLİK adı altında kurulmuş olup, engin tecrübesiyle siz değerli müşterilerine daima en iyi en kaliteli toptan buklet malzemeleri ve toptan otel buklet ürünleri sunmaktadır.

Günümüzde dünya da olduğu gibi ülkemizde de bir çok şey hızlı bir şekilde değişmekte hem turizm hem sağlık sektörü bu alanlarda ilk gelenlerden olmaktadır elbette bu tip işletmelerin hijyen konuları en önde gelmektedir. Bu nedenle tek kullanımlık otel sabunuotel şampuanı ve otel terliği gibi buklet malzemelerine ve otel buklet ürünlerine ihtiyaç duymaktadır.

Toplu kullanım alanları olan bir çok işletmede tek kullanımlık ürünler her zaman hijyen bakımından en çok tercih edilen buklet ürünlerdir. Oteller, hastaneler, güzellik merkezleri, özel muayenehaneler, termal kaplıcalar, spa merkezleri, masaj salonları ve görüntüleme merkezleri gibi insanların yoğun olarak bulunduğu işletmelerin hayat kurtarıcı buklet ürünleridir. diyebiliriz. Özellikle sağlık merkezleri ve masaj, spa salonlarında tek kullanımlık terlik bu işletmelerin olmazsa olmazlarındandır. Çünkü insandan insana en kolay bulaşan hastalık mantar hastalığıdır ve nemin olduğu hemen hemen her yerde bu sorun ile karşılaşılabilir. Bu nedenle tek kullanımlık terlikler hayat kurtarıcı bir üründür hem işletme için hemde müşteri için bir diğer alan ise otellerdir. Otellerde tek kullanımlık ürünlerin sadece hijyenik değil aynı zamanda büyük ekonomik etkisi vardır. Özellikle tek kullanımlık otel şampuanı ve sabunu gibi ürünler müşteriye özel ve sadece kullanacağı ölçüde verilerek hem hijyen hemde ekonomik katkı elde edilir. Elbette bu ürünleri işletmeler tercih ederken ürünün kalitesi ve fiyatı en önemli etkendir. Bu iki önemli noktayı bir arada sizlere sunacak ise sadece bir adet firma bulunmaktadır. Hem ürün kalitesi hem uygun fiyat politikası ile STAR BUKLET tek kullanımlık sabunşampuanterlik gibi bir çok üründe 18 yıldır aralıksız olarak müşterilerine buklet ürünleri sunmakta ve yüzlerce memnun müşterisi ile yoluna emin adımlar ile devam etmektedir. Sizlerinde işletmeniz için tek kullanımlık hijyenik ürünlere ihtiyacınız var ise, muhakkak detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edin!



Star Buklet | Otel Buklet Malzemeleri | Otel Ürünleri

7 Ekim 2019 Pazartesi

Buz Çözücü Solüsyon , Kar ve Buzla Mücadele

  Hiç yorum yok
Buz Çözücü

Buz Çözücü Solüsyon yol üzerinde buz oluşumunu ve karın yol yüzeyine yapışmasını engelleyen kimyasal bir sıvıdır. Kar veya buzlanmadan önce veya sonra uygulanabilir. Ağır trafik şartlarında dahi yüzeyde kalır. Tek uygulamada 36-48 saat etkilidir.Buz ve karlanmaya karşı etkilidir, buzlanma riskini önler..


Kar ve Buzla Mücadele

Buz çözücü solüsyonu kar ve buz oluşumundan önce uygulanması yüksek verimlilik sağlar ancak kar, buz oluşumundan sonra da uygulanabilir. Antifriz etkisi yaparak buz oluşumunu önler. Oluşturduğu film tabakası sayesinde yağan karın erimesini sağlayarak yola yapışmasını engeller.

Snow Raider

Snow Raider, yol yüzeyinde sıvı halde serpilir. B u sayede daha kar yağısı olmadan yani problem oluşmadan sorun çözülmüş olur. Snow Raider tatbiki ile oluşan film tabakası, hem yağan karın yol yüzeyine yapışmasını engelleri hem de yoldaki buzun oluşumunu ortadan kaldırır.

Anahtar Kelimeler : buz çözücü, buz çözücü solüsyon, buz tuzu, buz cozucu, buz önleyici




Buz Çözücü Solüsyon , Kar ve Buzla Mücadele

Çocuk Diş Hekimi, Ortodonti, Pedodonti, Implant Eskişehir

  Hiç yorum yok
Diş Hekimi olma hayali ile girdiğim üniversite sınavıyla Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazandım. 2001-2006 yılları arasında eğitimimi tamamlayarak Diş Hekimi oldum. Aynı sene Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı’nda doktora yapmaya hak kazandım. “Dişeti Hiperpigmentasyonunun Er:yag Lazer ile Tedavisinde Dişeti Osmotik Basıncının İncelenmesi” başlıklı tezimi tamamlayarak Periodontoloji Uzmanı unvanını almaya hak kazandım.

Ortodonti uzmanı Dr.Dt. Burçin İPEK ile evli olup ve bir kız ve bir erkek çocuğu babasıyım. Eskişehir’de açmış olduğum kliniğimde hastalarımı kabul etmekte ve çalışmalarıma devam etmekteyim.

Bu siteyi kurmaktaki amacımız diş hekimliği tedavi seçenekleri hakkında bilgi vermektir. Diş hekiminin yapacağı muayene ve teşhise yönelik analizler sonucu size özel tedavi planlaması yapılacaktır.


Periodontoloji, diş hekimliğinin bir bölümü olup implant cerrahisi uygulayabilen, implant ve dişleri çevreleyen yumuşak ve sert dokuların anatomi fizyoloji ve histolojisini inceleyen; bu dokularda meydana gelen hastalıkları araştıran, bu hastalıkların tedavisini ve tedavi sonucu elde edilen sağlığın devamlılığını sağlayan bilim dalıdır. Periodontoloji uzmanı olabilmek için 5 yıllık diş hekimliği eğitiminin üzerine 3-6 yıl süren bir uzmanlık eğitimi almak gerekmektedir.

Anahtar Kelimeler : çocuk diş, Eskişehir çocuk dişeskişehir implant, implant, implant tavsiye, çocuk diş doktoru


Çocuk Diş Hekimi, Ortodonti, Pedodonti, Implant Eskişehir

6 Ekim 2019 Pazar

MSE Elektrik

  Hiç yorum yok
2012 yılında kurulmamızın ardından ara vermeden hizmetlerimize devam ediyoruz. Ms Elektrik olarak sunduğumuz hizmetler çerçevesinde başta elektrik sistemleri olmak üzere birçok alanda çalışmalar yapıyoruz. İstanbul merkezli olarak kurulan ve ismi "MSE Elektrik" olan firmamız elektrik, taahhüt ve otomasyon alanlarında faaliyet göstermektedir. Bu faaliyet alanları çerçevesinde oldukça profesyonel destekler sunarak karşı karşıya kaldığınız sorunları hızlı ve kaliteli çözümlerle sonuca bağlıyoruz.

Kurulduğu günden beri gerek ülkemizde gerekse ülke dışında birçok çalışmanın altına imza atmayı başarmış olan Mikro Elektrik Servisi, bu anlamda ülkemizin önemli bir temsil gücünü de elinde bulundurmaktadır. Bu temsil gücünü kullanırken aynı zamanda prestiji ve kaliteyi elden bırakmadan yoluna devam ederek özellikle yurt içi ve yurt dışında önemli projelerde yer alabilmek adına gayret sarf ediyoruz. Bununla birlikte özellikle yurt içinde Uydu ve TV Sistemleri alanında yaptığımız çalışmalarla da dikkat çekerken birbirinden başarılı adımları da ardı arkasına atmaya devam ediyoruz. 

MSE Elektrik firması olarak sunduğumuz hizmetler arasında Aydınlatma Sistemleri de yer almakta olup özellikle elektrik ile bağlantılı olan her alanla ilgili profesyonel çözümler üretiyoruz. Bu alanda birbirinden deneyimli personellerin çalışmasını sağlamak adına özellikle personel alımlarında oldukça titiz bir şekilde elemeler yapıyoruz. Bunun sonucunda da işten anlayan ve gerçekten çözüm üreten personellerle sorunlarınızın çözüme kavuşmasına yardımcı oluyoruz.
Tüm bunlarla birlikte Göztepe Elektrikçi hizmetlerimizin başarılı sonuçlar alması ve bu alanda da rakipsiz bir şekilde ilerlemeye devam edebilme başarımızı hem sektörde bulunan hem de sektörle bağlantılı olan iş kolunda ki çalışma arkadaşlarımız tarafından takdir edilmesi bizi bu alanda yapacağımız diğer çalışmalarda da motive etmektedir.

Elektrik alanında yaptığımız başarılı sonuçların etkisi o kadar yaygın bir şekilde bilinmektedir ki özellikle “İstanbul Elektrik Ustası” denildiğinde ilk olarak akıllara MSE Elektrik firmasının gelmesini sağlamaktadır. Bu başarıların devam edebilmesi adına özellikle çalışma prensiplerimize sağlam bir şekilde bağlı kalarak adımlarımızı atmaya devam ediyoruz. Ayrıca personellerimizin yaptıkları işler sırasında herhangi bir sorun çıkarmaması adına gerekli kontrolleri zamanında yapıyoruz. 


https://mseelektrik.com/

MSE Elektrik

3 Ekim 2019 Perşembe

CNF Endüstriyel Mühendislik

  Hiç yorum yok
2005 yılında Can Çelik tarafından kurulan CNF Endüstriyel Mühendislik Ltd.Şti. kamu ve özel sektöre, içme suyu, atık su, arıtma tesisleri işletilmesi ve bakımı alanlarında spesifik olarak uzmanlaşmış mühendis ve teknisyen kadrosuyla hizmet vermektedir.
Endüstriyel pompalar, tamamlayıcı ekipman ve sistemler alanındaki uzmanlığımız ve satış sonrası servis ve bakım hizmetlerimizle, sektörün öncü firmalarından biriyiz. Türkiye ve dünyada tanınmış üretici firmaların temsilciliğini yürütmekteyiz. Bakım yönetimini üstlendiğimiz idare ve işletmelerde mekanik tesisat, taahhüt, satış, tesis kurulumu, devreye alma ve garanti prosedürleri, titreşim analizi temelli kestirimci bakım, periyodik bakım, lazerli şaft hizalama ve balans, makina bakım onarım, yedek parça temini, saha hizmetlerinin tamamını, ayrıca tesis binalarının genel bakım ve çevre düzenleme işlerini tek çatı altında toplayarak müşterilerimizin daha kaliteli ve hızlı hizmet almaları için çalışmaktayız.


Anahtar Kelimeler : Standart pompa servisKestirimci bakımPompa yetkili servis


CNF Endüstriyel Mühendislik