25 Aralık 2019 Çarşamba

Gemi Tehlikeli Madde Envanteri | Asya Hazmat Expert

  Hiç yorum yok
Asya Hazmat Tehlikeli Madde Raporlama Hizmetleri olarak 2020 yılında 500 groston ve üzeri gemilerde bulunması zorunlu olan Tehlikeli Madde Envanteri (Inventory of Hazardous Materials-IHM) raporunuzu uluslararası sertifikalı Approved Hazmat Expert uzmanlarımız tarafından hazırlıyoruz.

IMO (Uuluslararası Denizcili Örgütü)' nun 2009' da yılında hazırladığı henüz yürürlüğe girmemiş olan Hong Kong Konvansiyonun destekçisi niteliğindeki AB'nin 2013 yılında yürürlüğe soktuğu Gemi Geri Dönüşüm Düzenlemesi 31 Aralık 2018' den itibaren AB bayraklı tüm yeni inşa gemiler ve 31 Aralık 2020'den itibaren de AB liman ve demir sahalarını ziyaret edecek tüm 500 groston üstü gemiler için onaylanmış ve sertifikalandırılmış bir Tehlikeli Madde Envanteri (Inventory of Hazardous Materials-IHM) bulunması zorunluluğu getirildi.

Akredite Laboratuvarımız ile profesyonel bakış açısına sahip Tehlikeli Madde Envanteri hazırlama yetkisi olan uzmanlarımızca (Approved Hazmat Expert) uluslararası düzenlemelere ve standartlara uygun şekilde Tehlikeli Madde Envanteri hizmeti veriyoruz. Hazırlamış olduğumuz Tehlikeli Madde Envanterinizin her yıl güncellenmesi (sörvey denetiminde) ve 5 yıl aralıklarla değerlendirilmesi de hizmet kapsamımıza girmektedir.

Tehlikeli Madde Envanter (Inventory of Hazardous Metarials / IHM) alanındaki hizmet kalitemiz de öncelikli kriterlerimiz insan sağlığı ve çevre odaklı gemi geri dönüşümünün gerçekleştirilmesidir.

Ayrıca konusunda uzman ve tecrübeli kadromuz ile gemilerde tespit edilen asbestli malzemelerin söküm ve bertarafını gerçekleştiriyoruz.

Asbest analizi, asbest sökümü, asbestli atık bertarafı ve Gemi Tehlikeli Madde envanter raporu (Inventory of Hazardous Materials-IHM) hazırlatmak için bizi arayınız .

Anahtar Kelimeler : Gemi tehlikeli madde envanter raporu,Inventory of Hazardous Materials,gemi asbest sökümüGemi Tehlikeli Madde Envanteri

https://asyahazmat.com/


Gemi Tehlikeli Madde Envanteri | Asya Hazmat Expert

18 Aralık 2019 Çarşamba

REACH KKDIK MSDS ECHA MEVZUAT DANIŞMANLIĞI

  Hiç yorum yok
Kimyasal Mevzuatlarla ilgili GÜVENİLİR DANIŞMANINIZ olmaya devam ediyoruz. 2010 Yılından bugüne, Kimyasal Mevzuatlar Konusundaki Danışmanınız Kimyasal mevzuatlarında, Yetkilendirilmiş personelimizce hizmet sağlıyoruz. Şirketlerin, Avrupa Kimyasallar Ajansı mevzuatına (ECHA) uymalarına yardımcı olmak için eksiksiz hizmetler sunuyoruz.

Üretici, İthalatçı, İhracatçı için tüm değer zinciri boyunca kimya endüstrisi şirketlerini destekliyoruz.


Kimyasal mevzuatlarının danışmanlığını yaparak ürünlerinizin uluslararası pazarda satılmasını amaçlıyoruz.


Anahtar kelimeler: REACHKKDIKMSDSREACH KKDIK MSDS nedir?


https://onaymuhendislik.com/


REACH KKDIK MSDS ECHA MEVZUAT DANIŞMANLIĞI

15 Aralık 2019 Pazar

Hepsinetten.net Alışverişe Dair Ne Varsa Hepsinetten!

  Hiç yorum yok

Hepsinetten Bilişim olarak e-ticaret hayatımıza başladığımızda amacımız kişilerin güvenle alışveriş yapabilecekleri bir e-ticaret sitesi sunmaktı. Günümüzde e-ticaret pazaryerlerine doğru yönelmiştir. İnsanları pazar yerlerine doğru yönelten etkenlerin başında güven ve kolay iade gelmektedir. Aslında güven ve kolay iade diğer e-ticaret sitelerinde de olması gereken bir durumdur. Bu durum olması gerekenden çok zorunluluktur. Tüketiciyi Koruma Kanunu bu bağlamda zorunluluk kısmını yerine getirmektedir. Pazar yerlerinin avantajları yanında satıcılardan alınan komisyon oranları gelmektedir. Bu komisyon oranları kategoriye ve pazar yerlerine göre değişmekle birlikte genel olarak % 10- %35 arasında denilebilmektedir. Bu oranlar ile alışveriş yapıldığında satıcılar zorunlu olarak bu oranlarının fiyatlarına yansıtmaktadır. Siz değerli müşterilerimize Hepsinetten.net e-ticaret mağazamızda pazar yerlerine göre nispeten uygun fiyatlı olarak ürünlerimizi sunmaktayız.
Hepsinetten Bilişim firmamız ülkemizin önde gelen ve bilindik 8 adet pazar yerinde aktif olarak satış yapmanın yanında e-ticaret mağazamız olan Hepsinetten.net mağazamızda da satış yapmaktadır.
Kuruluş amacımıza bağlı olarak “Alışverişe Dair Ne Varsa” sloganı ile yola çıktık. Bu amacımıza uygun olarak tedarikçilerimizi ve ürün çeşitliliğimizi her geçen gün arttırmaktayız.
Firmamız anlaşmalı olduğu kargo firmaları ile ürünlerinizi güvenli bir şekilde müşterilerimize ulaştırmaktadır. E-ticaret mağazamızda alışveriş yaparken kredi kartı, havale, EFT, kapıda ödeme yöntemlerini kullanabilirsiniz. Kredi kartı alışverişlerinde bilinen ve BTK lisanslı finansal kurumları ile çalışılmaktadır. Sitemizin sipariş sayfalarında site ile ziyaretçi arasındaki haberleşme 128 bit SSL standartında gerçekleşmektedir. 
Birbirinden seçkin markaları bir araya getiren e-ticaret mağazamız aracılığıyla kaliteli ve güvenilir alışverişin tadını çıkarın. Petshop, süpermarket, giyim, müzik ve takı kategorilerinde aktif olarak satış yapmaktayız. Her geçen gün çeşitliliğimizi arttırmak amacındayız.
Hepsinetten.net ekibi müşteri memnuniyetini öncelikli tutmakta ve yaptığı kampanyalar ile hesaplı alışveriş imkânı sunmaktadır.
Online mağazamız sayesinde aradığınız ürünleri daha hızlı bulabilirsiniz. Güvenilir ve uygun fiyatlı ürünlere zamandan tasarruf ederek ulaşmak istemez misiniz? Siz sipariş verin biz konforlu bir biçimde o siparişi kargoya hazırlayalım!
İhtiyacınız olan ürünü hepsinette.net satış sayfamızda bulamadıysanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Tarafımıza ulaşan taleplere titiz bir şekilde geri dönüş yapmaktayız.
Online mağazacılığın temelinde yatan unsuları bilerek hareket eden firmamız için müşteri memnuniyeti çok önemlidir. Memnuniyeti anlayabilmemiz için yapmış olduğunuz alışverişleri değerlendirmeniz ödem taşımaktadır. Sizleri de güvenli, kolay ve kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşamak için Hepsinetten Bilişim e-ticaret mağazamız olan https://www.hepsinetten.net/ web sayfamıza bekleriz.

Anahtar Kelimeler; Petshop, Süpermarket, Giyim, Müzik, Takı


Hepsinetten.net Alışverişe Dair Ne Varsa Hepsinetten!

13 Aralık 2019 Cuma

Decofix Dekorasyon - Ankara Dekorasyon – Boya Badana ve Hobi Bahçesi

  Hiç yorum yok

Dekor ve dekorasyon nedir?

Yaşadığımız evler ya da çalıştığımız iş yerleri için bizi rahatlatması, göz zevkli ve kullanım amaçlarına uygun olması en önemlisidir. Kullanışlı ve güzel bir şekilde aksesuar ve mobilya çeşitli objelerle düzenlenerek çalışma yapılmasına dekorasyon denmektedir.

Geçmişten günümüze kadar uzanan dekorasyon ile yaşadığınız ve bulunduğunuz yerleri daha güzel ve kullanışlı hale getirerek göz zevkimize uygun bir şekilde dekorasyon ettiğimizde insanların daha mutlu ve huzurlu olduğu bilinmektedir. İnsanlar mekânı zenginleştirerek, tasarım, üretim halinde düzenleyerek daha kullanışlı hale getirilmektedir.

Ankara dekorasyon işlemlerini en kaliteli ve güzel şekilde sizlere sunarak farklı tasarımlar ve profesyonel ekibimiz ile güvenilir hizmeti en uygun fiyatlara sizlere sunan firmamız https://www.decofixdekorasyon.com adresinden sizlerde bilgi ve teklif alarak ankara dekorasyon işlerinizi yaptırabilirsiniz.

İç ve dış mekânlar da zemin hazırlıklarının tamamlanması veya sonradan tadilat yapıldığında zevklere göre değiştirilerek boya ve badana işlemleri yapılmaktadır. Ankara’da en kaliteli hizmeti sizlere sağlayan firmamız Ankara Boya Badana işlemleri ile profesyonel ustalarımız ile sizlerde istediğiniz şekilde en kaliteli malzemeler ile hizmet alabilirsiniz. Ankara boyabadana ustası ile Decofix Dekorasyon sizlere bu konuda en uygun fiyatlara en kaliteli hizmetleri güvenli bir şekilde vermektedir.

İş yoğunluğu, kalabalıktan uzaklaşmak için hafta sonları veya tatillerde en çok tercih edilen ve uygun maliyetlerle sizlere sunulan hobi bahçesi ve hobi evlerinizin profesyonel ekibimiz tarafından hazırlanmakta. Sizlerin istekleri ve kişisel zevklerinize göre dekorasyon edilerek istediğiniz renkler ile boya badana işleri özverili şekilde yapılmış şekilde hazırlanan hobi bahçesi evi ile sizlerde kalabalıktan ve yoğunluktan uzaklaşarak ve doğanın keyfini çıkartmanızda sizlere yardımcı oluyoruz.

Zevklerinizi en güzel tasarımlarla buluşturan Decofix Dekorasyon ile hemen sizlerde en güvenli ve profesyonel ekibimiz ile uygun fiyatlara hizmet almak için 0542 263 92 92 ‘nolu numaradan veya https://www.decofixdekorasyon.com adresini ziyaret ederek bilgi alalabilir, iletişime geçerek hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.


Decofix Dekorasyon - Ankara Dekorasyon – Boya Badana ve Hobi Bahçesi

11 Aralık 2019 Çarşamba

İzmir Yol Yardım - Oto Çekici - Oto Kurtarıcı

  Hiç yorum yok
İzmir ve çevresinde şehir içi veya şehirler arası yoldaysanız, aracınız seyir halindeyken mekanik ya da elektronik nedenlerle arıza yapmış veya bir kazaya dahil olduysanız ihtiyacınız olan tek şey kalmıştır: İzmir Çekici.

Seyahat esnasında aracınızda önceden tahmin edilemeyen arızalar meydana gelebilir. Arızalar bulunduğunuz yerde tamiri mümkün olmayan nedenlerden kaynaklanabilir. Bu tür durumlarda sakın endişe etmeyin. İzmir yol yardım servislerimize konum atmanız durumunda yedi gün yirmi dört saat çalışan profesyonel ekiplerimizle en kısa sürede sorununuza çözüm üretiyoruz. Arızanın büyüklüğü durumunda İzmir oto çekici servislerimize aracınızı tamir bölgelerine güvenle taşıyoruz. Bölgemiz dışındaysanız ve gidebileceğiniz yeri bilmiyorsanız her tür yardımı sağlıyoruz.

Kaza halinde İzmir oto kurtarıcı servislerimiz yine yanı başınızda bulunmaktadır. Aracınızı kaza yerinden alarak istediğiniz yere çekiyoruz. Tecrübeli personelimiz size bu zor zamanınızda her desteği sunmak üzere yetiştirilmişlerdir. Karabağlar çekici hizmetlerimizde aynı güvenle çalışmaktadır.

Her türlü araç nakil hizmetlerimizde mevcuttur. Otobüsten kamyona, motosikletten tekneye her tür aracınızı istediğiniz mesafelere taşıma hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz.


https://www.izmirotoyolyardim.com/

Anahtar Kelimeler : izmir çekici , izmir oto çekici, izmir oto kurtarıcı

İzmir Yol Yardım - Oto Çekici - Oto Kurtarıcı

7 Aralık 2019 Cumartesi

Sohbet odaları, Chat odaları Mobil Sohbet Siteleri

  Hiç yorum yok
Canlı sohbet odaları
Son dönemde teknolojinin aktif bir şekilde kullanılıyor olması özellikle insan ilişkilerinin de olumlu yönde etkilenmesine yardımcı olmuştur. İnsanlığın varoluşundan beri süregelen ilişkiler, her zaman karşılıklı konuşmalar üzerinden devam etmiştir. İnsanlar birbirleriyle konuşarak ilişkilerini temellendirmekte ve bu temel üzerine bir arkadaşlık inşa etmektedir. Bu süreç aynı zamanda gelişmeye ve farklı kanallardan oluşmaya devam etmiştir. Özellikle de teknolojinin gelişmesi başta bu alan olmak üzere birçok konuyla ilgili olarak gelişmelerin yaşanmasını sağlamıştır.

Teknolojinin gelişmesi ve bu gelişen teknolojiye bağlı olarak yeni cihazların hayatımıza girmesiyle birlikte insan ilişkilerinde de farklı şekilde ilerlemeler yaşanmıştır. Özellikle İnternet’in yaygın bir şekilde kullanılması ve buna bağlı olarak da mobil cihazların hayatımızda yer almasının sonrasında arkadaşlık sitelerinin kurulduğunu görebilmekteyiz. Bu arkadaşlık siteleri insanların birbirleriyle olan iletişimlerini düzenleyen ve birçok kişinin hayatına yeni insanların girmesine yardımcı olan platformlar olarak değerlendirilebilir. Bu platformlar üzerinde bulunan sohbet odaları ile insanların birbirleriyle rahatlıkla konuşabilecekleri bir ortamın oluşturulması sağlanmıştır ayrıca bu insanların bu odalarda konuşmak için herhangi bir konu bulma çabasında olmaları da gerekmemektedir.

Chat odası şeklinde de isimlendirebileceğimiz bu alanlarda birçok insan birbiriyle gerek günlük yaşantıdan gerekse de bölgelerine ait herhangi bir konuyla ilgili olarak sohbet edebilmektedir. Bu odalara verilen isimlerden dolayı da herhangi bir konu bulmak durumunda kalmadan dilediğiniz şekilde sohbet edebilme imkanı elde etmiş olacaksınız. Bununla birlikte insanlarla yapmış olduğunuz chat sırasında yeni dostlukların ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bu alanda konuştuğunuz insanlarla direkt olarak irtibat kurmadığınız yani karşı karşıya gelmediğiniz için de yalan söyleme ihtiyacı hissetmeden konuşmalarınıza devam edebilirsiniz. Bu durum size içinizi boşaltma ve kimseye anlatamayacağınız olayları anlatabilme fırsatı sunmuş olacaktır.

İnsanlarla sohbet edebilme imkanı sunan bu platformlar sayesinde münzevi bir hayat yaşamak durumunda olan birçok kişi yeni arkadaşlıklar edinerek hayatlarına bambaşka bir sayfa açabilmektedir. Ayrıca günlük hayatta insanlarla iletişim kurma zorluğu yaşayanlar için de birçok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlar kullanılarak insanlar kendilerine yeni bir sayfa açabilir ve gerekli durumlarda yeni dostluklar edinerek başka bir insan olma şansını da değerlendirebilir.

Sohbet odalarının en büyük özelliklerinden birisi ise konuştuğunuz insanla anlaşamadığınız ya da onunla bir daha konuşmak istemediğiniz durumların olması halinde karşı tarafı engelleyerek onun size ulaşmasının önüne geçebilmenizdir. Bu durumda birçok insanla iletişime geçmek için fırsatınız olacaktır. Özellikle konuşmaya çalıştığınız fakat daha sonra vazgeçerek size ulaşmasını istemediğiniz birisi olduğunda sadece onu engellemeniz yeterli olacaktır. Bu, o kişinin bir daha asla size ulaşamamasına yardımcı olabileceği gibi sizi rahatsız edebilecek kişilerden de uzak kalmanızı sağlayacaktır. Bu sayede oldukça keyifli bir ortamda, dilediğiniz gibi sohbet ederek yeni insanlarla tanışabilme şansını elde etmiş olacaksınız.

Anahtar Kelimeler : Sohbet odaları, Chat odaları, Mobil Sohbet Siteleri


Sohbet odaları, Chat odaları Mobil Sohbet Siteleri

3 Aralık 2019 Salı

TRGeveze - Sohbet, Chat, Sohbet Odaları

  Hiç yorum yok
Türkiyenin kaliteli sohbet sitesi trgeveze sohbet severleri bir araya getirmekte yetişkin kız yetişkin arkadaş sitesi olarak keyifli eğlenceli chat platformu.

Trgeveze Sohbet Sitesi Türkiye ve Yurt dışından yetişkin kız yetişkin erkek arkadaşlar ile tanışarak sohbet edebilir ve belkide ruh ikizinizi bulabilirsiniz.

Trgeveze ile her anı dolu dolu eğlenceli keyifli yaşama imkanını yakalayın farkı bizim ile sizde farkına varın.

Trgeveze Chat sitesi ister mobil olarak cep telefonu tablet ile ister web üzerinden bilgisayar laptop aracılığıyla kolayca üye olmadan ücretsiz olarak giriş yapabilirsiniz.

Trgeveze yeni yönetim kadrosu ile birlikte sizleri hoş bir şekilde karşılamaya hazır ya sizler bizler ile birlikte hoş bir sohbet platformu paylaşmaya ne dersiniz?

Bir önceki yazımız olan Yetişkin Kız Yetişkin Erkek Arkadaş Sitesi başlıklı makalemizde arkadaş sitesi, Chat ve Sohbet hakkında bilgiler verilmektedir.



TRGeveze - Sohbet, Chat, Sohbet Odaları