29 Ocak 2020 Çarşamba

Decofix Dekorasyon - Ankara Boya Badana Ustası

  Hiç yorum yok
Ankara Boya Badana Ustası
1997 yılında kurulduğundan beri inşaat alanında ki ihtiyaçlarınıza cevap veren Decofix Dekorasyon olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarda iş ve malzeme kalitesinden asla ödün vermeyerek tecrübemizi ve deneyimimizi sizlere sunuyoruz. Özellikle çalıştığımız ve alanında uzman olan ustalarımız sayesinde siz değerli müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını en doğru şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Ankara dekorasyon çalışmalarında her zaman lider firma olmanın da vermiş olduğu sorumluluklarımızla birlikte her zaman kaliteli işler üretiyoruz.
Ankara boyabadana ustası denildiğinde akla ilk gelen firma olan Decofix Dekorasyon, her anlamda size yardımcı olmaktadır. Özellikle yapılan işlerin düzenli ve kaliteli olması için yaptığı çalışmalara oldukça özen göstermektedir. Bu anlamda özellikle alanında deneyimli ustalarımız sayesinde birçok yeniliği de hayatınıza katmış olacağız.

Özgün Tasarımlar

Güncel gelişmeleri yakından takip eden teknik ekibimiz size özel olacak şekilde tasarımlar yapacaktır. Bu sayede kendinizi daha iyi ve özel hissedebileceksiniz.

Kaliteli Ürünler

Yaptığımız çalışmaların ilk ve olmazsa olmaz kuralı kaliteli ürün kullanımıdır. Unutulmamalıdır ki ustalık ne kadar iyi olursa olsun eğer kaliteli malzeme kullanılmıyorsa o zaman ortaya kaliteli bir hizmet çıkmayacaktır. 

Zamanında Teslim

Özellikle inşaat sektöründe yaşanan bu olumsuz algının üzerinde oldukça titiz bir şekilde duruyoruz ve söz verdiğimiz tarihte işlerin teslimatını yapıyoruz

Tam Memnuniyet

Müşteri memnuniyeti açısından tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Yaptığımız işlerde bu konunun oldukça önemli olduğunu düşünerek daima müşteri memnuniyeti ekseninde çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda değerlendirildiğinde Ankara tadilat hizmetlerinde en fazla tercih edilen firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Hizmetlerimiz

Decofix Dekorasyon olarak inşaat sektörüyle alakalı olan tüm işlerinizde sizlere yardımcı oluyoruz. Bununla birlikte farklı görüş ve değerlendirmelerle de işler alarak sorunu gidermeye gayret gösteriyoruz. Bu noktada genel olarak bakıldığında şu işleri yapıyoruz;
  • Boya Badana İşleri
    • Boya
    • Badana
    • Duvar Kağıdı
  • Alçı Dekorasyon İşleri
    • Alçı Pan
    • Alçı Sıva
    • Gergi Tavan
    • Asma Tavan
    • Işık Bandı
    • Kartonpiyer - Stropiyer
  • İç Mekan Dekorasyon İşleri
    • İç Mimarlık
    • Ahşap Mobilya İmalatı
    • Vestiyer - Portmanto
    • Mutfak Dolabı
  • Tadilat
    • Anahtar teslim komple tadilat
    • İzolasyon ve yalıtım
    • Duvar yıkım ve örtüm
    • İç-Dış cephe kaba ve ince sıva
    • Fayans, bordür, karo döşeme
    • Parke, laminat parke döşeme
    • Sistre cila
    • Elektrik tesisatı
    • PVP kapı pencere sistemleri
    • Amerikan panel kapı
    • Korniş montajı
    • Avize Montajı
    • Doğalgaz proje, kombi, petek montaj ve tesisatı
    • Cam balkon
  • Müteahhitlik Hizmetleri
    • Hobi bahçesi evi
https://www.decofixdekorasyon.com/

Decofix Dekorasyon - Ankara Boya Badana Ustası

23 Ocak 2020 Perşembe

Odetta Pırlanta | Tek Taş Pırlanta, Tektaş Yüzük, Beştaş Yüzük, Pırlanta Kolye, Elmas, İnci

  Hiç yorum yok

Odetta pırlanta 15 yılı aşkın kuyumculuk sektöründeki deneyimini; tasarım, üretim ve e ticaret tecrübesiyle birleştirerek, mücevher sektöründe iddialı bir marka olma yolunda ilerlemektedir.

Altın ve pırlantayı tasarımla birleştirerek, kusursuz işçilik ile muhteşem mücevherlere dönüştürmektedir.  Pırlanta tektaş yüzükbeştaş yüzük, tamtur yüzük, pırlanta bileklik, pırlanta kolye, pırlanta küpe ve incilerle benzersiz ürün yelpazesini uygun fiyatlara sizlere sunmaktadır.

“Herkesin Odetta Pırlanta tek taş yüzüğü olmalı” düşüncesiyle yola çıkarak; müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Üreticiden tüketiciye direk satışa sunulan mücevherlerimize, hepsiburada, n11, gittigidiyor gibi pazar yerlerinde de çok uygun fiyatlara sahip olabilirisiniz.

Sevgililer günü, yılbaşı, anneler günü gibi özel günlerde; tasarım ekibimiz tarafından tasarlanan ve özel üretilen kişiye özel mücevherlerimiz, sevdikleriniz için eşsiz bir hediye seçeneği olacaktır.

Odetta Pırlanta ailesi olarak; kapalıçarşıdaki atölyemizde el emeği ile çalışan ustalarımız, sizin için tasarlayan tasarım ekibimiz ve e ticaret ekibimizle sizlere hizmet vermekten onur duyarız.



Odetta Pırlanta | Tek Taş Pırlanta, Tektaş Yüzük, Beştaş Yüzük, Pırlanta Kolye, Elmas, İnci

19 Ocak 2020 Pazar

Stream Glass - İstanbul Camcı ve Aynacı Olarak, Cam, Ayna, Kırık Cam Değişimi, Cam Bölme, Cam Kapı, Vitrin Cam Gibi Birçok Hizmetleri 7/24 Camcı Olarak Yapmaktayız.

  Hiç yorum yok
1983 de perekande işler yaparak kurduğumuz aile şirketimizin bugün kendi geliştirdiği üretim yöntemleri, üstün tasarım gücü ve deneyimli uzman kadroları ile uluslar arası kalite normlarına uygun üretim yaparak, bayisi olduğu ŞİŞECAM ürünlerini en iyi çözüm ortağı olarak sunmakta ve sürekli müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Bugün, şirket bünyesinde Sultanbeyli/İSTANBUL da bulunan 1.000 m2'lik üretim tesisinde, hızlı gelişen ve değişen zamanın isteklerine en doğru bilgi, eleman ve ekipmanla cevap verip, üretim ve hizmette her zaman gelişmeye, iyileşmeye açık olan StreamGlass, sahip olduğu tecrübeyi yurtdışı pazarına açılarak ayrıcalığını göstermektedir. Dünün cam işinden, bugünün büyük projelerinde, üretimden uygulamaya edindiği uzun yıllara dayalı deneyimlerden aldığı gücün StreamGlass'ın getirdiği noktada; profesyonel çözüm ortağınız olmak ve tüm değerli projelerinizde, katma değer oluşturmak dileği ile..

Anahtar Kelimeler : Camcı, Dekorasyon, Ayna, Asansör Camcı, Cam Masa, Özel Dekorasyon, Cam Balkon, Dekor Ayna


Stream Glass - İstanbul Camcı ve Aynacı Olarak, Cam, Ayna, Kırık Cam Değişimi, Cam Bölme, Cam Kapı, Vitrin Cam Gibi Birçok Hizmetleri 7/24 Camcı Olarak Yapmaktayız.

16 Ocak 2020 Perşembe

İstanbulda Gergi Tavan / Satış ve Montaj

  Hiç yorum yok
GERGİ TAVAN UYGULAMA VE SATIŞ YAPAN FİRMA OLARAK KALİTEDEN ÖDÜL VERMİYORUZ.

İstanbul’da Gergi Tavan firmamız; gergi tavan, barrisol, 3D zemin kaplama, LED aydınlatma hizmetleri vermektedir. Yapılan her türlü uygulamalarda sınırsız tasarım projelerinde yaptığımız tavan ve duvar uygulamaları ışık sistemi ile görselliğini en güzel bir şekilde ön plana çıkarmaktadır. Uygulandığı mekânın kalitesini ve zenginliğini arttırıp bir bütünlük kazandırır. İstediğiniz mekana özgü tasarlanan bir üründür. Sınırsız uygulama ve seçeneklerle her zaman müşterimize özgü çalışmalar yapmaktayız, mekânımızın ışıklandırmasında göz yormayan şeffaf bir ışık yayar.

GERLED3D GERGİ TAVAN SİSTEMLERİ

Hizmetlerimizin Geneli İstanbul olmasına rağmen çevre illere de Gergi Tavan-İstanbulda gergi tavan-İstanbul gergi tavan-Tezgah Arası Cam-3d Zemin Kaplama olarak hizmetimiz bulunmaktadır.
Ayrıca İstanbul dışı illerimize uygun fiyatta malzeme tedariki yapılmaktadır.
PVC Gergi model seçeneklerini İstanbulda gergi tavan – Shutterstock adresinden beğenebilir yanında bulunan görsel kodu ve ölçünüzü 05335436603 numarasından whatsapp ile fiyat alabilirsiniz.

GERGİ TAVAN UYGULAMA DETAYLARI

Gergi tavan sistemi, PVC gergi tavan, sıra dışı yapısı ile ısıtılarak istenilen forma girebilen, çeşitli renk ve dokularda özel alüminyum profillerine ısıtıp gerilerek uygulanması tekniğidir. Düz, dairesel ve diğer geometrik formlu tavanların yanı sıra tonoz ve kubbe gibi uygulamalara imkan sağlar. Bu esneklik sayesinde her projede kendine has tavanlarda özgün tasarım imkanı sunar. Gergi Tavan Sistemi sadece tavanda değil, duvar ve dekoratif amaçlı olmak üzere yapılabilir ve her şekille girebilir. Sudan ve nemden etkilenmez. Temizlenebilir, bakım ve boya gerektirmez.
Üzerine ankastre aydınlatma armatürleri konulabilir. Arkadan aydınlatma yaparak yumuşak ışık kaynağı olarak kullanılabilir. Hafiftir, yaklaşık 200gr/m², yangında alev almaz, hijyeniktir, esnektir, estetiktir, ultraviyole ışınlardan etkilenmez (X ışınları), kısa sürede ve kolaylıkla montaj yapılır, üzerine resim baskı yapılabilir, çatlama ayrılma gibi sorunlar çıkartmaz.
Gerektiğinde sökülüp tekrar monte edilebilir. Profesyonel ekibimizle %100 müşteri memnuniyetini ön plana alarak hizmet veriyoruz… Alman patentli yüksek teknoloji ile üretilen yangına dayanıklı, akustik ve dekoratif bir yapı elemanıdır. Özellikle iç mekanlarda modern mimarinin gerekliliklerini uygun olarak benzersiz ve esnek aydınlatma imkanları sunmaktadır.
Transparan uygulamalar gün ışığı etkisiyle mekanların aydınlatılmasında fark yaratmaktadır. 5 metre genişliğe ve 100 metre uzunluğa kadar tek parça halinde uygulanabilen gergi tavanlar, daha büyük alanlarda ekleme yapılarak sınırsız büyüklükteki alanlara uygulanabilir. Saten, lake, mat, transparan (aydınlatmalı), süet, metalik ve delikli dokularıyla artık tavanlarınızı dekore ederken sizi sınırlayan tek şey hayal gücünüzdür.
Neme dayanıklı, antibakteriyel yapısı sayesinde 20 yıldan daha fazla bir süre tavanlarınızda en sağlıklı ve hijyenik çözüm olarak ilk günkü görselliğini koruyacaktır. Tüm güvenlik ve çevre standartlarına tam uyumlu olan ürünümüz TS EN 14716:2004 PVC gergi tavanlar standardına göre CE belgeli B sınıfı yanmazlık sertifikasıyla üretilmektedir. Esnek yapısı ve montaj kolaylığı sayesinde tüm mekanlara herhangi bir kirlilik ya da dağınıklık yaratmadan son derece hızlı bir şekilde uygulanabilir. Uygulama yapılanyüzeyin altında elektrik tesisatı, klima tesisatı, su tesisatı vb. gibi tüm yapısal gerekliliklere izin verir.

GERGİ TAVAN FAYDALARI

Modern ve estetiktir. Yıpranmış, tahrip olmuş tavanlarınızı estetik ve modern gösterir.Yatay, dikey, kavisli, düz, kemerli tüm yüzeylere uygulanabilir. Tüm sıva hatalarını gizler.Dilediğiniz taktirde dijital baskı sayesinde tavanlarınız istediğiniz resim ve desenlerle kaplanabilir.Son derece ekonomiktir. İmalat, montaj ve dekorasyon işlemi bir gün içinde biter. Maliyeti ise geleneksel tavanlarla hemen hemen aynıdır.
Teknik olarak ise; çok güvenilir, uzun süre dayanıklıdır. Çarpmalara dayanıklı, suya dayanıklı, neme dayanıklıdır. Tüm yapılarda uygulanabilmektedir. Oda sıcaklığında kurulumu yapılabilir. Dekoratif olan kornişler arasına da kurulabilmektedir. Herhangi bir bakıma gerek yoktur. Özel temizlik ürünleriyle temizlenir.İsteğe göre akrilik boya ile boyanabilmektedir. Işıklandırma, havalandırma, telefon, alarm gibi sistemler ilave edilebilmektedir.
Gergi tavan uygulama hatalarından bir kaçı derinlik olmakla birlikte gergi tavan havuzunun boya yapılmaması ve gergi için takılan profilin izole edilmemesi ,led aydınlatmanın uygun yapılmamasıdır.
Gergi tavanda yapılması sağlıklı bir işçilik ve sorunsuz bir gergi tavan uygulama için şunlara dikkat edelim.

  1. Alçıpan havuz derinliği minimum 15 cm olmalıdır.
  2. Alçıpan havuz içi temiz ve boyalı olmasıdır.
  3. Alçıpan havuzunu bir köşesinde 220 volt elektrik çekilmelidir.
  4. Gergi tavan profilini yaptıktan sonra profil ile alçıpan arası izole edilmesi.
  5. Led aydınlatma dizgi led uygulama yapılması (altında alüminyum soğutucu olduğundan uzun ömürlü)
  6. Led aralıkları Dizgi Led 16 cm Şerit Led 10 cm aralıklar ile döşenmesi
  7. Led uygulama bağlantıları muhakkak 1.5 nyaf kablo ile yapılması
  8. Led uygulamada 20 amper sessiz trafo kullanılmalıdır
  9. Led metresine göre 20 amper trafoda minimum 10-12 metre geçilmemelidir.
  10. 3 metre ve üzeri çift taraflı faz verilerek led aynı odaklı yanması
Anahtar kelimeler : gergi tavan, barisol tavangergi tavan fiyatları



İstanbulda Gergi Tavan / Satış ve Montaj

Turkish Translation Solutions Agency Ankara Mak Çeviri Merkezi

  Hiç yorum yok
Tüm dünya dillerinde yeminli ve noter onaylı profesyonel yazılı ve sözlü çeviri hizmetleri vermekteyiz. Profesyonel, deneyimli ve bir çok alanda uzman tercümanlardan oluşan ekibimiz sayesinde neredeyse her alanda çeviri hizmeti verme imkanına sahibiz. İşin büyüklüğüne bakmaksızın, tüm müşterilerimize aynı önem ve ilgiyi göstererek, işlerinin mümkün olduğunca en kısa sürede teslimini temin etmekteyiz. Merkezimizde, pasaport, diploma, kimlik, transkript, nüfus kayıt örneği, öğrenci belgesi, vs. dokümanlar için Apostille veya Dışişleri Bakanlığı onayına uygun noter onaylı yeminli tercüme hizmetleri ve ihale dosyaları, ön-yeterlilik, şartname, sözleşme, ticaret odası belgeleri, ticaret sicil gazeteleri, imza sirküleri, vekaletname, mahkeme kararları, fizibilite raporları, bilanço, gelir tablosu vs. gibi dokümanlar için noter onaysız veya noter onaylı yeminli tercüme hizmetleri vermekteyiz.

Anahtar Kelimeler : yeminli tercüme bürosu, yeminli tercüman ankara, noter onaylı tercüme, turkish translation company, turkey translation company, translation companies in turkey, simültane tercüme ankara, profesyonel çeviri

http://www.mytranslation.net/

Turkish Translation Solutions Agency Ankara Mak Çeviri Merkezi

14 Ocak 2020 Salı

SBZ Textile - Denizli Toptan Tekstil

  Hiç yorum yok

Sbz Textıle
Tüm dünyada çeşitli alanlarda çalışmalar yapan toptan ev tekstil ürünleri, Türk havlu üreticisi ve tüccarı olan Sbz Textıle her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Yaptığı çalışmalarla ismini hem ülkemizde hem de dünyada duyurmayı başaran firma her geçen gün çalışmalarını daha geniş sahalara ulaştırmaktadır. Bir numaralı havlu üreticisi olmasının yanında ülkemizi de dünyada temsil etme potansiyelini elinde bulundurarak, çalışmalarında asla kaliteden ödün vermeden hizmetlerine devam etmektedir. Denizli promosyon havlu ve diğer üretimini yaptığı ürünleri ülkemizde ve %100 pamuktan üreterek kaliteli ürünlerin elde edilmesini sağlamaktadır. 

Otel ve spa havlusu başta olmak üzere birçok farklı ürünün üretimini sağlayarak hizmet vermeye devam etmekle birlikte aynı zamanda ülkemizin ismini dünyaya duyurmaktadır. Denizli merkezli olan Sbz Textıle, aynı zamanda bu alanda birçok yeniliğin de sektöre girmesine ön ayak olmuştur. Özellikle ürettiği ürünlerde kullandıkları özel yöntemeler sayesinde sektörde yeni bir canlanma sağlamıştır. Bu durum aynı zamanda hazırlanan ürünlerin ipeksi bir yumuşaklığa ve mükemmel bir kaliteye sahip olmasını sağlamaktadır.

Denizli havlu bornoz üreticileri tarafından yakından takip edilen Sbz Textıle, yaptığı tüm işlemlerde öncü olmanın bilinciyle hareket etmektedir. Bu kapsamda tüm icraatlarında bir lider edasıyla işlemlerini yapmakta ve diğer daha küçük ölçekli üreticilere cesaret vermektedir. Sadece havlu üretiminde değil bornoz, bebek ve çocuk ürünleri gibi birbirinden farklı ürünlerinde üretimini yaparak ihracatını yapmaktadır. Bu kapsamda incelendiğinde genellikle ünlü toptancılar, pazar zincirleri ve otel toptancıları tarafından oldukça büyük alımlar yapılmaktadır. 
Toptan havlu ve bornoz sektöründe genellikle toptancılarla çalıştığı için fiyatlandırma konusunda oldukça düşük seviyeleri belirlemek durumunda olduğunun farkında olarak hareket eden Sbz Textıle, aynı zamanda denizli toptan plaj havlusu üretimi de yaparak kaliteden de asla ödün vermemektedir. Bu kapsamda kaliteli ürün yelpazesini en uygun fiyat politikasına uygulayarak hem toptan alan firmaları hem de bu firmaların satışları ya da kullanımlarında ki insanların memnun olmaları sağlanmaktadır.

Ucuz toptan havlu sayesinde genellikle otel toptancılarına hitap eden firma aynı zamanda direkt olarak da birçok büyük otelle açalışmalar yapmaktadır. Toplu siparişlerle birlikte kaliteli malzemeleri kullanarak en uygun fiyata satışının gerçekleşmesiyle birlikte hem müşterisini hem de müşterisinin hizmet alanında kullandığı kaliteli ürünler sayesinde onların da müşterisini memnun etmektedir. Faaliyetlerinin tamamında uzman kadrosuyla birlikte hareket eden Sbz Textıle, bu anlamda herhangi bir sorunun ortaya çıkmamasını sağlamaktadır. Özellikle bebek ve çoçukhavlu bornoz üretimi sırasında kullanılan tüm ürünlerin tek tek gözden geçirilmesine ve herhangi bir sorunun ortaya çıkmamasına gayret göstermektedir. 

Denizli toptan silikon yorgan üreticileri tarafından da yakından takip edilen firma aynı zamanda birçok alanla ilgili olarak ürünlerin üretimini yapmaktadır. Özellikle toptan ucuz peştamal üretimi yapması bu anlamda güzel bir örnek olacaktır. 


SBZ Textile - Denizli Toptan Tekstil

4 Ocak 2020 Cumartesi

Getat Rehberi | Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Noktaları

  Hiç yorum yok

Hacamat Yapan Yerler
Sağlık açısından günümüzde tıp dünyasında önemli bir yere sahip hale gelen Hacamat tedavisi, farklı kurumlarda ele alınarak gerçekleştiriliyor. Tıp alanında tecrübe ve bilgi sahibi uzmanların ele alması gereken bu çalışma, sağlıklı bir yaşamın temelini oluşturan yapı taşlarını sağlamaktadır. Vücudun farklı noktalarındaki ağrılar ve hastalıklar esas alınarak buna uygun şekilde tedavi uygulanmaktadır. Bu konuda Türkiye'nin pek çok farklı yerinde destek sağlayan kurumlar bulunuyor. Bu kurumlara detaylı şekilde ulaşmak ve hacamat yapan yerler hakkında bilgi almak için sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir.

Akupunktur Yapan Yerler

Vücudun farklı noktalarına iğne batırmak suretiyle bu noktaların uyarılmasına akupunktur tedavisi denmektedir. Pek çok farklı tedavi konusunda binlerce yıldır kullanılan bu yöntem, günümüzde çok daha teknik çalışmalar doğrultusunda ele alınıyor. Tabii bu tedavinin doğru ellerde uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilmesi büyük öneme sahiptir. Bu yerleri bulmak ve sağlığınıza yeniden kavuşabilmek için akupunktur yapan yerler konusunda sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Türkiye'nin pek çok farklı yerinde hizmet veren özel ve kamu kuruluşları noktasında akupunktur yapan yerlere ulaşabilirsiniz.

Sülük Yapan Yerler

Her ne kadar geleneksel bir yöntem olarak öne çıksa dahi, sülük tedavisi sağlık noktasında önemli bir koşul teşkil ediyor. Mutlaka her sülüğün steril ve tek kullanım üzerinden ele alınması gerektiği bu çalışma doğrultusunda, günümüzde pek çok hastalığa şifa bulunmaktadır. Kalp ve damar hastalıkları, sinir hastalıkları, estetik sorunlar ve üroloji gibi daha pek çok farklı sorun karşısında etkin çözüm yöntemleri sağlanmaktadır. Bu çözüm yöntemlerinin kurumsal bir anlayışla ele alan kurumlara ulaşabilmek için, sülük yapan yerler konusunda sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Hacamat ve Akupunktur ile Sülük Tedavisi Yapan Yerler

Bütün bu tedavi yöntemlerini ele alan kurum ve kuruluşları ulaşabilmek için sitemize giriş yapmanız yeterlidir. İster arama motorunu kullanabilir; gelişmiş filtre sistemi ile kolaylıkla kurumlara ulaşabilirsiniz. Tüm bu tedavilerini uygulayan kurumlar güvenilir bir hizmet altında özel olarak seçilmiş şekilde sitemiz bünyesinde sunulmaktadır. Başka hiçbir yerde aramaya gerek olmadan güvenle kurumlara ulaşabilirsiniz. Farklı kategoriler üzerinden dilediğiniz gibi en güvenilir kurumlar eşliğinde tedavilere ulaşmanız oldukça kolay.




Getat Rehberi | Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Noktaları

İzmir'in Servisi - Klima, Kombi, Beyaz Eşya Bakım ve Onarım Servisi

  Hiç yorum yok
İzmir'İn Servisi. Klima, beyaz eşya, kombi alanlarında memnun kalacağınız bir hizmet için bizimle iletişime geçin.İzmir ve İzmir yakınlarındaki yerleşim yerlerine klima, kombi, beyaz eşya servis hizmetleri vermekte, müşteri memnuniyetini her zaman birincil planda tutmaktayız. Bizce kalite sadece müşteri memnuniyeti ile açıklanabilir!

Anahtar Kelimeler : izmir klima servisiizmir beyaz eşya servisi, izmir klima montajı, izmir klima tamiriizmir kombi servisi, bornova klima servisi, buca beyaz eşya servisi

https://www.izmirinservisi.com/


İzmir'in Servisi - Klima, Kombi, Beyaz Eşya Bakım ve Onarım Servisi