29 Haziran 2020 Pazartesi

OMKON YAPI A.Ş. - Çelik Konstrüksiyon İzmir

  Hiç yorum yok
Şirketimiz yapısal çelik konstrüksiyon projeleri üzerine üretim ve montaj hizmeti vermektedir.

Endüstriyel tesisler başta olmak üzere, depo projeleri, avm projeleri, konut ve ofis projeleri, çelik köprü projeleri, güçlendirme projeleri, çatı konstrüksiyonları, cephe konstrüksiyonları, kompozit döşemeler, asma katlar gibi bir çok projelerinizde müşterilerimize çözüm sunmaktayız.

Fabrikamız İzmir - Pınarbaşı'da bulunmakta olup 5.000 m2 üretim alanına sahiptir. İmalat prosesleri şirketimiz bünyesinde yapılmakta olup uluslararası kalite direktiflerine uygun üretim yapılmaktadır.

Şirketimiz her zaman müşterisine ekonomi ve memnuniyet kazandıracak tekniklerin ve pratik uygulamaların takipçisi ve uygulamacısı olmuştur. Bitirmiş olduğu her projenin önemli bir referans olduğu bilinci ile çalışmakta, her zaman sorunun değil çözümün bir parçası olmayı başarmıştır.

Anahtar Kelimeler : yapısal çelikçelik konstrüksiyonçelik yapılar

https://www.omkon.com.tr/

OMKON YAPI A.Ş. - Çelik Konstrüksiyon İzmir

26 Haziran 2020 Cuma

Gökay Halı & Koltuk Yıkama ve Temizlik

  Hiç yorum yok

Uzman Eşliğinde Halı Yıkama İşlemleri

İçerisinde çok fazla bakteri barındırmakta olan halıların düzenli olarak temizlenmesi ve yıkanması sağlık açısından çok büyük önem taşımaktadır. Kullandığımız ileri teknikler ile beraber kirlenmiş olan halılarınız garantili olarak temizlemekte ve eski temiz görüntüsüne tekrar kavuşturmaktayız.

Her halının türüne ve özelliklerine uygun olarak gerçekleştirmekte olduğumuz halı yıkama çalışmalarımızda en iyi sonuçları elde etmekteyiz. Gerekli tüm hijyen kurallarına harfiyen uymakta olan profesyonel ekibimiz, her zaman insan sağlığına zarar vermeyecek temizlik malzemeleri tercih etmektedir. Talep etmeniz halinde halılarınızı adresinizden almakta ve yıkama işlemleri sonrasında paketleyerek sizlere tekrar teslim etmekteyiz.

Bütçeye en uygun fiyatlar ile yerine getirmekte olduğumuz halı yıkama hizmetlerimizden yararlanmak için siz de hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: beylikdüzü halı yıkamaesenyurt halı yıkama, bahçeşehir halı yıkama, avcılar halı yıkama

http://www.gokayhaliyikamatemizlik.com/

GSM & Whatsapp : 0 (544) 285 35 57


Gökay Halı & Koltuk Yıkama ve Temizlik 

15 Haziran 2020 Pazartesi

Antalya Limon Ağacı Diyet ve Güzellik Merkezi

  Hiç yorum yok

Klasik cilt bakımı, esas olarak her insanın kesinlikle her ay düzenli olarak yaptırması gereken önemli bakımların en başında gelmektedir.

Cilt bakımları genellikle 1,5 – 2 saat sürmektedir. Ve çok basit bir işlemdir. Bu nedenle mutlaka ayda bir cildinizi temizletmenizi öneriyoruz. Cilt üzerinde yer alan doku kendisini 28 günde bir kez yenilediği için mutlaka ayda 1 kere doğru bakımın yapılması cilt için çok iyi olacaktır.

Sonradan oluşabilecek olası cilt problemlerininde önüne geçmiş oluyorsunuz.​

Unutmayın yüzümüz en önemli organdır. Nereye bakarsanız bakın, göreceğiniz ve saklayamayacağınız ilk yer yüzünüzdür!

​Cilt üzerinde biriken ölü tabakayı temizleyip komedon ve sivilcelerden arındırma işlemidir.​

Cildimizi dış etkenlerden ve yer çekimine karşı koruma açısından cilt bakımının önemli bir etkisi vardır.Cilt elastikiyetini arttırma,nem dengesini koruma,yenilenme,arınma ve canlandırma cildimizin rutin ihtiyacıdır.Düzenli olarak ayda bir yapılması gereken bir bakımdır.

Uygulanan profesyonel bakımların ardından ev devam ürünleriyle desteklenmelidir.Bu aşamada ürün seçimi önem arz etmektedir.

Hayat boyu gözlemlenen akne,leke,anti aging,gözenek sıkılaştırma,rozase,kuruluk,hassasiyet,kılcal damar,cilt canlandırma,koyu lekeler vb. gibi cildin tüm problemlerinde profesyonel medikal ürünlerle sonuca konforlu bir şekilde ulaşılabilir.

Tek seans yeterli midir?
Tek seansta cildinizdeki farkı hissedersiniz fakat yeterli değildir.Aylık düzenli bakım ve ev bakım ürünleriyle desteklemeniz gerekmektedir.

Cilt bakımından sonra kızarıklık veya iz kalır mı?
Cilt hassasiyetine göre kişiden kişiye değişebilir.Hafif pembeleşme görülebilir ve sosyal hayatınıza hemen dönebilirsiniz.

Ne kadar sürer?
Uygulamalarımız cilt problemine göre 45 dk.ile 1,5 saat arası değişmektedir.

İnce çizgi ve kırışıklığım cilt bakımıyla geçer mi?

Düzenli cilt bakımı ve özel anti aging özel bakımlarla gözle görülür şekilde düzelmeler olur.




Antalya Limon Ağacı Diyet ve Güzellik Merkezi

7 Haziran 2020 Pazar

Belsav - Çevre Sağlığı ve Haşere İlaçlama, Dezenfektan

  Hiç yorum yok

Belsav Çevre Sağlığı

Belsav Çevre Sağlığı olarak daha iyi bir yaşam sürebilmeniz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Firma olarak yaptığımız tüm çalışmalarda kaliteden ve sağlıktan asla ödün vermeden yolumuza devam ederken aynı zamanda ekonomik çözümler sunarak herkesin hizmetimizden faydalanabilmesini sağlıyoruz. Çevre sağlığı konusunda yaptığımız çalışmalarla birlikte aynı zamanda insan sağlığına olan yatırımlarımızla birlikte her türlü ihtiyacınıza cevap verebilme potansiyelini elde etmiş durumdayız. Bununla birlikte işlem hacmimizi arttırmaya ve daha fazla insana ulaşma politikamızı her geçen gün ileri seviyelerde görmeye devam ediyoruz.

Sağlık Ürünleri

Firma olarak birçok sağlık ürününü sizlere ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz. Özellikle zor zamanlarda bir nevi fırsatçıların ortaya çıktığı bir dönemde sizlere uygun fiyatlı fakat kaliteli ürün tedariki yaparak zor durumda kalmamanız adına adımlar atıyoruz. Öyle ki tedarik ettiğimiz her ürün için uygun fiyat politikamızı devreye sokarak kaliteli ürünlerden faydalanmanızı sağlıyoruz.

Anti-Bakteriyel & Dezenfektan

Anti-Bakteriyel & Dezenfektan ürünlerimiz özellikle kişisel sağlığınız açısından değerlendirilmesi gereken ürünler arasında yer almaktadır. Kişisel hijyenin aynı zamanda toplumsal hijyeni doğrudan etkilediği düşünülecek olursa sağlıklı bir birey olmanın aslında sağlıklı bir toplum olacağı anlaşılacaktır. 
Anti-Bakteriyel & Dezenfektan ürünleri, kişilerin temas ettiği bölgelerden bulaşan mikropların yok edilmesini sağlar. Özellikle günlük hayat içinde bir yerden bir yere giderken sürekli olarak bir yerlerle temas halinde bulunmaktayız. Bu temas halinde bulunduğumuz yerler, daha önce oraya dokunan başkalarına ait mikropların bize bulaşmasına neden olacaktır. Bu durumda Anti-Bakteriyel & Dezenfektan ürünlerini kullanarak buradan bulaşan mikropların tamamıyla yok edilmesini sağlayabilirsiniz.

İnsektisit

İnsektisit, daha bilindik bir şekilde tabir edecek olursak böcek ilacı, böceklere karşı kullanılan bir çeşit pestisittir. Bunlar kullanılarak böceklerin ortadan kaldırılması ya da hiç oluşmaması sağlanmaktadır. Özellikle haşere ile mücadele sırasında oldukça etkili bir üründür. Bu tür ürünler genellikle belirli bir bölgede görülen haşereler için kullanılmaktadır. Ayrıca haşere oluşmasının önüne geçmek için çoğu zaman haşerelerin görülmediği yerlerde de kullanılmaktadır. Bu sayede bölgeye haşere ilaçlama ile girişinin önüne geçilmekte ve bölge temiz tutulmaktadır. 

Ücretsiz Kargo Fırsatı

Belsav Çevre Sağlığı olarak sizlere daha hizmet verebilmek adına birçok çalışma yapıyoruz. Bu kapsamda sizin daha iyi hizmet almanız ve ürünlerinizi en hızlı şekilde kapınıza kadar teslim edebilmek için çalışıyoruz. Öyle ki aldığınız ürünleri ücretsiz bir şekilde elinize ulaştırıyoruz.
Bunun için tek yapmanız gereken şey ise İnternet sitemize giriş yaparak 100 TL ve üzeri alışveriş yapmanız. Siparişinizi oluşturduktan sonra en kısa sürede kargonuz hazırlanarak adresinize gönderilecektir. Oluşturmuş olduğunuz siparişler, banka onayı oluştuktan sonra 3 iş günü içinde kargoya teslim edilmektedir. Ürünün elinize ulaşma süresi ise tamamıyla sizin bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak değişiklik gösterecektir.

Kredi Kartına Taksit İmkanı

Firmamız üzerinden alışveriş yaparken birçok ayrıcalığın yanı sıra ödeme kolaylığı da sunuyoruz. İnsanların daha rahat alışveriş yapabilmeleri adına uyguladığımız bu yöntem sayesinde daha kolay ödeme yapabilmenizi sağlıyoruz. Satın aldığınız ürünlerin tamamında firmamızın anlaşmalı olduğu birçok bankanın kredi kartına taksit yapabiliyorsunuz. Bu sayede aldığınız ürünlerin ödemelerini daha kolay bir şekilde yaparak ekonomik anlamda da zorluk yaşamamış olacaksınız.

İndirimli Ürün Avantajı

Firmamızda aynı zamanda her gün çeşitli indirim kampanyaları düzenlenmektedir. Bu kampanyalardan faydalanmak ve satın almak istediğini ürünleri daha uygun fiyata almak için İnternet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Özellikle her ürün için farklı indirim avantajları olduğundan tüm ürünlerimizi inceleyerek ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

https://www.belsav.com.tr/

Belsav - Çevre Sağlığı ve Haşere İlaçlama, Dezenfektan

3 Haziran 2020 Çarşamba

İzmir Tente - Pergola ve Otomatik Tente Sistemleri

  Hiç yorum yok

İzmir Tente Sistemleri 

Tente kullanımı özellikle son dönemde artış göstermiştir. İnsanların bu anlamda yaptıkları tercihle birlikte kullanılmayan alanları değerlendirmek için oldukça cazip bir imkan sunmaktadır. Tente sitemleri sayesinde özellikle açık alanların faal olarak kullanılması sağlanacaktır. Bu noktada gerek mevsimsel etkilerin gerekse de ortam koşullarının en az seviyeye düşürülmesi sağlanmaktadır. Özellikle yaz aylarında güneş ışınlarından, kış aylarında ise yağışlardan en az şekilde etkilenmenize yardımcı olurken aynı zamanda daha geniş kullanım alanları elde etmenize yardımcı olacaktır.

Ülke genelinde olduğu gibi İzmir'de de son derece yoğun bir talep alan tenteler, her sokakta kendisini göstermeye başlamıştır. İzmir tente sistemleri ile insanlar karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırırken aynı zamanda daha güzel bir görüntü de elde etmiş olmaktadır. Bu konuda İzmir Tente olarak sizlere yardımcı olmakla birlikte birçok çözüm imkanı sunuyoruz. İhtiyacınız olan ürünün tedarikinden montajına varıncaya kadar birçok hususla ilgili olarak ortak çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla birlikte daha geniş alanlara sahip olurken aynı zamanda daha fazla insanla iletişime geçme imkanı da elde etmiş olacaksınız. Bununla birlikte iş yerlerine yapılan çalışmalarla birlikte daha fazla müşteriye hizmet verme avantajını elde ederken, iş yerinizin daha şık bir görünüme sahip olması adına da adımlar atmış olacaksınız.


İzmir Tente - Pergola ve Otomatik Tente Sistemleri

Kaliteli İşçilik

İzmir tente firması olarak malzemenin kaliteli olması kadar uygulanan işçiliğinde son derece kaliteli olması hususunda önlemler alıyoruz. Bu kapsamda personel seçimi başta olmak üzere her adımda deneyimden ve tecrübeden yararlanarak ilerleme sağlıyoruz. Bu sayede yaptığımız tüm işlerde azami verim elde ederken, yapılan işlemlerin daha uzun ömürlü olması adına da adım atmış oluyoruz. Bununla birlikte hem madde kaybınız az olmakta hem de sık sık sorunlarla karşılaşmak durumunda kalmamış olacaksınız. 

%100 Müşteri Memnuniyeti

İzmirpergola sistemleri konusunda da sizlere yardımcı oluyoruz. Bu noktada ihtiyacınız olan ürün ile ilgili genel değerlendirmeler yaparken en uygun model ve tasarımı sizler için belirliyoruz. Bununla birlikte yapılan tüm işlemlerde %100 müşteri memnuniyeti sağlıyoruz. Özellikle çalışmalar yaparken hem ortaya çıkan sorunları çözüme kavuşturuyor hem de ilerleyen dönemlerde olması muhtemel sorunlar için çözümler üretiyoruz. Bununla birlikte herhangi bir sıkıntının yaşanması durumunda sorunları araştırmak yerine tamamen çözüm odaklı çalışarak sıkıntının giderilmesini sağlıyoruz.

En Uygun Fiyat Avantajı

İzmir tente fiyatları, genel olarak farklılık gösterebilmektedir. Bununla birlikte biz firma olarak en kaliteli çalışmaları en uygun fiyata yapmakla birlikte aynı zamanda zamanında teslimat yaparak herhangi bir sorunun ortaya çıkmaması adına adımlar atıyoruz. İzmir’de uygulanan fiyat aralıkları genelde belirli seviyelerde olduğundan dolayı birçok firmadan yaklaşık olarak aynı seviyelerde fiyat alabilirsiniz. Biz İzmir Tentehane olarak piyasa fiyatının çok altında fiyat oluştururken aynı zamanda kaliteden de asla ödün vermiyoruz.



İzmir Tente - Pergola ve Otomatik Tente Sistemleri