29 Ekim 2020 Perşembe

ManAsset - Staffing Solutions | İnsan Kaynakları

  1 yorum

     ManAsset, 2005 yılından bugüne kurumların çevik ve sürdürülebilir yapılara dönüşmlerine somut katkı sağlar ve 4 ana başlıkta çözüm sunar: Dış Kaynak Kullanımı, Operasyonel Verimlilik, Değişim Yönetimi ve Assessment. ManAsset, deneyimli danışman kadrosuyla bilgi güvenliği ve KVKK uyumlu projelerinde birçok ulusal ve uluslararası kuruma hizmet sağlayan güvenilir çözüm ortağınızdır. Her kurumun yapısını, bütçesini, insan gücünü, gerçek ihtiyacını ve vizyonunu temel alarak etkin maliyet yönetimi, norm kadro analizi, malzeme ana verisi yönetimi, İK analitiği, bordrolama, dönemsel işgücü, işe alım, eğitim tasarımı ve assessment alanlarında kurumunuz için en optimal hizmeti sunar.


AON Assessment'in Türkiye temsilcisi olan ManAsset, "Digital Readiness" uygulaması ile şirketlerin insan gücünün geleceğe ve dijital dönüşüme ne kadar hazır olduğunu ölçümler. Tüm IT altyapısı ve IT yatırım etkinliğinin de değerlendirmesini yapan ManAsset, Türkiye'nin İLK tam kapsamlı " Dijitale Hazır Olma Değerlendirme Merkezi" dir.

Anahtar kelimeler: Bordro, payroll, norm kadro, assessment, değerlendirme merkezi, assessment center, malzeme ana verisi, insan kaynakları, danışmanlık


https://www.manasset.com/




ManAsset - Staffing Solutions | İnsan Kaynakları

HACIABIUC EPIN SATIŞ

  1 yorum

         haciabiuc.com, Türkiye'nin, sektörde sayili anonim şirketidir. 7/24 aktif ve dinamik kadromuzla siz değerli oyuncularımıza ve müşterilerimize en uygun fiyatı en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Sahip olduğumuz geniş ürün yelpazesini sizlere yurt içinden ve yurt dışından ulaşabileceğiniz tüm sektörel ürünleri sunmak için durmaksızın güncelliyoruz. Her türlü soru ve sorunda canlı destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamaya hazırdır. Burada sadece siparişleriniz değil, soru, öneri ve şikayetleriniz de toplanır ve sistemimize kaydedilir.


haciabiuc.com olarak sizlere her aradığınızı kolayca bulabileceğiniz, satın almalalarla değil oyunlarla eğlenecek zaman sağlayabileceğiniz bir sistem geliştirmek için çalışıyoruz. Gerek ürünlerimiz, gerek ödeme kolaylıklarımız, gerekse iş arkadaşlarımız sizler için özenle çalışmakta ve hazırlanmakta. 

Sizleri sosyal medya sayfalarımızdan ve sitemizden her türlü konuda bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Dijital dünyamız dışında fuarlarda ve etkinliklerde de görüşmek umuduyla...

Anahtar Kelimeler : pubg uc, pubg uc free, pubg haciabi , haciabiuc, pubgmobile unknown cash, pubg uc al , ucuz pubg uc , ucuz unknown cash , en ucuz uc pubg, metin2 ep satin al


HACIABIUC EPIN SATIŞ

27 Ekim 2020 Salı

ROLL Temizlik Firmaları: İstanbul Temizlik Şirketi | Koltuk Yıkama

  Hiç yorum yok

 

 İstanbul Temizlik Firması 

Günümüzde temizlik gibi işlerin yapılması hem insan gücü gerektiren hem de uzun zaman alan işlemler arasında yer almaktadır. Bu konu ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde hizmet veren firmalar, sizin için temizlik işlerini hallederek sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmenize yardımcı olmaktadır. İstanbul temizlik firması olarak veren hizmet veren kuruluşlar, özellikle birçok konu başta olmak üzere tüm temizlik ihtiyaçlarınızın ortadan kaldırılabilmesi için profesyonel destek hizmeti sunmaktadırlar.

Bu konularla ilgili profesyonel hizmet sunan Roll Temizlik firması, aklınıza gelebilecek her türlü temizlik konusunda yardımcı olacaktır. Profesyonel çalışma kadrosu ve son teknolojiye sahip cihazlarla yapılan temizlik işlemlerinin sonucunda çok başarılı sonuçların elde edilmesi mümkün olmaktadır.

İnşaat Sonrası Temizlik

İstanbul Avrupa temizlik şirketi olarak faaliyetlerine devam etmekle birlikte birçok bölgede hizmet veren Roll temizlik firması, özellikle sizlerin çok zorlanacağınız konuların başında olan inşaat sonrası temizlik ile ilgili olarak çalışmalarına devam etmektedir. İnşaat yapımının tamamlanmasının ardından ev ya da iş yerlerinin kullanılabilmesi mümkün değildir. Boya, sıva, çimento, alçı ve diğer inşaat malzemelerinin yapım sırasında sağa sola sıçramasından dolayı büyük kirliliklerin ortaya çıkması mümkündür.

Bu kirliliklerin normal standartlarla temizlenmesi çok zor ve uzun zaman alacağından dolayı Roll temizlik firması, sizlere bu konuda profesyonel destek sunmaktadır. Aldığınız bu hizmet sonrasında çok iyi bir şekilde temizlenen alan sizlere teslim edilirken, sizin yapmanız gereken tek şey ise eşyalarınızı taşımak olacaktır. Bu sayede inşaat temizliği ile ilgili herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamak ile birlikte tamamen temizlenmiş bir ortamda kendinize yer bulmuş olacaksınız.

Ofis Temizliği

İstanbul temizlik şirketi hizmetini başarıyla devam ettiren Roll Temizlik firması, ofis temizliği konusunda da sizlere yardımcı olmaktadır. Belirli periyotlarla yapacağınız anlaşmalar neticesinde gerekli olan temizlik hizmetine sahip olabilirsiniz. Bununla birlikte günlük, haftalık ya da aylık periyotlarla çalışmalar yaparak düzenli bir şekilde temizlik ihtiyacınızın karşılanmasını sağlayabilirsiniz.

Ofis gibi yoğun olarak kullanılan alanların belirli periyotlarla temizleniyor olması gerektiğini aklınızdan çıkarmamanız gerekmektedir. Özellikle mesleki konuların konuşulduğu ofis gibi ortamların temiz olması aynı zamanda müşteri olarak gelen kişileri de etkileyecektir.

Ev Temizliği

Ev temizliği konusunda yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılabilmesi adına Küçükçekmecetemizlik şirketi olarak faaliyetlerine devam eden Roll temizlik firması, karşılaştığınız sorunlarda yanınızda olmaya devam edecektir. Ev temizliği, özellikle günlük yapılması gereken işlemler arasında yer almaktadır. Bununla birlikte herhangi bir gün, gece ya da organizasyon düzenlenecekse öncesinde mutlaka profesyonel destek alınması gerekecektir.

Günlük olarak yapılan ev temizliklerinin yanı sıra bu tür organizasyonların öncesinde de bu hizmetin talep edilmesi gereklidir. Özellikle günümüzdeki evlerin büyük yapılara sahip olması ve temizliği konusunda sıkıntı çekilmesinden dolayı profesyonel destek talep edilmesi durumu gün yüzüne çıkmıştır. Bu konuda profesyonel destek veren Roll temizlik firması, ev temizliği konusunda gerekli olan tüm adımları atarak bu konuda herhangi bir sıkıntı çekmemeniz adına gerekli olan tüm işlemleri yerine getirmektedir.

Beylikdüzü temizlik şirketi olarak da çalışan firma, İstanbul'un birçok bölgesine verdiği hizmet sayesinde sizlere yardımcı olmaktadır. Özellikle personel kalitesinin yanı sıra kullanılan cihazların da üzerinde titizlikle duran firma, herhangi bir sorunun ortaya çıkmaması için gerekli olan tüm işlemleri yaparak daha temiz ve sağlıklı bir ortama sahip olmanız için gerekli olan tüm işlemlerin yapmaktadır.

 http://rolltemizlik.com/


ROLL Temizlik Firmaları: İstanbul Temizlik Şirketi | Koltuk Yıkama 

25 Ekim 2020 Pazar

Piridex.com - İş'te Alışverişin Kolay Yolu

  Hiç yorum yok

        

Piridex.com nedir?


Avantajdır...!

Varolma sebebi gereği her zaman avantajlıdır.Müşterilerine sürdürülebilir bir katma değer oluşturmak için sürekli gelişim içerisindedir.

Doğru Ürün ,Doğru Fiyat ,Doğru Teslimat ilkesi ile Müşterilerine her koşulda avantaj sağlar.

İşletmenizin ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetlere ulaşabileceğiniz ve İŞ’te alışverişin kolay yolu diyeceğiniz en avantajlı adres.


Stoklu Çalışmadır..!

Yüzlerce ürün ve marka ile her an hazırdır.İhtiyaç duyduğunuz ürünler ve alternatifleri ile size en optimum öneriyi sunar.

Özel servis ağı ile 24 saat içinde ,siparişlerinizi adresinize teslim eder.


Ekonomiktir..!

Geniş ürün yelpazesi ile sizlere farklı alternatifler sunar ve bütçenize göre keyifli bir alışveriş imkanı sunar.

Benzer ürün ve hizmetlerde farklı fiyatlar ile size analiz yapma fırsatı verir.


Nasıl Yapar..!

Piridex.com ; sürekli piyasa analizi ve araştırması yaparak ,sizlere uygun ve rekabetçi fiyat imkanı sağlar.İşletmenizin ölçeği ne olursa olsun,hizmet ve kalite farkı olmaksızın en doğru çözümü sizin için bulur ve adresinize teslim eder.

Modern sistem altyapısı ve lojistik kültürü ile sürdürülebilir ve sağlıklı bir hizmet sunar.


Siz de bu avantaj ve hizmetlerden faydalanmak için https://www.piridex.com/
 'u ziyaret edin veya 0262 645 1 858’i arayarak İŞ’te alışverişin kolay yolu’nu keşfedin.

Anahtar Kelimeler : Gıda, AmbalajTemizlik Kimyasalları, Hırdavat, İş güvenliği, Kırtasiye, Temizlik Kağıtları

Piridex.com - İş'te Alışverişin Kolay Yolu

22 Ekim 2020 Perşembe

Deutz Parça | DEUTZ Yedek Parça | DEUTZ Motor Parçaları

  Hiç yorum yok

              

 Deutz Yedek Parça

Genpar Motor olarak verdiğimiz kaliteli hizmet sayesinde ülkemiz başta olmak üzere dünya genelinde sayılı firmalar arasında olma başarısı göstermeye devam ediyoruz. Yılların vermiş olduğu deneyim sayesinde, yaptığımız her işi hakkıyla yaparak geleceğe dair sağlam adımlar atarken aynı zamanda kendimizi de geliştirmeye devam ediyoruz. 

Bu kapsamda özellikle teknolojinin getirdiği yenilikleri hem firma olarak hem de personel bazlı değerlendirerek yeniliklere açık duruşumuzu devam ettiriyoruz. Bu sayede geçmişten elde ettiğimiz deneyimi günümüz teknolojisiyle çok iyi bir şekilde harmanlayarak başarılı sonuçlar almaya gayret ediyoruz. Bu çalışmalarımız çerçevesinde başta ağır iş makinaları ve Deutz motor olmak üzere yedek parça desteği sağlıyoruz.

Kurulduğu ilk günden beri çalışmalarına ara vermeden devam eden firmamız, gelişmeye ve büyümeye devam ederken aynı zamanda ilk günkü heyecanını da devam ettirmektedir. Bu çerçevede yaptığı çalışmalar sayesinde her geçen gün daha da büyüyerek, ulaşılması zor hedeflere ulaşmayı başarmıştır. Şuanda aktif olarak 34 farklı ülkeye yedek parça ihracatı yaparken, ülkemizde de lider firma olmanın vermiş olduğu sorumlulukla hareket etmeye devam ediyor.

Güvenilir Hizmet Anlayışı

Deutz yedek parça ihtiyaçlarının karşılanması esnasında firma olarak güvenilir hizmeti birinci sırada tutuyoruz. Özellikle yaptığımız tüm çalışmaların karşılıklı güven esasına dayandırılması konusunda ilk günden beri ciddi adımlar atmaya devam ediyoruz. Günümüzün getirmiş olduğu ticari şartları göz önünde bulundurulduğunda, özellikle “Güven” konusunun ne kadar suiistimal edildiği daha iyi anlaşılacaktır. Bundan dolayı firma olarak bu konuyla ilgili geniş çaplı çalışmalar yaparak herhangi bir sorun yaşanmadan satın alma işlemlerinizi tamamlayabilme konusunda size yardımcı oluyoruz.

Ekonomik Fiyatlandırma

Firma olarak yaptığımız tüm çalışmaları, piyasanın altında bir fiyatlandırma üzerinden gerçekleştiriyoruz. Özellikle yapılan tüm çalışmaların ekonomik boyutlarda olmasını, insanların ve kullanıcıların bu konuda suiistimale uğramaması için firma olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Genellikle yapılan çalışmaların başarılı bir şekilde sonuç vermesi için fiyat politikasının çok etkili bir unsur olduğunu kabul ederek bu şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Güler Yüzlü Personel Desteği

Firmamızda görev yapan personellerimizin tamamı, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Bu kapsamda insanların sorunları ile ilgilenirken aynı zamanda onlara yardımcı olmanın da verdiği mutluluğun yaşanıyor olmasını istiyoruz. Bundan dolayı bu meslekte başarılı olmuş ve işini severek yapan personellerle çalışmaya gayret ediyoruz. Özellikle işe alım mülakatlarında bu konu üzerinde ciddi bir şekilde durarak, gerçekten bu işte başarılı olabilecek çalışma arkadaşları edinmeye gayret ediyoruz.

Ürün Çeşitliliği

Firma olarak Deutz yedek parça ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlarken aynı zamanda ürün çeşitliliği konusunda herhangi bir sıkıntı çekmemeniz için çalışmalar yapıyoruz. Yedek parça konusunda istediğiniz parçayı en kısa sürede size ulaştırmak ve bu sayede sorunsuz bir hizmet anlayışına sahip olduğumuzu size de göstermek istiyoruz.

https://www.genparmotor.com/

Deutz Parça | DEUTZ Yedek Parça | DEUTZ Motor Parçaları




19 Ekim 2020 Pazartesi

En Özel Bebek Giyim Ürünleri Filius&Filia'da

  Hiç yorum yok

      Filius & Filia olarak Bebeklere olan sevgimizi onları kaliteli ürünlerle birleştirerek göstermek için çıktığımız bu yolda tam da bu noktadayız! Eğer bu satırları okuyorsanız doğru bir şeyler yaptığımızın hissi var içimizde. Miniklerimizin dünyaya mutlu olmak için geldiğini ilke edindiğimiz markamız ile en cool, organik, trend, kaliteli ve ithal ürünleri onlarla buluşturuyoruz.

Onların üstünde görmek bizim için en büyük keyif!

Şimdiden güle güle kullanın; Dünya'ya hoşgeldiniz minikler.

Anahtar Kelimeler : Bebek giyimorganik bebek giyimbebek tulum

https://filiusandfilia.com/

 

En Özel Bebek Giyim Ürünleri Filius&Filia'da

18 Ekim 2020 Pazar

Fiziksel, Ruhsal Ve Zihinsel Uyum Terapisi - Can Apraham KUYUMCU

  Hiç yorum yok

         Sanjana Therapy’de uygulanan Holistik Terapi uygulamaları İle kişilerin ruhsal, zihinsel ve fiziksel yaşadığı problemlerin çözümünü ve tıkanıklıklarını açarak kendi başına yeterlilik göstereceği seviyeye getirmeye amaçlıyoruz. 


Anahtar Kelimeler : Yoga, reiki, hipnoz, masaj, akupunktur, manuel terapi, bioenerji, lenf Masajı, ağrı Terapisi, Nlp, Access bar, tetha healing


Fiziksel, Ruhsal Ve Zihinsel Uyum Terapisi - Can Apraham KUYUMCU