26 Kasım 2020 Perşembe

Faturaya Kredi Nedir? Faturalı Hatta Kredi Güvenilir mi?

  Hiç yorum yok

  Faturaya Kredi

Cep telefonu 7’den 70’e herkesin ihtiyacıdır. Günlük hayatı kolaylaştıran bir icattır. Farklı marka ve modeller alıcılara sunulmuştur. Sürekli yenilenen teknoloji ile telefonlar değişebilir. Yeni özellikli modern telefonlar ise oldukça pahalıdır. Telefon almak isteyen birçok kişi fiyatlardan dolayı vazgeçebilir. Öncesinde uygulanan kredi kartına taksit sistemi de kaldırılmıştır. Taksit uygulamasının kaldırılması, alım gücü olmayan kişilerin mağduriyetini engelleme amaçlıdır. Fakat ödeme gücü olan kişileri de etkilemiştir.

Telefon satın almak için bir süre sadece nakit alışveriş geçerli olmuştur. Bu da satışları düşürdüğü için fazla benimsenen bir yöntem değildi. Operatörler bu konuda uzun çalışmalar yapıp yeni sistemler geliştirdi. Faturaya kredi verilmesi de bunlardan biridir. Peşin olarak telefon almak istemeyenlerin başvurabileceği yöntemdir. Ödemeler ay ay yapılmaktadır. Kredi konusunda sorumlu taraf banka değil operatördür. Alınan telefon değerine göre kredi miktarı değişmektedir. Faturalı hatlara kredi için diğer detaylar yazımızda yer almaktadır.

Faturalı Hatlara Kredi

Bankalardan telefon için kredi çekilememektedir. Genel olarak banka kredilerinin masrafı da yüksektir. Dolayısı ile cep telefonu için uygun değildir. Kredi kartına taksit uygulaması da yasal olarak kaldırılmıştır. Operatörlerin uyguladığı sistem hem krediyi hem taksitli ödemeyi kapsar. Bunun için öncelikle sisteme uygun bir telefon seçmelisiniz. Seçebileceğiniz telefonlar operatör tarafından belirlenmektedir. Bunun için yetkili satış bayilerine gidebilirsiniz.

Bayilerde telefonların teknik özelliklerini de inceleyebilme imkanınız olur. Seçilen telefon krediye uygun ise prosedürler uygulamaya konur. Faturalı hattınız üzerine bir kredi talebinde bulunulur. Aynı gün onay almanız mümkündür. Ancak bu sistemde finansman kısım operatörlerdir. Aldığınız kredi de size para olarak teslim edilmez. Kredi yalnız cihaz içindir, kredi karşılığı olan cihaz yeni cihazdır. Faturalı ve kutulu şekilde ürününüzü teslim alırsınız. Dolayısı ile bu kredi nakit ihtiyacınızı direkt olarak karşılamaz. Sadece telefon için gerekli parayı temin etmenizi sağlar. Kredi ödemesinin aylık olarak yapılması diğer bir kolaylıktır. Faturaya kredi alabilmeniz için bazı şartları taşımanız gerekir.

Dikkat Edilmesi Gereken Önemli Konular

1.    Faturalı Hatta Kredi ile Kontratlı olarak alınacak cihazlar; ödeme kabiliyeti olmayan kişiler için bir kredi ürünü değildir.

2.     Kontratlı olarak alınacak cihazların; Kullanılması, birine hediye edilmesi, yeni modeli çıktığında ya da memnun kalınamaması durumunda satılması gibi kararlar, cihazı alan kişinin tasarrufundadır.

3.    Alınan cihazın, 1 Yıl, 1 Ay, 1 Hafta, 1 Gün v.b zaman dilimlerinde; satılması ya satılmaması ile ilgili her hangi bir kısıtlayıcı kanun yoktur.

4.    Kontratlı Cihazların temini; sadece yetkili bayilerde, yetkili kişiler aracılığı ile alınabilir.

5.    Cihaz satılacak ise; 2. El Cihaz Alım-Satım ı için Emniyet Genel Müdürlükleri nin belirlemiş olduğu Cihaz Alım Satım belgesi; imzalanmalı ve imzalatılarak bir nüshası alınmalıdır.

6.    Cihazı satmadan önce mutlaka, satılacak cihazın 2.el fiyatı ile ilgili araştırma yapılmalıdır.

https://www.faturayakredi.com.tr/


Faturaya Kredi Nedir? Faturalı Hatta Kredi Güvenilir mi?

15 Kasım 2020 Pazar

Teflon conta | Mutlu teflon conta sanayi

  Hiç yorum yok

       Temelleri 1950 yılına dayanan MUTLU YAPI ÜRÜNLERİ sektörde başarısını kanıtlamış bir şirkettir. Kurulduğu günden itibaren hedeflediği başarıya ulaşmış ve tanınan bir marka haline gelmiştir. 2010 yılında kurulan MUTLU TEFLON itina ile ürettiği TEFLON contaları sayesinde piyasada yer edinmiştir. Firmamız bu süre zarfında edindiği üretim ve uygulama tecrübesi ile sanayinin ihtiyaçlarına karşılık vermektedir. Firmamız her geçen gün daha iyiyi sunmakta olup , daha önce yapmış olduğu hizmetlerden aldığı övgülerle gelecekte daha büyük övgüleri hak etmeyi amaçlamaktadır. Sektördeki başarımız , müşterilerimizin bugüne kadar bize göstermiş olduğu ilgi ve güvenin bizim yoğun çalışmalarımız ile birleşmesi sonucu gerçekleşmiştir.


Anahtar Kelimeler : teflon conta , vana contası , küresel vana contası , ptfe gasket , ptfe , ptfe gasket manufacturer , teflon , conta


Teflon conta | Mutlu teflon conta sanayi

12 Kasım 2020 Perşembe

Güvenlik Kamerası - Toptan Güvenlik Sistemleri - Toptan Fiyatına Perakende Alışveriş

  Hiç yorum yok

         

Güvenlik kamerası

Günümüzde güvenlik, en önem verilen hususların arasında yer almaktadır. İnsanların en temel ihtiyacı olan güvenlik ile ilgili olarak yapılan çalışmalar, insanlığın var olduğu her dönemde varlığını korumuştur. Günümüzde de bu anlamda çok fazla çalışmalar yapılmış ve elde edilen gelişmeler sayesinde çok daha iyi önlemler alınmıştır.

Bu konuda özellikle güvenlik kamerası kullanımı daha yaygın bir hale gelmiş ve hemen hemen her yerde kullanılmaya başlanmıştır. Güvenlik kameraları, kullanıldığı her alanda oldukça başarılı sonuçların elde edilmesine yardımcı olmaktadır. Özellikle ev ya da iş yeri fark etmeksizin oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olmakla birlikte aynı zamanda farklı amaçlarla da kullanılabilmektedir. 

Bu konuda temel amaçlardan en önemlisi güvenlik konusudur. Güvenlik ile ilgili alınması gereken önlemlerin başında gelen bu tedbir sayesinde hem güvenlik zafiyeti yaşanmamış olacak hem de mal ve an güvenliğinizin artması sağlanmış olacaktır. Bu durum aynı zamanda güvenlik kamerası satışı konusunda da bir artışa neden olmuştur. Özellikle bu alanda ki ihtiyaç sayısında ki artışa bağlı olarak üretimin de artması sağlanmış olmaktadır.

Bu durum hem yapılan çalışmaların başarılı bir şekilde sonuçlandırılmasına hem de üretilen malların daha hızlı bir şekilde satılabilmesine yardımcı olmaktadır. Ayrıca bu kadar fazla artan talebe karşı farklı özellikleri bulunan güvenlik kameralarının da üretilmesi bir zaruret halini almış oldu. Bundan dolayı oldukça farklı özelliklerde ve kalitede olan güvenlik kamerası üretilmeye başlanmıştır.

Güvenlik kamerası fiyatları

Güvenlik kamerası fiyatları için belirli bir tutar ifade edilmesi oldukça yanlış olacaktır. Özellikle ihtiyacınıza göre fiyatlandırma yapılacağından dolayı belirli bir oran ifade edilmesi mümkün değildir. Bu konuda en belirleyici özelliklerden birisi kaç adet güvenlik kamerasına ihtiyacınızın olduğudur. Ayrıca bu güvenlik kameralarının hangi özelliklere sahip olacağı da oldukça önemlidir.

Bununla birlikte güvenlik kaydı yapan cihazların da özelliklerine bağlı olarak fiyatlandırmalarda değişkenlik yaşanabilmektedir. Bu durum kullanılacak kameraların HD olarak kayıt yapıp yapmamasına göre de fiyata etki edebilecektir. Öyle ki arada çok yüksek miktarlarda fiyat farkının ortaya çıkması muhtemeldir.

https://www.toptanguvenlik.com/guvenlik-kamerasi

Anahtar kelimeler: güvenlik kamerası , güvenlik kamerası fiyatları , güvenlik kamerası satışı, Toptan Güvenlik


Güvenlik Kamerası - Toptan Güvenlik Sistemleri - Toptan Fiyatına Perakende Alışveriş


11 Kasım 2020 Çarşamba

NC Motors - Sahibinden 2. El Satılık Arabalar

  Hiç yorum yok
En iyi fiyatlara sahip olabileceğiniz bütün arabalar NCMotors'da. NCMotors güvenli araba alışverişi yapabileceğiniz bir kuruluştur. Burada satın alacağınız araçların hepsi ilk ve tek sahibindendir. Açıklamak gerekirse, galericilik anlayışı dışında bir otomotiv satışımızı yapan bir kuruluşuz. NCMotors ayrıcalıklı dünyasına siz de katılın, güvenli ve mutlu alışverişin bir parçası olun. 1994'den beri NCMotors bir ÖZ NEPTUN şirketinin kuruluşu olarak otomotiv sektöründe hizmet vermektedir. NCMotors olarak aynı zamanda yurtdışı araç satışlarımız da olmaktadır. Kurulduğumuzdan günden bu güne kadar bizimle sürekli olarak araba alışverişi yapan bir müşteri kitlemiz vardır. Biz, siz değerli müşterilerimizi NCMotors'un değerli bir aile ferdi olarak görüyoruz.

Anahtar kelimeler : sahibinden , 2.el , araba , satılık , ncmotors , ncmmotors , galeri , vasıta , araç , istanbul

https://ncmotors.co/


NC Motors - Sahibinden 2. El Satılık Arabalar


10 Kasım 2020 Salı

İzolasyon malzemesi - izolasyon hizmetleri

  Hiç yorum yok

         Sas izolasyon kendine özgü malzeme ve teknolojilerini sas bayileri kullanırlar. Satışı yoktur. Dünyada ilk sas izolasyon yalıtım teknolojileri olarak kalıcı çözümler sunarız. Dünyanın en iyilerinden en iyisiyiz. Uygulamalı izolasyon hizmeti veriyoruz. Kalıcı çözümler sunuyoruz. İzolasyon malzemeleri rakiplerin açık alanda kısa ömürlü olmakta dır. Sas izolasyon malzemesi aktif kullanım ömürlü 40 YIL kullanım ömürlü dür en az. Bu teknoloji yi her hırdavat ve yapı market lerde satılan ürün haline getirebilirdik ancak yanlış kişilerce uygulama yapılmadı diğer izolasyon malzemeleri ile bir fark olmayacağından dolayı zor olan yolu seçtik. Aday bayiler izolasyon dan anlamasına gerek yoktur. İzolasyon işi yapanlar olsa dahi eğitim çalışmalarına katılıyorlar. Eğitim sonrası bayii bölgesinde çalışmalara başlıyor. Kısa zamanda müşteri akımı başlıyor. İş ile problem yaşamıyoruz. Firma olarak biz tedarik ediyoruz. Teknik destek veriyoruz. Bayilerimizin yaptığı tüm işleri kalite kontrol ediyoruz ve tarafımızdan garanti belgesi müşteri ye firma olarak biz veriyoruz. Müşteri memnuniyeti ve kaliteyi bozmadığımız süreçte iş yetiştiremiyoruz. 10 müşteri den 7 si sas izolasyon u tercih ediyor. 


Bayimiz den çalışkan dürüst titiz olması gereken önceliğimizdir. Bu vasıfı taşıyan bayiiye para kazanma iş garatimizdir. franchising bayilik sistemi olarak çalışıyoruz. Ürün ve yapılan çalışmaların video resim inceleyin, bayilik alan koruması vardır. Türkiye genelinde bayilik leri miz vardır. Seçiciyiz hata yapmadan emin adımlarla ilerliyoruz. 

SAS İzolasyon: 0532 067 22 39 - 0850 532 38 33 
https://sasizolasyon.com/
https://www.facebook.com/Sasizolasyon/ 
https://www.youtube.com/channel/UCl-uuLtkJmnID4lKQlVOyYQ https://g.co/kgs/PJGLfZ

Anahtar Kelimeler : izolasyonizolasyon malzemesi


İzolasyon malzemesi - izolasyon hizmetleri