29 Kasım 2016 Salı

Pendik TV

  Hiç yorum yok

Pendik Tv, İstanbul Anadolu yakasının ilçesi olan Pendik hakkında hemen herşeyi bulabileceğiniz sosyal medya platformu.




Etkinlikler, Mekan tanıtımları, ilçe'den haberler, röportajlar, başarı hikayeleri, sokak roportajları gibi tüm içerikleri bulabilirsiniz.
Pendik ve çevresi ile kısıtlı kalmayı düşünmeyen ve iyi bir editör kadrosu olan kafalı adamlar.Yakın gelecekte ismini birçok yerde duyacaksınız. PendikTV.net sadece Pendikli değil herkesin takip edebileceği güzel organizasyon.

Web Sitemiz : http://www.pendiktv.net/

25 Kasım 2016 Cuma

GetMysAds - Usahan

  Hiç yorum yok
GetMyAds‘in Kurucusu ve Ceo’su Frank Hanson‘dur… Kendisi aslen HongHong’lu bir iş adamıdır.
Ana şirketin kuruluşu 2011’dir. Şirketler ve müşteriler arasında aracı bir reklam şirketidir. Merkezi HongHong, Ofisi; Almanya Frankfurt’da dır. Şirket 2015 yılının mayıs ayında affiliate yani satış ortaklığı sistemine girme kararı almış ve Ocak 2016 tarihinde de kapılarını iş ortaklarına açmış oldu… Bu sayede sizler ve bizler gibi gönüllü iş ortaklarına güzel vede yüksek gelir kaynağı fırsatı sundular.

Şirketin aracı olduğu dünyaca ünlü sosyal medya, arama motorları, ödeme vb. gibi 75’den fazla şirket ile iş ortaklığı yapmaktadır. Bunlar arasında sayacaksak (Google, facebook, youtube, twetter, yahoo, yandex, msn, bing, mastercard, visa) gibi… Şirketlerden reklam alanları kiralayarak bunları reklam vermek isteyen diğer şirketlere kiralar/satar! Bu reklam alanlarından %2 kar eder, bize de yatırdığımız para üzerinden %1 ücret öder…
Üstelik alexa sıralamasında 6 ay gibi kısa bir zaman zarfında network şirketleri arasında ilk 5 sıraya yükseldi. Dünya çapında %87 oranında da büyüme sağladı.
*3 köklü holding’in birleşimi ile oluşmaktadır.
Etkin sosyal ağlardan ve google den toplu olarak reklam alanları satın alıp. Bu alanları şirketlere kiralıyor. ve yatırdığınız paranın %1’ini de bizlere günlük ve saatlik olarak geri ödüyor.
İsviçre borsasında 10 bin franklık hissesi var. *Uzun vadeli kazanç planı ile gerçek bir şirket.
Reklam izlemek ve tıklamak yok. *Ürün almak ve satmak yok. *Alt üye bulma zorunluluğu yok.  *Ödemeler talep edildiği zamandan itibaren max. 24-48 saat içinde hesabınıza düşüyor.
GERİ ÖDEME PROGRAMI (PAYBACK)
Getmyads’a üyelik ücretsizdir. Ancak kazanmak istiyorsanız. Düşükte olsa Şirketin belirlemiş olduğu en düşük 50$, (1 Jeton) en yüksek 50.000$ (1000 Jeton) gibi bir ücret yatırıp iş ortaklığı sistemine dahil olarak günlük ve saatlik ödeme alma imkanınız var.
En düşük paket olan 50$ ile 1 jeton alınabilmektedir. Günlük getirisi %1 yani 0,50$’dır. Bu’nun 0,25$’i zorunlu birikim havuzuna diğer yarısı olan 0,25$ da günlük nakit çekim havuzuna aktarılmaktadır.
Kasa” (Nakit çekim) havuzunuzda ki para 20$ veya üzeri olduğunda hesabınıza birkaç ödeme yöntemi ile transfer edebilirsiniz. Dilerseniz de; Zorunlu tasarruf havuzu+Günlük Nakit çekim limitiniz 50$’a ulaştığında extra dan jeton alarak günlük kazancınızı arttırabilirsiniz. Her bir jetonun ömrü 600 gündür ve her jeton alındığı gün itibari ile 600 gün boyunca para kazandırır….
*50$ ile 600 gün boyunca alt üyeniz olmadan 300$ kazanırsınız. Bu da size 250$ kar sağlar.
*100$ ile 600 gün boyunca alt üyeniz olmadan 600$ kazanırsınız. Bu da size 500$ kar sağlar.


Ayrıca; Aldığınız jetonlar belirli seviye başarılarına ulaştığında şirket 1 ay içerisinde satın alınan havuzda ki jetonları bu üyelere dağıtarak bonus olarak vermektedir. (500-750-100 Jeton)Bunun adı “Sadakat Bonusu” dur. ve sonrası elit kulübü dür.


getmyads-nedir-nasil-calisir10
*Yukarıda ki tablo alt üyeliksiz yatırdığınız paraya göre kazanacağınız yüzeysel hesaplama tablosudur.
ALT ÜYE PROGRAMI (NETWORK)
GetMyAds’a iş ortağı olduğunuz ve günlük kazancınıza extra referanslarınızdan da gelir elde edersiniz.
Yakın ve uzak çevrenizden referans olduğunuz 1.Sıra alt üyelerinizden her reklam paketi alımlarında %12 yani 50$’a (1 Jeton)  / 6$ komisyon elde edersiniz. ve referans olduğunuz alt üyenizin de referans olduğu 2.Sıra alt üyeden de %12 – 50$’a (1 Jeton)  / 6$ dolar komisyon alırsınız. 3. ve 4. Sıra referans alt üyelerden de %2 – 50$’a (1 Jeton) 1$ komisyon alırsınız. bu “Mentor Bonusu” dur. Bu program da video da da anlatıldığı üzere en çok geliri 2. sıra referanslarınızdan elde edersiniz. Bunun adı da “Danışmanlık Bonusu” dur.

1 ve 2. seviye Alt üyelerinizin satın aldığı jetonların toplamı ile resim de görüldüğü üzere belirlenen seviyelere geldiğinde sizlere Seviye Rozetleri verilir. Kariyer atlarsınız…

Deneme amaçlı 01.10.2016 tarihi’nde şahsıma ait olan; Payeer MasterCard hesabıma aktardığım. 31,30$’ ın 80₺’sini İş Bankası atm’den çektim. Normal de çekim yapmıyorum. Ancak ekip arkadaşlarıma örnek olsun diye sadece!.. Her gün 1 jeton alıyorum şimdilik… Hedef 1000 jeton

  1. Seviye alt üyem; Sadettin ERBAY‘a ait 03.11.2016 tarihli, 1.005,55Euro Getmyads ödeme dekontudur.

  • Yakın arkadaşım ve Üst sponsorum Murat YALÇIN‘a ait ödeme dekontudur!..

Yüksek geri ödeme sistemine sahip hızlı kazanç sağlayabileceğiniz gerçek bir şerkette hayallerinize birkaç adım daha yaklaşın.. Geleceğin işine şimdi kayıt olun!..
getmyads-uye-kayit0
Web Sitemiz : http://usahan.com/

24 Kasım 2016 Perşembe

ORZAKS İLAÇ - TÜRKİYE'NİN YÜKSELEN DEĞERİ

  Hiç yorum yok
ORZAKS İLAÇ - TÜRKİYE'NİN YÜKSELEN DEĞERİ

Orzaks İlaç, 2004 yılında eczacı, hekim ve yatırımcıların bir araya gelmesi ile sağlık alanında faaliyet göstermek üzere kuruldu.
Mesleki olarak yılların getirmiş olduğu bilgi ve birikim ile üretilen ilk ürünler 2005 yılında piyasaya sürüldü. Bu ürünleri, alanında yenilikçi ve öncü ürünler takip etti.




Aradan geçen yıllar içerisinde ürün portföyümüzü ve pazar payımızı genişleterek 40’ın üzerinde ürün çeşidine ulaştık. İnsan sağlığını koruma amaçlı ürünlerimizi, son tüketiciye sunuyor olmanın bilinci ve sorumluluğu ile her zaman en kalitelisini ve en doğalını sunmayı hedef olarak belirlerken, çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Ekim 2012'de artan satış hacmimizi karşılamak üzere kendi fabrikamızı kurduk. Türkiye OTC ürünleri pazarında faaliyetlerimizi göstermeye başladığımız 2005 yılından bu yana 60’ın üzerinde çalışanımızla ürünlerimizi Türkiye’nin %80 ine ulaştırabilme imkanına sahip olduk.


Türkiye’de hedeflediğimiz pazar payına ulaşmamızın ardından hedefimizin bir parçası olan ‘Global Pazarlara Açılma’ projesini hayata geçirdik. Sağlık Bakanlığı izni ile 2016 yılında Türkiye’de Omega 3 pazarının amiral gemisi olan ‘Ocean Balık Yağı’ markasını yurtdışına pazarlama faaliyetlerine başladık. 

2004’ten bu yana tıbba ve insanlığa hizmet eden Orzaks olarak, yenilikçi ürünlerle her geçen gün daha fazla insanın sağlığına olumlu katkıda bulunabilmek için istikrarlı adımlar atıyoruz. Hedeflerimizi, sürdürülebilir pazarlama faaliyetlerimiz ile birleştirerek uluslararası bir oyuncu olmak yolunda çok çalışıyoruz. 


www.orzax.com

23 Kasım 2016 Çarşamba

Yatırım Yeri - Paranın Nabzı Burada Atıyor

  Hiç yorum yok
Türkiye, son yıllarda izlenen ekonomik politikaların etkisiyle her geçen gün yatırım ortamı bakımından daha elverişli bir konumuna ulaşmaktadır. Ayrıca her alanda dönüşüm arzusu taşımakta, bunu da etkileyici bir hızla başarmaktadır. 


Yatirimyeri.com, ekonomide yaşanan gelişmelerin mikro ekonomik birimlere yansıtılmasını, sektörel ve bölgesel fırsatların girişimcilere aktarılmasını amaçlamaktadır. Böylece, firmaların yatırım kararları üzerinde rasyonel katkı sağlanacaktır.

Yatırım yeri ile ulaşılmak istenen bir başka amaç da, internet sitesi aracılığı ile 81 ilimizdeki firma ve kişilerin ürün ve hizmetlerinin ilgililere duyurulmasıdır.


Yatırım yeri aşağıdaki alanlarda haber ve bilgi sunmaktadır.

- Kredi-Finans
- Borsa
- Ekonomi
- Sektör ve Şirket
- İnovasyon
- Dış Ticaret
- Yerel
- Dış Ekonomi
- Teknoloji
- Yatırım – Teşvik
- Tüketici Haberleri

Web Sitemiz : www.yatirimyeri.com
Anahtar Kelimeler : Yatırım yeri, Ekonomi, Borsa, İnovasyon

22 Kasım 2016 Salı

18 Kasım 2016 Cuma

Terapist Mühendisler - Potential

  Hiç yorum yok

Terapist Mühendisler

Hepimizin az çok fikir sahibi olduğu ancak birçok insanın ne anlama geldiğini, nasıl bir uygulama olduğunu veya ne işe yaradığını tam olarak bilmediği bir alan; Bilinçaltı Terapileri. Ve bilinçaltı terapileri deyince belki de akla gelen o meşhur kelimeler “trans”, “nlp”, “eft”.
Kısaca bir tanımlamayla trans; uykuya benzemekle birlikte, kişinin, etkinlikte bulunurken olağan günlük bilincin dışında çıkmasıyla normal uykudan ayrılan psikolojik bir durumdur. Trans; yapay bir uyurgezerlik halidir ancak aynı zamanda da telkinle dikkatin odaklandırılıp yoğunlaştırılma metodudur. Hal böyle olunca transın tam olarak ne olduğu, bununla uğraşan bilim adamları tarafından bile uzunca yıllar tartışılmış hatta hala bile tartışılmaktadır. 
Kimi zaman belirli cisimler kullanılarak kimi zamansa yalnız telkin sonucu kişinin yarı uyku haline geçirilmesi şeklinde uygulanan bu yöntem, kişinin bilinçaltı dünyasına ulaşmakta en etkili yollardan birisidir.  Trans halindeyken kişi uyku ile uyanıklık arası bir durumdadır ve kendini öne çıkaracak bir davranış gösterme şansına sahip olmayıp, bilinçaltı aldığı telkinleri uygulamaya son derece açıktır. Dolayısıyla özellikle tıp ve pisikoloji alanlarında istenilen pek çok sonuç bu yöntemle elde edilebilir durumdadır.
Kilo kontrolünden, öfke kontrol sorunlarına, sancısız doğumdan, kekemelik durumuna kadar sayısız alanda kullanılabilir bir yöntem olan hipnozun yanında elbette farklı birçok bilinçaltı terapileri de bulunmaktadır.
Bunlardan başka bir tanesi olan “NLP” (neuro linguistic programming); beynin otomatik olarak gerçekleştirmiş olduğumuz algılama, düşünme ve davranış süreçlerini, bilinçli hale getirme ve geliştirme metodudur. Kısacası NLP için beynin programlanması işlemi bile denebilir. Temelde diğer bilinçaltı teknikleriyle aynı amacı güden bu yöntem, kişinin bilinçaltından destek alarak istenmeyen düşünce, duygu ve algılarını hedeflenen yönde değiştirmeyi sağlamaktadır.
Saydığımız bu bilinçaltı terapisi tekniklerinde uzmanlaşmış isimler arasında bir ortak nokta göze çarpıyor; sayısal bilimlerde elde edilmiş üstün başarılar ve altına imza atılmış buluşlar. 
Örneğin Nöro Formatin geliştiricisi Barış Muslu, Eft (Duygusal Arınma Tekniği) terapisini geliştiren Gary Craig ve hipnoz, nlp, eft ve wellness (Türkçe, esenlik anlamına gelen bir yönlendirme yöntemi) koçluğu dallarında büyük başarılara imza atan Ocak Korhan Özduru arasında dikkat çekici bir ortak nokta var; üçünün de kariyerinde başarılı bir mühendislik geçmişleri olması. 
Bilgisayar mühendisi olduğu halde artık Wellness Koçu ve Bilinçaltı Uzmanı olan Korhan Özduru’nun da açıklamasını yaptığı üzere; mühendislik kariyerinden psiko-analize uzanan bu başarılı öyküsünde, kendisi de pek çok etkin çalışmalara imza atmış ve halen de aktif olarak bu yönde çalışmalarını sürdürmekte. 
Peki neydi sayısal alanda uzmanlaşmış bu insanları psiko-terapi alanında da son derece başarılı kılan? Özellikle mühendislikte, pek çok dalda başarısı bulunan bu isimlerin kendilerini bir de bilinçaltı alanında geliştirmiş olmaları belki de tesadüf değildir. Sayısal zekasını kullanma becerisi üstün olan insanların, sayısal sorun çözme konularda algılama, değerlendirme ve analiz yapma açısından da son derece pratik çözümler üretebiliyor oldukları bilimsel bir gerçek. İşte bundan yola çıkarak mühendislik kariyerinden, bilinçaltı terapisinde uzmanlaşmaya giden bu yolun bir tesadüf ürünü değil, aksine yeteneklerin çok farklı alanlarda da üst düzeyde kullanılabileceğinin bir kanıtı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.



15 Kasım 2016 Salı

Nokta Duş - Duşakabin ve Fiyatları

  Hiç yorum yok
Nokta Duş

Müşteri memnuniyetini tüm her şeyin üzerinde tutan Nokta Duş kalite ve ekonomik üretim prensiplerinden taviz vermeden 2009 yılından bugünlere kadar hizmet vermektedir. Yaptığı tüm duşakabin modelleri uzmanlarınca en ince ayrıntısına kadar incelenerek tüketicinin en rahat, en konforlu, en modern duşakabinleri kullanabilmesi için var gücü ile çalışmalar yapmaktadır. Günümüz koşullarına uygun tasarımlardan ziyade tüketicinin her ihtiyacına karşılık verebilecek şekilde tasarımlar ve modeller geliştiren Nokta Duş firma güvenilirlik politikasını kendisine geleceğin teminatı olarak sergilemiş ve yaptığı tüm işlerde bu politika çerçevesinde hareket etmiştir.



Sıfır hata ve kusursuz iş mantığıyla hareket eden Nokta Duş müşterilerinden aldığı övgü ile git gide büyümekte ve mevcut ekonomi koşullarda devlet bütçesine de katma değer sağlamaktadır. Günden güne gittikçe bayii ağını arttırmayı başaran Nokta Duş ekonomik duşakabin seçenekleriyle de tüm her kesime hizmet verebilme kapasitesine de sahiptir. Nokta Duş arge çalışmaları sayesinde küvet, conpact sistemleri, hidro masaj ve duşakabin sektörüne de sürekli araştırarak daha zengin ürün portföyü yaratmayı kendisine görev bilmiştir. 

Sürekli yenilenen ve gelişen teknoloji yatırımlarını güçlendirerek Avrupa ile kıyaslanacak şekilde hatta rekabete girebilecek şekilde üretimini git gide yenileyerek geliştirmektedir. Nokta Duş teknoloji çağının unsurlarından öncelik olan internet sitesi ile tüm halkımıza da hizmet vermektedir, online duşakabin modellerini ve fiyatlarını tüketici ile buluşturan Nokta Duş fiyat artışından çok kaliteyi yükseltip fiyat orantısını sabit tutmayı da başarabilmektedir.




Nokta Duş bünyesinde çalıştırdığı tüm personelini eğitim süreci dahilinde yetiştirerek aynı kalitenin ve özverinin tüm tüketicileriyle aynı olması için çalışmalarda yapmaktadır. Bünyesinde bulundurduğu personelin diksiyonuna, güvenirliğine, iş bitiriciliğine, müşteri davranışlarına, çalıştığı ortamda hijyenik davranmasına kadar her şeyi titizlikle takip etmektedir. Sıfır iş hatası mantığıyla hareket eden Nokta Duş aynı mantığı personeline adapte ederek tüketicilerinin de bu hatasız çalışmalardan memnun kalması için var gücü ile hizmet vermektedir. Önce güvenlik sonra iş mantığıyla çalışan personelininde tüm güvenliğini kendisine görev bilen Nokta Duş bu firma politikası ile hizmetlerini gelecek kuşaklara bırakacak şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Nokta Duş tüm duşakabin modelleri ve ekonomik fiyatlarıyla sizleri bekliyor.

Web Adresimiz : http://www.noktadus.com/

9 Kasım 2016 Çarşamba

WhatsApp’ın Fazla Bilmediğiniz Özellikler

  Hiç yorum yok

Dünyanın en çok tercih edilen uygulamalarından biri olan WhatsApp, son güncellemesiyle WhatsApp’ı açmadan mesaja yanıt verme kolaylığı getirdi. 




Bunun yanı sıra öteki yeniliklerden bazıları da şunlar:
Kişilerin resimlerine uzun süre basmış olduğunızda sohbetleri sessize alma imkanı sunuyor. WhatsApp’ta mesajlarınızı italik, üstü çizili yahut kalınca olarak yazabilirsiniz. Italik yazmak için _metin_ , kalın yazmak için *metin*, üstü çizili yazmak için ~metin~ şeklinde yazmanız gerekmektedir. Yeni güncellemelerden biri de telefon hafızası kafi değilse, videoları ve resimleri otomatikman kayıt etmesine izin vermeyebilirsiniz. Bunun için ayarlar da veri kullanım yoluna tıklayın arkasından “otomatik medya” indirmeyi seçmeniz gerekmektedir. Artık resimler ve videolar otomatik olarak kayıt edilmeyecek. Android güncellemesi sonrası Whatsapp içinden hızlı video kayıt ve gönderme işlemini de yapabiliyorsunuz.

WhatsApp’la İlgili Bir De Önemli Uyarı!
Dünyada bir milyardan fazla kullanıcısı bulunan WhatsApp’la yeni bir dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı. “WhatsApp’ın gold versiyonu çıktı”. “Daha çok özellik için bağlantıya tıklayın!” Şeklinde bir ileti alırsanız sakın tıklamayın. Tıklamanız durumunda telefonunuz ya da bilgisayarınızdaki tüm kişisel verilere ulaşılmasının yanı sıra online alışverişte de kullandığınız kredi kartı bilgilerinizi de ele geçirme ihtimali bulunmaktadır. Bu tür mesajlara ne olursa olsun itibar edilmemesi ve açılmaması yararınıza olacaktır.
Buna benzer bir bildiri arkadaş listenizdeki birinden dahi gelse uzak durulmalı, kısa zamanda hızla yayılan bu mesajı gönderen fert engellenmelidir. En önemlisi de gelişmiş bir antivirüs programı kullanmanız sizi bir çok tehlikeden koruyacaktır.

SEO Hakkında Bilmesi Gereken 5 Altın Kural

  Hiç yorum yok
İnsanların araştırma yaparken ilk başlarda arama motorunu kullanma oranları %93 şeklinde büyük bir rakama karşılık ediyor. Bu da web siteleri için yapılan arama motoru çalışmalarının ne denli önemli olduğunu ortaya koyacak cinsten bir sonuç.  Fakat, bir oldukça işletmenin veya kişinin SEO hakkında yeterince data edinmek için araştırma meydana getirmeye vakitı yok veya SEO danışmanı tutucak kadar kafi bütçeye haiz değiller. Ama bu elbette SEO hakkında aslabirşey yapamayacağınız anlamına gelmiyor. Bu yazı anlatılacak 5 adımla, siteniz için ihtiyaç duyulan temel arama motoru optimizasyonlarını yapabileceksiniz. Uygulaması zor olmamalarının yanı sıra bu adımlar sitenizin arama sonuçlarında bulunabilirliğini önemli ölçüde artıcaktır.



1. Standart Domain
Adres çubuğuna sitenizin adresini www ile ve www olmadan girin. Eğer http://siteniz.Com ve http://www.Siteniz.Com olarak iki ayrı şekilde çıkıyorsa standart alanadı problemi ile karşı karşıya olabilirsiniz. Tüm yapmanız gereken daha azca bağlantı bulunduran sayfayı daha fazla bulundurana yönlendirmek. Bunun nasıl yapıldığını öğrenmek ve bu mevzu ile ilgili daha çok data edinmek için Google’ın bu mevzu hakkındaki sayfasına göz atmanızı öneriyoruz.

2. BaşlıkBaşlık arama motoru neticelarını etkileyen en önemli unsurlardan biridir. Sitenizin hedeflediği alan ile ilgili anahtar kelimeleri ne olursa olsun sitenizin başlığında bulundurmalısınız. Örneğin giyim üzerine bir e-tecim siteniz var ise Siteniz.Com

3. İç Bağlantılar
İç bağlantılar sitenizin daha kategorilenmiş ve düzenli görüntülenmesini elde edecektir. Bununla beraber kullanıcıların aradıklarını daha çabuk bulmalarına da yardımcı olacaktır. Markaya nazaran sıralama yada kategoriler halinde sıralanmış ürünler ile kullanıcılarınız daha iyi bir gezinme deneyimi yaşayacaklardır.



Bunun yanı sıra,  yazılarınızın sonuna koyacağınız alakalı makaleler bağlantıları veya bir e-tecim sitesiyseniz alakalı ürünler bağlantılarıyla da hem kullananlarınızın daha çok gezinmesini aynı zamanda arama motorlarının bu sayfaları daha çok taramasını sağlayabilirsiniz.


4. Alt Etiketleri
Daha önceki makalelerimizde de bahsettiğimiz şeklinde Alt etiketinin önemi arama motorları için oldukça büyük.  Arama motorları görsellerinizi arama sonuçlarına yansıtmak için alt etiketinde ne yazdığına ve bu dosyanın adının ne olduğuna bakar. Bu nedenle yüklediğiniz görsele ilişik Alt etiketini eklemeyi unutmayın ve bu görseli doğru bir halde adlandırın.

5. Orjinal İçerik
İster blog ister e-ticaret sitesi sahibi olun orijinal içerik sitenizin arama trağini artırmak için iyi bir yol. Aynı zamanda orjinal içerik kullananların daha fazla sitenizle ilgilenmesini ve size güvenmesini sağlar.  Blog sahibiyseniz orjinal içeriğinizle yazılarınıza daha fazla yorum alarak canlı bir tartışma ortamı yaratabilirsiniz. Bu yorumlar bununla birlikte sitenize eklenecek orjinal içerğin bir parçası olacaktır. Üstelik bunu ücretsiz ve aslabir zahmete  girmeden sağlamış olacaksınız.

Sonuç olarak web dünyası her geçen gün gelişip karmaşıklaşsa da SEO açısından yukarıda bahsettiğimiz bazı temel doğrular hep durağan duracak. Bunun için bu 5 temel adımı sitenize doğru bir şekilde uygulayarak arama neticelarındaki yükselişe tanık olabilirsiniz. Temel adımlara sadık kalmak kaydıyla tecrübe kazandıkça kendi tecrübelerinizden de birşeyler ilave edip işi bir adım öteye götürmek sizing elinizde.

Anahtar Kelimeler : Seo, web sitesi, arama motoru

Hacklenmek İstemiyorsanız Bu Parolaları Kullanmayın!

  Hiç yorum yok

Meydana getirilen bir araştırma, hesaplarımızın hacklenme mümkünlığını arttıracak parolaları kullanmaya devam ettiğimizi gösteriyor.



Lancaster Üniversitesi’nden öğretim görevlisi Dr. Jeff Yan, Yahoo’dan sızan verilerden yola çıkarak ‘asla kullanılmaması ihtiyaç duyulan’ bir sıralama yayınladı. Peki bu listenin ilk iki esnasında hangi parolalar var dersiniz? 123456 ve password! Bu parolaları ise "welcome", "ninja", "abc123", "123456789", "12345678", "sunshine", "princess" ve "qwerty" benzer biçimde parolalar takip ediyor. (welcome, password benzer biçimde İngilizce kelimeleri çıkardığımızda listede geri kalan biroldukça şifreyi biz Türkler de kullanıyoruz) 

Bununla ilgili Daily Mail’a bir açıklama icra eden Yan, bayağı parolaların hala kullanılıyor olmasının temel sebebini kullanıcıların çevrimiçi risklerden habersiz olmalarına ya da bu riskleri anlamamalarına bağlıyor.

Yan’a göre bu parolalar, hatırlanması ve yazılması rahat olduğu için de kullanılıyor olabilir. En büyük tehlike ise burada başlıyor. Çünkü birçok kullanıcı, aynı parolayı birden fazla hesapta kullanıyor ve bu da hack olaylarının daha ‘yıkıcı’ olmasına sebep oluyor. Uzmanlar, daha önceleri bir çok defa ‘her hesap için farklı bir parola kullanmanızı öneriyoruz’ şeklinde uyarmalarda bulunmuştu. 

Türkçe Olan Amazon, Türkiye’ye Ücretsiz Kargo Dönemini de Başlattı!

  Hiç yorum yok

Dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden olan Amazon, artık Almanya kanadı üzerinden Türkçe dil seçeneği sunmaya başladı.




E-ticaret siteleriyle haşır neşir olanlar, amazon.Com.Tr bağlantısının direkt olarak şirketin Almanya merkezi olan amazon.De’ye yönlendirildiğini bilirler. Şimdi aynı işlemi yaptığınızda bu sefer bir sürprizle karşılaşacaksınız: Amazon, amazon.De üzerinden artık Türkçe dil desteği sunmaya başladı. 

Bunda elbette Amazon’un Türkiye ayağı için geçtiğimiz Ekim ayından itibaren çalışma hayatına süregelen Özge Özcan’ın etkisi büyük. Amazon’da Türkiye Pazarlama Yöneticisi olarak çalışmaya başlamış olan Özcan’ın şirkette çalışmaya başladıktan 1 ay sonrasında bu gelişmelerin yaşanması bir rastlantı olmasa gerek. 

Unun haricinde kargoyla ilgili güzel gelişmeler de var. Amazon.De’nin müdürü Ralf Kleber, 49 Euro (averaj 178 TL civarında bir fiyata karşılık ediyor) ve üzerindeki alışverişlerde Türk müşterilerin kargo ücreti ödemeyeceğini açıkladı. Bu kadar olaydan sonra da artık kısa zaman içerisinde amazon.Com.Tr’nin amazon.De’ye yönlendirilmeden, direkt olarak bu URL üzerinden hizmet vereceğini ummak pek hayalcilik olmayacak gibi.



Son olarak amazon.De’yi nasıl Türkçe kullanacağınızdan da bahsedelim. Siteye giriş meydana getirdiğinızda derhal üst kısımda bulunan ‘dünya’ ikonuna tıklayıp ‘Türkçe - TR’ bağlantısına tıklamanız yeterli olacak.

Forex Nedir?

  Hiç yorum yok

Forex ya da FX, İngilizce Foreign Exchange (Para Değiştirme) sözcüklerinden oluşturulan bir kısaltmadır. Forex, farklı ülkelerin paralarının birbiriyle değiştirildiği bir döviz piyasasıdır. Dünyada Günlük ortalama 5,5 trilyon dolar işlem hacmiyle dünyanın hem en büyük finansal piyasasıdır.
Forex piyasası nerededir? ve piyasa nasıl işler? Klasik borsa ve diğer finansal piyasalarından farklı olarak Forex piyasasının fiziksel bir mekânı ya da bir merkezi yoktur. Forex piyasası bir tezgah üstü piyasa (Over the Counter – OTC) ya da bir “Bankalar Arası” piyasadır. Tüm piyasa katılımcıları bilgisayarlarla bankalar arası bir ağla birbirleriyle bağlantı halindedir ve piyasa tamamen bilgisayarlarla yönetilmektedir.

Forex piyasası internet erişimiyle online işlem yapma kolaylıklarının yanında Türkiye’de 7 gün 24 saat piyasanın açık olması nedeniyle bireysel yatırımcının oldukça ilgisini çeken bir piyasa haline gelmiştir.

Forex piyasalarında daha çok para birimlerine dayalı işlemler yapılıyor. Ancak paritelerin dışında altın, pamuk, petrol gibi emtialarda da işlem gerçekleştirilebiliyor.
Forex piyasasına kimler katılabilir? Forex piyasalarının bireysel yatırımcıyı cezbeden en önemli özelliği Kaldıraç (Leverage) sisteminin oluşturulmuş olmasıdır. Kaldıraç sayesinde Forex Şirketleri en az 100 dolarla işlem yapma seçeneği sunarlar. 18 yaş üzerinde herkes bu piyasaya katılarak işlem yapabilir.

Kaldıraç sistemi; Sahip olduğunuz anaparanın daha üstünde finansal işlemler gerçekleştirmenizi sağlayan bir mekanizmadır. GCM Forex 1:5’den 1:100’e kadar kaldıraç imkanı tanımaktadır.
Örnek verecek olursak 1000$ bir hesabımızda 1:100 oranında kaldıraç kullandığımızı düşünürsek; Forex Piyasasında 1000$x100= $100.000 sermayeniz varmış gibi işlem yapabilirsiniz.
Forex piyasasında doğru firma ile çalışmak Ülkemizde sadece bir yıl önce SPK (Sermaye Piyasası Kurulu) tarafından denetlenen şirketlerden GCM Forex, hesap açılışı, danışmanlık hizmeti verilmesi, para çekme ve yatırma, eğitim, teknik ve temel analiz gibi konularda yardımcı olmaktadır. Firma uzman kadrosuyla bireysel yatırımcılara profesyonel destek sağlayabilen bir kurum.
Demo hesabı açın ve sorularınızı müşteri temsilcilerine sorun
GCM Forex’te demo hesap açıp bunları işlem yaparken de test edin ve çalışma sistemini anlamaya çalışın. Ayrıca GCM Forex’in ücretsiz eğitim imkanından yararlanın.
ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇMAK İÇİN TIKLAYIN

8 Kasım 2016 Salı

Baktıkça İçimiz de Yanıyor: Para Yakan, Garip Tasarımlı Sehpa

  Hiç yorum yok

Bir sanat projesi kapsamında “para yakan” sehpa üretildi.




Barselona’da bulunan Amarist Stüdyo, bir sanat projesi kapsamında ilginç bir sehpa üretti. Stüdyonun “Too much? II” adını verdiği bu sehpa, içerisinde bulunan paraların yanıyormuş şeklinde görünmesini sağlıyor.


Sehpanın camının içerisinde düzmece, yanık 50 Euro’luk banknotlar bulunuyor. Paraların yanıyormuş benzer biçimde görünmesini sağlayan şey ise, sehpanın üst kısmında yer alan ateş. Ateşin paraların tam üstünden yükseliyor olması, alevlerin paralardan geliyormuş şeklinde görünmesini sağlıyor.

Parayı Buluyum İşi Gücü Bırakıcam Düşüncesini Yerle Bir Eden Araştırma

  Hiç yorum yok

Eğer elinize sağlam bir para geçtiğinde bütün işi, uğraşı bırakacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.




Muhtemelen bu klişe cümle sizlerin de ağzınızdan en az bir defa çıkmıştır. Nedense sağlam bir miktarda paraya sahip olduğumuzda çalıştığımız işi ve uğraştığımız diğer şeyleri bir kenara atıp o paranın keyfini süreceğimizi düşünürüz. Fakat McGill Üniversitesi psikoloji profesörlerinden Donald Hebb'e gore o işler öyle olmuyor imiş.



1951 senesinde beynin fizyolojisi hakkında bazı çalışmalar icra eden Hebb, yeni bir araştırma için gönüllü yüzlerce öğrenci bulmuş.

Söz mevzusu araştırma ise şu şekilde olacak; seçilen kişiler, 2.5 metreye 1 metre ölçülerdeki bir odada el/kol, göz ve kulakları kapatılmış bir halde yatacak. 'Duyu kıtlığı' olarak adlandırılan deneyde denekler hela ve su/yemek ihtiyacı dışında sürekli olarak bu odadaki yatakta yatacaklar.

Deneye katılmak için kayıt yaptıran yüzlerce öğrenciden sadece 72 tanesi kafi veri üretebilecek kadar dayanabilmiş. Üstelik deneye katılanlara her gün için 20 dolar verilmekteymiş ki o dehemmiyet için çok iyi para. Deneyin hedeflediği 6 tam günü bitirmeyi başaran birey sayısı ise 6.



Deneye katılanların çoğunda kısa süre sonrasında bayağı işlemleri çözememe, olaylar üzerinde mantık yürütememe ve halüsinasyonlar görme gibi durumlar gözlenmiş. Hatta bazı denekler artık kafayı yiyecek hale gelmiş. Çoğu denek, ilk 8 saat içinde ciddi bir mutsuzluk düzeyine ulaşmış hatta içlerinde paraya hakikaten ihtiyacı olanlar bile verilen paradan vazgeçip, gmeşhurk 7-8 dolar kazanmıştırkları işlerine geri dönmüş. 

Bu deneyin haricinde benzer şekilde bazı araştırmalar da meydana getiren Hebb'in ulaştığı sonuç ise şu; insanoğlu bir şeye, bir yere ilişik olarak sonucunda bir şeyler üretmeyi ve ürettikleri şeylerin işe yaradığını hissetmeyi seviyor. Bu duygu insanları mutlu ediyor.



Kısaca ''parayı bulsam yan gelip yatarım, iş güç hiç uğraşmam'' diye düşünsek de beynimizin sağlıklı çalışabilmesi adına aktiviteye ve buna bağlı olarak sevdiğimiz, keyif almış olduğumız işlerde çalışmamız bizim yararımıza. Ayrıca bir gün, 1 ay, hatta 1 sene aslabir şey yapmadan yan gelip yatsanız bile nihayetinde siz de bir boşluğa düşeceksiniz.

Türk Bilim İnsanı Canan Dağdeviren Dünya Birinciliği Ödülüne Sahip Oldu

  Hiç yorum yok

Türk fizik mühendisi ve bilim insanı Canan Dağdeviren kazandığı ödüllerle ülkemizin gururu olmayı sürdürüyor.




Kıymetli Türk bilim insanları içinde yer alan Dr. Canan Dağdeviren, elde etmiş olduğu başarılarla ülkemizin gururu olmayı sürdürüyor. Dünya genelindeki en büyük sivil toplum örgütlerinden Junior Chamber International (JCI) tarafından düzenlenen ödüllerde Dağdeviren, birincilik ödülü almayı başardı.

Medikal yenilik alanında verilen ödüllerde "Giyilebilir kalp pili" buluşuyla düzenlenen ödüllerde Dünya birinciliği ödülüne layık görülen Dağdeviren'in ödülü 2 Kasım tarihinde Kanada'da düzenlenen törenle takdim edildi.

Dünyadaki en üstün genç kişilerin ödüllendirildiği yarışmada genç iki Türk bilim insanı Canan Dağdeviren ve Mehmet Baykara ülkemizi bu yarışmada temsil etti ve birincilik ödülünü kazanmayı başardı.

Bununla birlikte ülkemizin gururlarından olan Canan Dağdeviren, Dünya'nın en saygı duyulan yayınlarından Forbes'ın "30 Yaşından küçük 30 Bilim İnsanı" listesinde de yer ediniyor.

ABD'nin yeni başkanı Trump

  Hiç yorum yok

Başkan Belli oldu, ABD'nin yeni başkanı Trump!



Son Dakika Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Oldu, borsalarda ve dövizde inanılmaz yükseliş olurken dolar 3,30'u gördü!

Anahtar Kelimeler : ABD Seçim, Seçim, Dolar, Döviz, Borsa, Donald Trump

4 Kasım 2016 Cuma

İnternetten Para Kazanmak İsteyenler İçin En Güzel Freelance Site SadeceON!

  Hiç yorum yok

İnternetten Para Kazanmak İsteyenler İçin En Güzel Freelance Site SadeceON!


İnternette dolanan pek çok yalan para kazanma siteleri, forum doldurmalar ve bir çok üç kağıtcıların kurduğu sitelerin yanında mükemmel bir site olan sadece on müşterileri ve satıcılarıda o kadar memnun kalıyor.

Teknik hizmet harika!

Teknik bir sorunda anında sizlerle iletişime geçen bir teknik hizmetten bahsediyoruz, çok ilgililer ve bir o kadarda nazikler.

%100 güvenli bir şirket olan SadeceOn sayesinde hem iş yapabilir hemde iş yaptırabilirsiniz.

Web Adresi : http://www.sadeceon.com/
Anahtar Kelimeler : Para, sadeceon, internet, internetten para kazanmak, freelance

Honda Yazıcıdan ‘Otomobil’ Yaptı!

  Hiç yorum yok

3d yazıcılarla yapılabileceklerin sınırı yok; Honda’nın ilginç görünümlü elektrikli arabası da bu otomobili kanıtlıyor. İşte o aracın özellikleri;


Honda, Paris Otomobil Fuarı’ndaki boyutun ve ağırlığın öneminin büyük olduğu minik arabaların tanıtıldığı micro EV’ler için olan platformunda bu yeni aracı tanıttı. Otomobil üreticisi, sürücülerin neye ihtiyaçları olduğuna karar verdikleri, özelleştirilebilen bir düzene haiz olan çalgılar sunmak istiyor. Bu özelleştirmeler, araca girişi daha rahat sağlamak için alçaltılmış giriş noktaları, taşıma araçlar için daha büyük bir bagaj bölmesi yada üç kişilik aileye özel bir alan olabiliyor.


BORU TEMELLİ İSKELET KURULDU


üç boyutlu yazıcı ile araba panelleri üretmek, kulağa pek güvenli gelmeyebilir. Sadece bir Honda sözcüsünün belirttiği üzere firma, motosiklet kısmının bilgilerinden ve mühendisliğinden yararlanarak, panellerin altına hafifçe ancak güvenli olan boru temelli bir iskelet kurmuş durumda. Ek olarak firma tasarım firması Kabuku’dan da destek alıyor.

GÖRÜNTÜ TANIDIK

Araç genel olarak üç boyutlu yazılmış yüzeylerin tanıdık görüntüsüne haiz ancak Honda’nın çabasının adım atarında olmasına karşın büyük oranda değiştirilebilen bir elektrikli araç sunmakta. Ek olarak gösterilen prototip, hareket yeteneğine de sahipti ve bir grup gazeteci ve iş adamı, araç içerisinde tur atma imkanına haiz oldu.

MASRAFLARI KISABİLİR

chip.Com.Tr’nin haberine gore çalgıların 3d yazıcılar aracılığı ile üretilmeleri, tasarım sürelerini kısalırken harcama da ciddi ölçüde azaltabiliyor. Doğal ki bu durum, eğer bu sistem kabul edilir ve yaygınlaşırsa geçerli olmakta. Gelecek vadeden bu platform, şimdilik yalnız geliştirme aşamasında…

Intel’den 10 çekirdekli harika bir işlemci geliyor!

  Hiç yorum yok

Masaüstü bilgisayarınızda daha çok güce mi ihtiyacınız var? ,

Eğer yanıtınız evet ise Intel’in yeni Intel Core i7-6950X Extreme Edition işlemcisi ilgilendiğiniz şey olabilir. PC World raporlarına nazaran Intel Core i7-6950X Extreme Edition içerisinde tam 10 çekirdek bulunurken ve 3.5GHz değerlerine kadar ulaşabiliyor.



Intel’in 5 bin liralık yeni işlemcisi Intel Core i7-6950X Extreme Edition, normalde 3GHz değerlerinde çalışıyor fakat işlemcinin “Boost” özelliği ile bu değer 3.5GHz olabiliyor. Ayrıca Intel’in yeni işlemcisine eklediği Turbo Boost Max Technology 3.0 özelliği ile birlikte 3.8GHz değerlerine de ulaşabilmek de mümkün.

Intel Core i7-5960X işlemcisinden %25 daha güçlü olan bu yeni işlemci, 4K videoları kolayca işleyebiliyor ve oyunlar üzerinde de iyi bir performans sergileyebiliyor.  bu yeni işlemcinin 10 çekirdekli modeli 5 bin liradan satılacakken, 8 çekirdekli modeli 2950 lira ve son olarak 6 çekirdekli modeli ise 1700 liradan piyasaya sunulacak.

Facebook şimdi de Steam’e rakip oluyor!

  Hiç yorum yok

Bu yıllarda gerek satın almalarla ve güncellemelerle devamlı yeni kulvarlara adım atan facebook şimdi de gözlerini oyun yaşamına dikti.




Sosyal medya devi feysbuk, dünyanın en büyük oyun platformu olan Steam‘e rakip oldu. Feysbuk, 1 Kasım’da ABD’nin Los Angeles kentinde düzenlenen ‘Unite 2016 konferansı’nda kendi Steam platformu, Gameroom’u resmen duyurdu.
Csgo
Uzun bir süredir beta aşamasında olan Gameroom Windows 7 ve üzeri sürümlerde kullanılabilecek.


Peki facebook’un oyun özelliği iyi mi kullanılacak? Facebook Gameroom‘u kullanmaya başladığımızda platformdaki oyunlarınıza bir uygulama üzerinden ulaşabiliyorsunuz. 200 MB kota belirleyen facebook, büyük oyunlar için sınırı 500 MB’a kadar esnetebiliyor.

5 Adımda 5G'yi tanıyalım

  Hiç yorum yok

Vodafone’un 5G hazırlıklarını paylaştığı Vodafone Arena’daki görüşmede, Türkiye’nin ilk canlı lisanslı/lisanssız spektrum birleştirme testi yapılarak 400 Mbps hıza ulaşıldı.

Vodafone, 2020 senesinde hizmete sunulması beklenen 5G teknolojisinde global deneyimini Türkiye’ye taşımaya hazırlanıyor.




 Dünyada yeni nesil genişbant teknolojilerinin geliştirilmesine öncülük eden Vodafone, 5G’nin uluslararası standartlarının belirlenmesine yönelik araştırma-geliştirme faaliyetleri doğrultusunda Türkiye’de de öncü çalışmalara imza atıyor. Vodafone, 4.5G teknolojisine nazaran 10-100 kat daha hızlı olması ve 1.000 kata kadar daha çok kapasite sunması beklenen 5G teknolojisi için 5 adımdan oluşan bir çalışma yürütüyor.



Vodafone Türkiye’nin 5G’ye giden yolda Lisanslı/Lisanssız Spektrum Birleştirme, Darbantta Nesnelerin İnterneti, Noktadan Noktaya Havadan Yüksek Hızda Veri Aktarımı, Portatif Çekim Noktaları ve Şebeke Fonksiyon Sanallaştırma adımlarından oluşan çalışmaları, Vodafone Türkiye Teknolojiden sorumlu İcra Kurulu Başkan desteksı Mallik Rao’nun katılımıyla Vodafone Arena’da düzenlenen görüşmede paylaşıldı. Görüşmede, Türkiye’nin ilk canlı lisanslı/lisanssız spektrum birleştirme testi yapılarak 400 Mbps hıza ulaşıldı.

Mallik Rao: Gigabit camiası 5G ile mümkün olacak

Vodafone’un tüm dünyada telekomünikasyon sektöründe teknolojik gelişmelere öncülük eden bir şirket olarak müşterilerine mükemmel veri kullanım deneyimi yaşatma hedefiyle çalıştığını belirten Mallik Rao, şunları söyledi:
“Vodafone olarak, her ülkede kişi ve kurumların saniyede 1 Gigabit'lik yaygın genişbant bağlantı hızından, düşük gecikme süresinden ve emin şebeke performansından faydalanabileceği bir Gigabit camiasının oluşması gerektiğine inanıyoruz. Bu toplum, 5G teknolojisinin gelmesiyle daha yüksek yeterliliğe ve kapasiteye sahip olacak. Önceki mobil genişbant teknolojileri ağırlıklı olarak webin hızlandırılmasına odaklanırken, 5G bir adım ileri giderek nesnelerin internetini hayatımıza sokacak ve bağlantılı çalgılardan bağlayıcı cihazlara kadar bir çok yeni uygulamanın hayata geçmesini sağlayacak. Vodafone Grubu, dünyada 5G teknolojisinin geliştirilmesine önemli katkıda bulunuyor. Türkiye’de de 5G’ye yönelik hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu alandaki çalışmaları yakından takip ediyor ve global deneyimimizi Türkiye’ye taşımak için sabırsızlanıyoruz.”


5G’ye 5 aşamalı hazırlık

toplantıda, Vodafone Türkiye’nin 5G’ye yönelik olarak sürdürdüğü, 5 adımdan oluşan hazırlık çalışmaları hakkında detaylı bilgi verildi. Buna göre, ilk adım lisanslı/lisanssız spektrumların birleştirilmesinden oluşuyor. Mevcut kullanım hakkı olan 2600 MHz spektrum bandı ile özgür kullanım hakkı olan 5 GHz spektrum bandından iki farklı bandı kullanarak üç taşıyıcıyı birleştiren Vodafone, 403 Mbps hızlarına ulaştı. Vodafone, ikinci adım olarak, nesnelere özel şebekeler kurarak 200 KHz şeklinde çok dar bantlarda geniş alanlara hizmet verilmesini elde eden Darbantta Nesnelerin İnterneti teknolojisini Türkiye’de ilk kez Mart ayında “Yarına Hazır Park Çözümleri” üzerinden Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi’nde sergiledi. Diğer taraftan, üçüncü bir adım atarak, şebeke içinde noktadan noktaya havadan yüksek hız ve kapasite ile veri taşıma imkânı elde eden “10 Gbit/s E-band” teknolojisini Türkiye’de ilk deneyimleyen operatör oldu. Vodafone’un dördüncü adımı portatif çekim noktalarını kapsıyor. Bu yenilikçi çözüm, içinde SIM kart bulunan minik bir kutudan oluşuyor. Şebeke bunu bir kullanıcı olarak idraklarken, kullanıcı bunu bir çekim noktası olarak görüyor. Vodafone’un beşinci ve son adımı ise şebeke fonksiyon sanallaştırma oldu. Vodafone, bu çalışmalarla, altyapı bağlarımlılığını ortadan kaldırarak, bulut şebeke üzerinden abonelerine daha hızlı şekilde çok daha elastik servisler sunmayı hedefliyor.

5G laboratuvarı kurdu

Vodafone 2 yıl önce dünyanın en köklü üniversitelerinden Dresden Teknik Üniversitesi işbirliğiyle 5G laboratuvarı kurdu. Araştırmacılara, şebeke donanım ve yazılımı, bilgisayar çipleri, spektrum ve bulut bilişim konularında 5G odaklı test ve değerlendirmeler yapma imkânı veren bu laboratuvarda, aralarında Türk mühendislerin de bulunmuş olduğu bir ekip, geleceğin mobil teknolojilerine hazırlanmak için kablosuz mesajşim teknolojilerini özellikle veri hızı, gecikme süresi ve IP (İnternet Protokolü) hizmetleri açısından tekrar ele alarak sektörlerarası bir oluşuma öncülük edecek çalışmalara imza atıyor.