9 Kasım 2016 Çarşamba

WhatsApp’ın Fazla Bilmediğiniz Özellikler

  Hiç yorum yok

Dünyanın en çok tercih edilen uygulamalarından biri olan WhatsApp, son güncellemesiyle WhatsApp’ı açmadan mesaja yanıt verme kolaylığı getirdi. 




Bunun yanı sıra öteki yeniliklerden bazıları da şunlar:
Kişilerin resimlerine uzun süre basmış olduğunızda sohbetleri sessize alma imkanı sunuyor. WhatsApp’ta mesajlarınızı italik, üstü çizili yahut kalınca olarak yazabilirsiniz. Italik yazmak için _metin_ , kalın yazmak için *metin*, üstü çizili yazmak için ~metin~ şeklinde yazmanız gerekmektedir. Yeni güncellemelerden biri de telefon hafızası kafi değilse, videoları ve resimleri otomatikman kayıt etmesine izin vermeyebilirsiniz. Bunun için ayarlar da veri kullanım yoluna tıklayın arkasından “otomatik medya” indirmeyi seçmeniz gerekmektedir. Artık resimler ve videolar otomatik olarak kayıt edilmeyecek. Android güncellemesi sonrası Whatsapp içinden hızlı video kayıt ve gönderme işlemini de yapabiliyorsunuz.

WhatsApp’la İlgili Bir De Önemli Uyarı!
Dünyada bir milyardan fazla kullanıcısı bulunan WhatsApp’la yeni bir dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı. “WhatsApp’ın gold versiyonu çıktı”. “Daha çok özellik için bağlantıya tıklayın!” Şeklinde bir ileti alırsanız sakın tıklamayın. Tıklamanız durumunda telefonunuz ya da bilgisayarınızdaki tüm kişisel verilere ulaşılmasının yanı sıra online alışverişte de kullandığınız kredi kartı bilgilerinizi de ele geçirme ihtimali bulunmaktadır. Bu tür mesajlara ne olursa olsun itibar edilmemesi ve açılmaması yararınıza olacaktır.
Buna benzer bir bildiri arkadaş listenizdeki birinden dahi gelse uzak durulmalı, kısa zamanda hızla yayılan bu mesajı gönderen fert engellenmelidir. En önemlisi de gelişmiş bir antivirüs programı kullanmanız sizi bir çok tehlikeden koruyacaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder