4 Kasım 2016 Cuma

Wonder Woman Filminden Harika Bir Fragman Geldi!

  Hiç yorum yok

Wonder Woman’ın yeni çıkacak olan filminden bir başka fragman daha yayımlandı.

DC Universe'ün 3 büyük süper kahramanından (Wonder Woman, Batman, Superman) birisi olan Wonder Woman’ın yeni filmine ilişkin başka bir fragman daha paylaşıldı. San Diego'da düzenlenen Comic-Con International'da gösterilen fragmanda Wonder Woman filminin ana mevzusu, önceden paylaşılan fragmana gore daha net bir halde anlaşılabiliyor.





Gal Gadot’u Wonder Woman ve Chris Pine’ı Steve Trevor rolünde göreceğimiz film, 2 Haziran 2017’de vizyona girecek. Filmin konusunun Wonder Woman’ın niçin kimliğini sakladığını anlamamız açısından önemli bilgiler yer alıyor olması, filmi Justice League ile de bağlantılı kılıyor.





Wonder Woman’ın yeni çıkacak olan filminden bir başka tanıtım videosu daha yayımlandı.

DC Universe evreninin 3 büyük süper kahramanından (Wonder Woman, Batman, Superman) en sevilen olan Wonder Woman’ın yeni filmine ait bir başka tanıtım videosu daha paylaşıldı. Tanıtımda yayınlanan Wonder Woman filminin ana mevzusu, önceden paylaşılan videoya bakılırsa daha net bir şekilde anlaşılabiliyor.



Gal Gadot’u Wonder Woman ve Chris Pine’ı Steve Trevor rolünde olan film, 2 Haziran 2017’de gösterime girmeyi hedefliyor. Film, Wonder Woman’ın neden kimliğini gizlediğinı anlamamız açısından önemli bilgiler barındırıyor olması, filmi Justice League ile de bağlantılı kılıyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder