3 Kasım 2016 Perşembe

Sosyal Medyalar Ve Türk Telekom İnternet Kesintisi - İnternet'e Erişim Engellendi

  Hiç yorum yok

4 Kasım gece saatlerinden itibaren sosyal medya, facebook, twitter, youtube, whatsapp, instagram gibi mecralara erişim yasaklanırken, Türk Telekom 'da mobil veri kesildi.


Eski adı ile Avea yeni adı ile Türk Telekom hattı olanlar gece saatlerinden itibaren uyandıklarında mobil veriye bağlanamadı. İnternet'in olaylar yüzünden kesildiği düşünülmekte.

Gece saatlerinde bazı siyasilerin tutuklanması ile başlayan kesintiler sabah saat 08.00'da Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğüne yapılan bombalı saldırı ardından kesinti devam etmektedir.

Eğer telefonunuz mobil veri'ye bağlanmıyor ve internet'e giremiyorsanız bunun sebebi sizin yüzünüzden değil tüm Türkiye çapında facebook, twitter, instagram, whatsapp gibi sosyal medyalarda olmak üzere Türk Telekom hattın'dan internete girilmemektedir.



Wifiler ile sıkıntısız bir şekilde internet'e giriliyor fakat erişim engellenen facebook, twitter, instagram, whatsapp gibi sosyal medyalarar erişim hala sağlanmamaktadır.

Anahtar Kelimeler : wifi, internet, türk telekom, twitter, facebook, instagram, whatsapp, sosyal medya, erişim, internet erişimi, mobil veri

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder